- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Çok geçmiş olsun. Ne kadar oldu dış gebelik geçireli?Sizinkide benimkine benzer olmuş. Benm de sağ tüpümün ucunda rahme ineceği yerde uç kısımda kalmıştı benim canlı olduğu için beta da baya yükseldi bir umut beklediler ama sonra seninde dediğin gibi bende de iğne sonrasinda da hemen kurtaj uygulandı
cok tesekkur ederimm herkes saglıkla kucagına alsın umarımmben dış gebelik geçirmiştim ve artışlarım çok düzensizdi. Ayrıca kanamam vardı. Sizin her şey yolunda görünüyor. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
2020 Ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ondan 6 ay öncede kimyasal gebelik geçirmistim. Dış gebelikten sonra tekrar yine iki kez daha kimyasal gebelik gecirdimÇok geçmiş olsun. Ne kadar oldu dış gebelik geçireli?
Çok çok geçmiş olsun2020 Ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ondan 6 ay öncede kimyasal gebelik geçirmistim. Dış gebelikten sonra tekrar yine iki kez daha kimyasal gebelik gecirdim
Çok geçmiş olsunBenim de aynı şekilde canm hatta doktorlar ultrasonla izlerken bana da gösterdiler değerim o sıra 9 bin civarıydı hafta olarakta 7 buçuk haftalık tüpümde kalp atışlarını duymuştum. Ama erken müdahale edildiği için tüpüm alınmadı benm
Öyle maalesef 3 ayrı doktor da teşhis koyamadı.10binin üzerinde ve hala kese gözükmemesine rağmen müdahele etmediler.Allah bildiği gibi yapsın onlarıçok geçmiş olsunyorumları okurken gördüm nekadar bilgisiz doktorlar var ..
Karından muayene etti direkt. Ultrason cihazı güzel ve kaliteli yemiş beta HCG 1000 üzeri olunca bile bazılarında görebiliyormus. Bugün sabah beta 2216 çıktı sonrasında doktor baktı işteBeta kaç çıktı?
Dış gebelik olsa kanamam filan olur.
Rahim duvarı filan nasıl?
Doktor ne dedi?
Aslında artması iyi ama demek öyle risklerde oluyormuş bazı kadınlarda ilk gebeliklerinde oluyor benim arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tane ölü doğum 6 aylıktı.. 1 tane de Dış gebelikti diğerleride kendi düştü herhalde olabiliyor allah herşeyin hayırlısını versinÖyle maalesef 3 ayrı doktor da teşhis koyamadı.10binin üzerinde ve hala kese gözükmemesine rağmen müdahele etmediler.Allah bildiği gibi yapsın onları
Artması tabikide iyi ama belli bir değere geldiğinde hala kese görünmüyorsa bir anormallik cat demektir.İhmalkarlık burada başlıyor işteAslında artması iyi ama demek öyle risklerde oluyormuş bazı kadınlarda ilk gebeliklerinde oluyor benim arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tane ölü doğum 6 aylıktı.. 1 tane de Dış gebelikti diğerleride kendi düştü herhalde olabiliyor allah herşeyin hayırlısını versin
Anladım canımArtması tabikide iyi ama belli bir değere geldiğinde hala kese görünmüyorsa bir anormallik cat demektir.İhmalkarlık burada başlıyor işteArkadaşın için üzüldüm benimde kayıplarım neredeyse aynı Allah şifa versin
Benimki de dıs gebelikti ama beta HCG değerlerim çok güzel artış olmuştumerhaba bisey sormak istiyorum, dış gebelikte değerler düzenli artmıyor mu? yani bi süre artıp sonrasında düşüş yaşanıyo sanırım değil mi? bir de vücutta belirtileri oluyor mu
Benim dıs gebeligimde beta iki günde bir şöyleydi canm 144-306-544-745-1000-1680-2100-2890-4200-6900-7500-8000-8900 sonra da mudehale edildi. Fikir olsun herkese...Benimki de dıs gebelikti ama beta HCG değerlerim çok güzel artış olmuştu
Vücutta da belirti olarak göğüslerim çok hassas tı
Çok yükselise geçmiş benim en fazla 5000 di sonra düşük iğnesi den sonra duşmuştuBenim dıs gebeligimde beta iki günde bir şöyleydi canm 144-306-544-745-1000-1680-2100-2890-4200-6900-7500-8000-8900 sonra da mudehale edildi. Fikir olsun herkese...
Canım bu kadar erken kendini strese sokmamalisin. Dış gebelik gecirmis biri olarak sana şunlari söyleyebilirim. Dış gebelik bile kendi basina tek bir belirti ile suphelenilicek bir durum değil. Sen şuan belki hamile bile değilsin öyle düşün. Sen daha pozitif görmeden dış gebeligi düşünüyorsun en başında kendini strese sokuyorsun. Önce bir test al çünkü benim adetime 7 gün kala kaset testte çıktı. Testte pozitif çıkarsa hemen kan ver. test pozitif cikmazsa da adetin 1 gün geçerse gene gidip kan ver. Eğer gebelik varsa dış gebelikten şüphelenmek için en az beş kere belli aralıklarla kan vermek lazm eğer sonuçlar birbirine bağlantılı ve orantısız çıkarsa ancak doktor bile ozaman dış gebelikten suphelenebilir. Kan değeri 2000 olduğunda da ultrasonda kese görünmese ozaman kesin tanı koyabilir ancak. Yani kısacasi dış gebelik bir belirtiyle Yada tek bir kan sonucuyla falan asla anlaşılmaz. Şoyle düşün belki sen pozitifi görürsen o kahverengi akıntı yerleşme kanaması da olabilir oyuzden negatifi değil pozitifi düşünmerhabalar, bel ağrısı ve kahverengi akıntım var 5 gündür, ilk gün pembeydi, şimdi kahverengi, peçete ile silince geliyor, adetime 5 gün var, bel ağrısı ve kasıklarımda batma var, idrar testine erken olduğunu düşünüyorum,dış gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?