Dış gebelik olabilir mi?

Çok geçmiş olsun. Ne kadar oldu dış gebelik geçireli?

Çok geçmiş olsun Benim iç kanama başlamıştı.ve 3defa gitmiştim doktora.doktorların iyisine düşürsün Allah ;(

Kızlar bugün doktora gidicem inşallah kötü bişey yoktur. Tekrar dış gebelik çıkmasından çok korkuyorum dua edin bana olurmu

Kızlar doktora gttim bugün. Ultrasonda bakti ama kese varmı yokmu tam olarak anlayamadi net birşey söylemedi resmi yükleyim anlayanlar bı baksin sizce kese gorunumune dair bişey varmi

Eklentiler

• IMG20230227192915.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 67
Beta kaç çıktı?
Dış gebelik olsa kanamam filan olur.
Rahim duvarı filan nasıl?
Doktor ne dedi?

Beta kaç çıktı?
Dış gebelik olsa kanamam filan olur.
Rahim duvarı filan nasıl?
Doktor ne dedi?
Karından muayene etti direkt. Ultrason cihazı güzel ve kaliteli yemiş beta HCG 1000 üzeri olunca bile bazılarında görebiliyormus. Bugün sabah beta 2216 çıktı sonrasında doktor baktı işte

Burada işaratledigim yuvarlağın içerisindeki siyah noktanın kese olabileceğini söyledi. Üç dört güne netleşir dedi. Sizce olabilir mi benm bu konularda hiç bilgim ve tecrübem yok

Eklentiler

• IMG_20230227_203208.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 64
Öyle maalesef 3 ayrı doktor da teşhis koyamadı.10binin üzerinde ve hala kese gözükmemesine rağmen müdahele etmediler.Allah bildiği gibi yapsın onları
Aslında artması iyi ama demek öyle risklerde oluyormuş bazı kadınlarda ilk gebeliklerinde oluyor benim arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tane ölü doğum 6 aylıktı.. 1 tane de Dış gebelikti diğerleride kendi düştü herhalde olabiliyor allah herşeyin hayırlısını versin

Artması tabikide iyi ama belli bir değere geldiğinde hala kese görünmüyorsa bir anormallik cat demektir.İhmalkarlık burada başlıyor işteArkadaşın için üzüldüm benimde kayıplarım neredeyse aynıAllah şifa versin

Anladım canım çok üzgünüm ama illaki bidaha olucaktır öncesinde gebelik olmuş çok şanslısın benim hiç olmadı bekliyorum hala tecrübemde yok demekki böyle şeylerde olabiliyormuş , Allah herkese Can sağlığı versin

Kızlar dün doktora gittim 4+5 teyim daha çok erken ama doktor ufacık bı kese görüyorum dedi. Ama çok az baktı ultrasonda. Belki bir dakika bile sürmedi. Sonra ben eve geldim resmi elime alınca bişey dikkatimi çekti. Doktor Üstte işaretledigimden bahsetti kese bu dedi. Kan sonuçlarımda biraz yüksek adet günü 1200 civarıydı. Sizce peki doktor üstte işaretledigim noktaya kese dediğine göre alta benim işaretledigim noktada keseye benzemiyor mu sizcede??? Siz ne düşünüyorsunuz üstteki işaretli alan kese peki alttaki işaretledigim kısımda da ikinci bir kese olabilir mi?? Sizce ikiz olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230301_005330.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 53
merhaba bisey sormak istiyorum, dış gebelikte değerler düzenli artmıyor mu? yani bi süre artıp sonrasında düşüş yaşanıyo sanırım değil mi? bir de vücutta belirtileri oluyor mu
Benimki de dıs gebelikti ama beta HCG değerlerim çok güzel artış olmuştu
Vücutta da belirti olarak göğüslerim çok hassas tı

Benimki de dıs gebelikti ama beta HCG değerlerim çok güzel artış olmuştu
Vücutta da belirti olarak göğüslerim çok hassas tı
Benim dıs gebeligimde beta iki günde bir şöyleydi canm 144-306-544-745-1000-1680-2100-2890-4200-6900-7500-8000-8900 sonra da mudehale edildi. Fikir olsun herkese...

merhabalar, bel ağrısı ve kahverengi akıntım var 5 gündür, ilk gün pembeydi, şimdi kahverengi, peçete ile silince geliyor, adetime 5 gün var, bel ağrısı ve kasıklarımda batma var, idrar testine erken olduğunu düşünüyorum,dış gebelik olabilir mi?

Canım bu kadar erken kendini strese sokmamalisin. Dış gebelik gecirmis biri olarak sana şunlari söyleyebilirim. Dış gebelik bile kendi basina tek bir belirti ile suphelenilicek bir durum değil. Sen şuan belki hamile bile değilsin öyle düşün. Sen daha pozitif görmeden dış gebeligi düşünüyorsun en başında kendini strese sokuyorsun. Önce bir test al çünkü benim adetime 7 gün kala kaset testte çıktı. Testte pozitif çıkarsa hemen kan ver. test pozitif cikmazsa da adetin 1 gün geçerse gene gidip kan ver. Eğer gebelik varsa dış gebelikten şüphelenmek için en az beş kere belli aralıklarla kan vermek lazm eğer sonuçlar birbirine bağlantılı ve orantısız çıkarsa ancak doktor bile ozaman dış gebelikten suphelenebilir. Kan değeri 2000 olduğunda da ultrasonda kese görünmese ozaman kesin tanı koyabilir ancak. Yani kısacasi dış gebelik bir belirtiyle Yada tek bir kan sonucuyla falan asla anlaşılmaz. Şoyle düşün belki sen pozitifi görürsen o kahverengi akıntı yerleşme kanaması da olabilir oyuzden negatifi değil pozitifi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…