- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
merhaba bisey sormak istiyorum, dış gebelikte değerler düzenli artmıyor mu? yani bi süre artıp sonrasında düşüş yaşanıyo sanırım değil mi? bir de vücutta belirtileri oluyor muYarın keseyi görürsünüz ne dış gebeliği :) değerleriniz çok güzel artmış neden dış gebelik olduğunu düşünüyorsunuz ki?
dış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum.Kan değerleri normal artmıştı hatta kalp atışını duydum tüpümün içinde büyümüş.Acil amelıyata alınmıştım.kiminde aşırı artar kiminde düzensiz ama siz neden dış gebelik olduğunu düşündünüz kan değerlerine göre 4-5gün sonra keseyi rahatlıkla görebilirsiniz.benim kesem 4000hcg de gözükmedi teşhis için aptal doktor bekletti iç kanama geçirdim.merhaba bisey sormak istiyorum, dış gebelikte değerler düzenli artmıyor mu? yani bi süre artıp sonrasında düşüş yaşanıyo sanırım değil mi? bir de vücutta belirtileri oluyor mu
konu sahibi değilim benim değerlerim ikişer gün arayla 132-274-710 cıktı, en son perşembe kan vermiştim kese görmek için haftaiçi doktora gidicem ama burda cok konu okudum acaba dış gebelik ihtimali var mıdır diye korktum acıkcasıdış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum.Kan değerleri normal artmıştı hatta kalp atışını duydum tüpümün içinde büyümüş.Acil amelıyata alınmıştım.kiminde aşırı artar kiminde düzensiz ama siz neden dış gebelik olduğunu düşündünüz kan değerlerine göre 4-5gün sonra keseyi rahatlıkla görebilirsiniz.benim kesem 4000hcg de gözükmedi teşhis için aptal doktor bekletti iç kanama geçirdim.
Allah korusun.İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olur.değerleriniz de gayet güzel muayenede zaten kese görününce sorun yok hayırlı olsunkonu sahibi değilim benim değerlerim ikişer gün arayla 132-274-710 cıktı, en son perşembe kan vermiştim kese görmek için haftaiçi doktora gidicem ama burda cok konu okudum acaba dış gebelik ihtimali var mıdır diye korktum acıkcası
Canım bazı doktorlar 48 saatte tam iki katı artmamissa direkt moral bozup büyük ihtimal dış gebelik diyorlar. Malum benimde 662 çıktı 54 saat sonrada 1241 çıktı. Oyuzden bu saat araliginda iki katından da fazla çıkmasi gerektiğini söylüyor çoğu doktor ve direk dış gebelik ihtimali diyorlarDeğerleriniz normal geldi.
Ultrason muayenesi oldunuz mu?
Kanama filan var mı?
Dış gebelik ne alaka.
Yorumu yapan kim ?
Canım konuyu açan benim buarada bende daha önce dış gebelik geçirdim şimdi tekrar olabilir dediler daha çok korktum. Benim dış gebelik te kan sonuçları iki günde bir iki katı artmiyordu ama düşmüyordu da en az %50 artış gösteriyordu en son 8 bin oldu ve tüpte kesinleştidış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum.Kan değerleri normal artmıştı hatta kalp atışını duydum tüpümün içinde büyümüş.Acil amelıyata alınmıştım.kiminde aşırı artar kiminde düzensiz ama siz neden dış gebelik olduğunu düşündünüz kan değerlerine göre 4-5gün sonra keseyi rahatlıkla görebilirsiniz.benim kesem 4000hcg de gözükmedi teşhis için aptal doktor bekletti iç kanama geçirdim.
cok tesekkür ederimm insallahhAllah korusun.İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olur.değerleriniz de gayet güzel muayenede zaten kese görününce sorun yok hayırlı olsun
Canım meraba öncelikle. Bugün bat geceli 3. Gün kanamam olmadı hiç. Daha önce bir dış gebelik geçmişim zaten var oyuzden daha dezavantajliyim. En son sonuç 662 çıktığında henüz görünmez deyip bakilmamisti sonrasında 662 den 56 saat sonra 1241 çıktı sonuç. Doktorlar direk 48 saatten baya sonra kan vermene ragmen genede iki katı değil muhtemel dış gebelik diyorlarDeğerleriniz normal geldi.
Ultrason muayenesi oldunuz mu?
Kanama filan var mı?
Dış gebelik ne alaka.
Yorumu yapan kim ?
Canım sende peki dış gebelik gecirdigin dönem beta HCG artislarin nasıldıdış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum.Kan değerleri normal artmıştı hatta kalp atışını duydum tüpümün içinde büyümüş.Acil amelıyata alınmıştım.kiminde aşırı artar kiminde düzensiz ama siz neden dış gebelik olduğunu düşündünüz kan değerlerine göre 4-5gün sonra keseyi rahatlıkla görebilirsiniz.benim kesem 4000hcg de gözükmedi teşhis için aptal doktor bekletti iç kanama geçirdim.
herkeste farklı oluyor demekki benimki bildiğin 7haftalık bebek olmustu kalbi atan öle öğrendm canımdan olacaktım;( tekrar etmez inşallah.2-3güne kese görmeye git herşey belli olur inşalllah güzel haber alırsınCanım konuyu açan benim buarada bende daha önce dış gebelik geçirdim şimdi tekrar olabilir dediler daha çok korktum. Benim dış gebelik te kan sonuçları iki günde bir iki katı artmiyordu ama düşmüyordu da en az %50 artış gösteriyordu en son 8 bin oldu ve tüpte kesinleşti
benim nnormal gebelik gibi arttı.bebek oluşmuş hatta kalbide atıyordu tüpümün içinde.amelıyata girdiğimde canlıydı.Trawma yaşadım o gün resmen;(doktorların igmalkarlıgı ve geç teşhis etmesi yüzünden.oAman çok bilgisizdim doktorlara güveniyordumCanım sende peki dış gebelik gecirdigin dönem beta HCG artislarin nasıldı
evet;(Dış gebelik olan tüpünüz alındı mı?
Diğer tüpten gebe kaldınız mı?evet;(
Hayır diğer tüpüm de ameliyattan dolayı enfeksiyon aldı ve hidrosalpenks oluştu.Önce amelıyatla açtırdım tekrar oluştu.Tüp bebeğe geçtik ve tüpümü bağladılar. Herkeste aynı durum oluşmuyor ama benim biraz enfeksiyona çok müsait bir bedenim var kaçınılmaz oldu maalesefDiğer tüpten gebe kaldınız mı?
Geçmiş olsun.Hayır diğer tüpüm de ameliyattan dolayı enfeksiyon aldı ve hidrosalpenks oluştu.Önce amelıyatla açtırdım tekrar oluştu.Tüp bebeğe geçtik ve tüpümü bağladılar. Herkeste aynı durum oluşmuyor ama benim biraz enfeksiyona çok müsait bir bedenim var kaçınılmaz oldu maalesef
İnşallah hayırlısı olsunGeçmiş olsun.
İnşallah dilediğiniz gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?