- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Inşallah benimde artık bu yaşadığım her ne ise atlatirim bir an önceŞoyleki benimde yani bu dış gebelik teşhisi mudehalesi değerin sıfırlanmasi derken en son 7 haftayı bulmuştu bütün hepsi
İnşallah canmInşallah benimde artık bu yaşadığım her ne ise atlatirim bir an önce
Cnm tup bolgende hergun agri hissediyormuydun acaba ? Cok gecmis olsun Rabbim tekrrni yasatmasin insbenim nnormal gebelik gibi arttı.bebek oluşmuş hatta kalbide atıyordu tüpümün içinde.amelıyata girdiğimde canlıydı.Trawma yaşadım o gün resmen;(doktorların igmalkarlıgı ve geç teşhis etmesi yüzünden.oAman çok bilgisizdim doktorlara güveniyordum
Cnm dis gebelikte tup bolgende hergun agri hissediyormuydun acaba ? Cok gecmis olsun Rabbim tekrarni yasatmasin insİnşallah canm
Sağol canm. Son evreye gelmeden sürekli ve ağır ağrı olmuyor canm. Erken farkedersen çok şiddetli ağrı olmuyo ama geç farkedersen dış gebelik ilerledikçe birden saplanıyor batıyor ağrı ve sürekli devam ediyoCnm dis gebelikte tup bolgende hergun agri hissediyormuydun acaba ? Cok gecmis olsun Rabbim tekrarni yasatmasin ins
Yani bu agri tup/yumurtalik ust bölgenizdemi olduSağol canm. Son evreye gelmeden sürekli ve ağır ağrı olmuyor canm. Erken farkedersen çok şiddetli ağrı olmuyo ama geç farkedersen dış gebelik ilerledikçe birden saplanıyor batıyor ağrı ve sürekli devam ediyo
Canım direkt olarak yumurtalık olduğunu o an ayırt edemiyorsun ama tek taraflı yani hangi tüpündeyse mesela sağ tüpe yerlestiyse sağ taraftan aynı kasık bölgesinden ağrı batma giriyor kasık ağrısı gibi yaniYani bu agri tup/yumurtalik ust bölgenizdemi oldu
Bnm kasik değilde bacagimin üst kısmı agriyor yani rahimle birlestigi noktada bacak kisminda şişlik var bide yumrtalik bolgem agriyo yanmalı bir agri bacagima iniyor. ole saplanmali değil. Ama sanirim dis gebelik suan daha kese gormedm ondn agrim fazla olmayablr. Artik yapck bisy yok nasip carsamba ogrencm ins sabredicm mecbur. Cok tesekkur ederim cvbniz icinCanım direkt olarak yumurtalık olduğunu o an ayırt edemiyorsun ama tek taraflı yani hangi tüpündeyse mesela sağ tüpe yerlestiyse sağ taraftan aynı kasık bölgesinden ağrı batma giriyor kasık ağrısı gibi yani
Peki şuan kaç haftalıkken kese görünmedi? Vajinal mi yoksa karından mi baktılar? Adetiniz gecikeli tam kaç gün oldu? Beta HCG sonuclarinizdaki artışlar neler? Bunları yazarsanız yorum yapmak ozaman daha doğru olur çünkü bende yaşadım bu sorduklarim çok önemli şeylerBnm kasik değilde bacagimin üst kısmı agriyor yani rahimle birlestigi noktada bacak kisminda şişlik var bide yumrtalik bolgem agriyo yanmalı bir agri bacagima iniyor. ole saplanmali değil. Ama sanirim dis gebelik suan daha kese gormedm ondn agrim fazla olmayablr. Artik yapck bisy yok nasip carsamba ogrencm ins sabredicm mecbur. Cok tesekkur ederim cvbniz icin
Cnm suan adetimle gidisat uyumlu degil cunku pco var bende 20. Gun yumrtlama oldu son adetim 29 ocak 17 subatta pik görüp degerlendirdim beklenen adetim 27 subatti ama dedgm gbi gec yumrtladm 14 gun uzerine koyarsak yumrtlamadn sonra son adet 2 marta denk geliyor.Peki şuan kaç haftalıkken kese görünmedi? Vajinal mi yoksa karından mi baktılar? Adetiniz gecikeli tam kaç gün oldu? Beta HCG sonuclarinizdaki artışlar neler? Bunları yazarsanız yorum yapmak ozaman daha doğru olur çünkü bende yaşadım bu sorduklarim çok önemli şeyler
Bence gidişat şuan için normal. En azından şimdilik endişe edeceğin birşey gorunmuyo. Çarsamba günü yada Perşembe git canm kese oluşursa Çarşamba Perşembe günü görünmesi lazm ufakta olsa. Benim beta HCG 1200 iken karından ufakta olsa gorunduCnm suan adetimle gidisat uyumlu degil cunku pco var bende 20. Gun yumrtlama oldu son adetim 29 ocak 17 subatta pik görüp degerlendirdim beklenen adetim 27 subatti ama dedgm gbi gec yumrtladm 14 gun uzerine koyarsak yumrtlamadn sonra son adet 2 marta denk geliyor.
