Dış gebelik olabilir mi?

Benim de aynı şekilde canm hatta doktorlar ultrasonla izlerken bana da gösterdiler değerim o sıra 9 bin civarıydı hafta olarakta 7 buçuk haftalık tüpümde kalp atışlarını duymuştum. Ama erken müdahale edildiği için tüpüm alınmadı benm

Bende erken anlaşılma sebebi ise beta HCG yukselişi sürekli oluyor ama tam olarak iki katı artmiyordu o yüzden erken anlaşıldı biraz da

Laparoskopi ile keseyi mi aldılar?
Bir de benimki çok nadir milyonda bir gorulen dış gebelik çeşidiymiş ismine doktor kornual gebelik dedi. Tam tüpümün ortasında değildi. Tüpten rahme gececigi tüpün o son noktasında kalmıştı tam hatta on gün hastanede yattım ilk dört gün doktorlar her gün beta HCG ölçtüler dört gün boyunca sabah aksam ultrasonda baktılar bir umut oradan rahme düşermi diye bende çok üzüldüm çok umut ettim ama dört günün sonunda artık doktor yapicak bişey kalmadı kornual dış gebelik dedi ve mudehale ettiler

çok geçmiş olsun yorumları okurken gördüm nekadar bilgisiz doktorlar var ..

9000 ile iyi düşmüş.
Tek iğne ile mi düştü?
Benim 1500 lerde idi.
İğneden sonra 3000 lere çıktı.
Sıfırlansın diye 2 mtx gerekti.

9000 ile iyi düşmüş.
Tek iğne ile mi düştü?
Benim 1500 lerde idi.
Canm ilk bi akşam acile gittik apar topar Ankara Etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesine orada önce hemen kan aldılar bekledik sonuç 1800 çıktı hemen vajinal ultrasonla baktılar rahim icerisinde net olan bişey kese vs. Göremediler.( Bu arada acile gittiğimizde beta 3600 gibi bişey çıktı ve ben kahverengi lekelenme ve kasik ağrısıyla gitmistim bu şikayetlerde vardı) hemen yatış verdiler 4 gün boyunca gün aşırı beta ölçtüler ve 3600 olan değer 4 gün sonra 8900 olmuştu. Bana ilk günden mudehale etmeme sebepleri dediğim gibi kornual gebelik dedikleri için. Bir umut 4 gün bekledik. Tam tüpün sonuyla rahim arasında kaldığı için belkide o değerle iç kanama yaşamadım bilemiyorum. İlk iki doz metotrax sonrası değerim yarıdan fazla düştu arkasına hemen kurtaj da yaptılar sonra 6 gün yine hastanede yattım beta tekrar firlamadi çok şükür. Yavaş yavaş azaldı. Hastaneden çıktığım gün beta 110du. Çıkışımi yaptık o günden sonra gün aşiri tekrar beta baktirdim 4. Gün sıfırlandı tamamen

Rahme yakın ise direk kürtaj ile alınamıyor mu?
İç kanama yaşamadan tüpe zarar vermeden atlatmışsınız.

9000 ile iyi düşmüş.
Tek iğne ile mi düştü?
Benim 1500 lerde idi.
Ama şunu söylemek gerekirse ben üç kimyasal bir de dış gebelik yasamiş biri olarak bütün gebelik çeşitleri arasında bakarsak kimyasal gebelik boş gebelik düşük dış gebelik vs. Bunlar arasında gerçekten en sancılı en yorucu ve umut kırıcı insanı korkutan gebelik dış gebelik. Yaşamış biri olarak söylüyorum ki o durumdayken o sancılı süreçte insan keşke kimyasal vs. Olsaydı diyor okadar zor geçiyor cunku. Allah düşmanımin dahi başına vermesin gerçekten çok yorucu ve üzücü riskli bir süreç

Bu sefer ki normal gibi duruyor.
İçiniz rahat olsun.
Hsg çektirdiniz mi yakın tarihte?

Bu sefer ki normal gibi duruyor.
İçiniz rahat olsun.
Hsg çektirdiniz mi yakın tarihte?
Aslında iki gün de bir ikiye katlamayan her değer beni korkutuyor çünkü dış gebelik geçirdiğimde de kan sonuçları böyle ikiye katlamiyordu ama genede umut verici şekilde artış oluyordu hatta size o zamanki başlangıç sonuçlarımi atıyım herkese de fikir olsun.
Geçirdiğim dış gebelikte iki gün arayla beta HCG sonuclarim şöyleydi.
146
306
498
744
1000

merhaba bisey sormak istiyorum, dış gebelikte değerler düzenli artmıyor mu? yani bi süre artıp sonrasında düşüş yaşanıyo sanırım değil mi? bir de vücutta belirtileri oluyor mu
ben dış gebelik geçirmiştim ve artışlarım çok düzensizdi. Ayrıca kanamam vardı. Sizin her şey yolunda görünüyor. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kanama ne zaman baslamisti canm. Kahverengi leke şeklinde mi oldu seninde.
Benim çok enteresandı. Ben normal regl oldum sonra reglim bitmedi. 10. gün hala regl bitmeyince doktora gittim. Adet söktürücü verecekti ama her ihtimale karşı gebelik testi yapalım dedi ve değerim 800 civarında çıktı. Biraz kan biraz kahverengi şeklinde devam ediyordu hiç durmadı. 2 gün sonra 1100 oldu. 2 gün sonra 500 e düştü. Sonraki gün 600 oldu. Sol tüpün ucuna tutunmuş. Hemen kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı.
Hayatımın şokuydu resmen

Sizinkide benimkine benzer olmuş. Benm de sağ tüpümün ucunda rahme ineceği yerde uç kısımda kalmıştı benim canlı olduğu için beta da baya yükseldi bir umut beklediler ama sonra seninde dediğin gibi bende de iğne sonrasinda da hemen kurtaj uygulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…