Dış gebelik olabilir mi?

Teşekkürler.aşırı derecede ağrı hissettim acillik oldum bayrama denk geldiği için doktor bulamadık tatildeydik.hemen istanbula döndük ve doktora gittimizde acik ameliyata alınmıştım
Çok geçmiş olsun canım İç kanama başlamadan anladin degilmi? Tüpün alındı mi ameliyatta?

Canm o sonuçlar benimdi. Şuan 6+3 günlük ikiz hamileyim. Ama biri diğerinden çok daha küçük kalp atışı çok cansız. Dua ediyorum inşallah hiç bir sorun cikmaz
Çıkmaz insllah canım olumlu düşün olumlu olsun zaten ikizlerde birinin gelişimi geri oluyormuş merak etme iyi haberi alirsin inşallah

Çıkmaz insllah canım olumlu düşün olumlu olsun zaten ikizlerde birinin gelişimi geri oluyormuş merak etme iyi haberi alirsin inşallah
Canm şunu farkettim ilk doktora gittiğimde crl ölçümü biri 29 mm diğeri 23 mm idi. Üç gün sonra tekrar gitmiştim ultrason kağıtlarini karşılaştırdım şimdi. Üç sonra da biri 58 mm çıkmış artmış yani boyutu. Diğeri 21 mm çıkmış. Artacağına azalmış bile boyutu umudumu iyice yitirdim gelişeceğine gerilemiş

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba , bende 5+2 de kontröle gittim vajinal bakıldı yolk sac bende görmedim daha doğrusu doktor bir şey demedi 2 hafta sonra gel dedi , erken heralde , bende evde telaş yapıyorum ya boş gebelikse diye

arkadaşlar
Bata göre 5+1 hamileyim

24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385 çıktı.

1.Doktor yavas ilerliyor dedi. Ama Allahtan umut kesilmez dedi,çarşamba tekrar çağırdı.

2.Doktor diş gebelik dedi

Kanama vardı pembe, kırmızı ve kahverengi onun için 10 gün rapor vermişti.1.doktor
Devam et istirahate dedi. Düşük önleyici iğne, oksapar, progestan dex kullanıyorum.

diş gebelik bu mudur nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…