İlk sonucum 4 Mart'ta 50 cikti
6 mart 109
10 mart 560 cikti
Dr suan deger kucuk gozukmez dedi vajinal kontrol etti yinedesuanlk birkac ugak kist disinda birsy yk dedi Çarşamba cagirdi
Benim daha onceki iki gebeligimde gec dollenmeydi ikisinide kaybettm maalesef ikerleyen haftalarda
Allah razi olsun cnmBence gidişat şuan için normal. En azından şimdilik endişe edeceğin birşey gorunmuyo. Çarsamba günü yada Perşembe git canm kese oluşursa Çarşamba Perşembe günü görünmesi lazm ufakta olsa. Benim beta HCG 1200 iken karından ufakta olsa gorundu
Bak doktorda bnm dediklerimi demiş. En başından ümitsiz olma canm rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinAllah razi olsun cnminsaallah hersy normaldir dr carsamba 3000-4000 arasi olur gozukur dedi ozmn gitcm insallah gorunur olmasi gereken yerde. Cok tsk ederm ilginiz icin icim biraz rahatladı . Rabbim saglikla kucaklarimiza alip buyutmemizi nasip etsin hepimizin aminnnn
Tamam cnm yazacagim insaallahh . Allah razi olsun insallah mtlu bir sekilde size donus yaparimBak doktorda bnm dediklerimi demiş. En başından ümitsiz olma canm rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinÇarşamba günü yaz mutlaka iyi haberlerini bekliyorum
Bende daha önce üç kimyasal bir de dış gebelik yaşadım canım. 6 sene olucak evleneli. Henüz çocuğumuz yok. Hamile olduğumu ogrendik ikidir doktora gidiyorduk geçen gün ikiz olduğunu öğrendik. Ama biri karından ultrasonla göründü kalp atışları da iyidi ama diğerinin sadece kesesi göründü. Vajinal baktık bukez orda diğerinin kalp atışını da duyduk ama doktor çok az ve cansız bu biraz küçük dedi umutsuz konuştu gibi. Dün birinin boyu 5.8 mm çıktı. Diğeri ise 2.1 mm çıktı arada çok fark var gibi İnşallah dua ediyorum ikiside bana tutunsun diyeTamam cnm yazacagim insaallahh . Allah razi olsun insallah mtlu bir sekilde size donus yaparimdaha once iki kayip yasadigimdan biraz zor bir surec bnm icin . Rabbim hepimize kolayliklar versin
Rabbim seninde benimde tüm isteyen dinleyenlere hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTamam cnm yazacagim insaallahh . Allah razi olsun insallah mtlu bir sekilde size donus yaparimdaha once iki kayip yasadigimdan biraz zor bir surec bnm icin . Rabbim hepimize kolayliklar versin
Cok cok gecmis olsun ve cokcok tebrikler...Benimde 8 sene oldu evleneli. Ama ikizlerde fark oldugunu ck okudum cnm misal biri 6 haftalik biri 5.bucuk haftalik cikiyor onun kalbi sonradn duyulabilir bence. İkiz olmasına cok sevindim Rabbim bunca sene bunca sıkıntıdan sonra mukafatini vermis Rabbim insallah ikisinide saglikla nasip etsin maasallah sübhanallah. Rabbim evlatlarmizi bize bagislasin insallahBende daha önce üç kimyasal bir de dış gebelik yaşadım canım. 6 sene olucak evleneli. Henüz çocuğumuz yok. Hamile olduğumu ogrendik ikidir doktora gidiyorduk geçen gün ikiz olduğunu öğrendik. Ama biri karından ultrasonla göründü kalp atışları da iyidi ama diğerinin sadece kesesi göründü. Vajinal baktık bukez orda diğerinin kalp atışını da duyduk ama doktor çok az ve cansız bu biraz küçük dedi umutsuz konuştu gibi. Dün birinin boyu 5.8 mm çıktı. Diğeri ise 2.1 mm çıktı arada çok fark var gibi İnşallah dua ediyorum ikiside bana tutunsun diye
Amin inşallah canm rabbim doktordan hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin ikimizede inşallahCok cok gecmis olsun ve cokcok tebrikler...Benimde 8 sene oldu evleneli. Ama ikizlerde fark oldugunu ck okudum cnm misal biri 6 haftalik biri 5.bucuk haftalik cikiyor onun kalbi sonradn duyulabilir bence. İkiz olmasına cok sevindim Rabbim bunca sene bunca sıkıntıdan sonra mukafatini vermis Rabbim insallah ikisinide saglikla nasip etsin maasallah sübhanallah. Rabbim evlatlarmizi bize bagislasin insallah
Neden dış gebelik denilmiş bosverin siz öyle diyenlereKızlar meraba..yardım edin acilll...
17 şubat saat 20:00 sonuç 90 (özel hastane)
21 şubat saat 09:00 sonuç 218 (sağlık ocağı)
23 şubat saat 09:00 sonuç 456 (sağlık ocağı)regl günü
23 şubat saat 17:00 sonuç 662 (özel hastane)
25 şubat saat 23:00 sonuç 1241(özel hastane)
Kızlar özel hastanedeki sonuçların hepsi de aynı hastaneye ait. Dış gebelik olabileceği hakkında yorumlar alıyorum sürekli. Hafta sonu olduğu içinde doktora henüz gidemedim içim içimi yiyor sizce nasıl görünüyor gidişat. Dış gebelik olabilir mi gerçekten
Canm o sonuçlar benimdi. Şuan 6+3 günlük ikiz hamileyim. Ama biri diğerinden çok daha küçük kalp atışı çok cansız. Dua ediyorum inşallah hiç bir sorun cikmazNeden dış gebelik denilmiş bosverin siz öyle diyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?