Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canlarım korktuğum sezeryan degil suyu biraz azalmış internette maşallah neler yazıyor o moralimi bozdu insallah bir sıkıntı olmaz ne olur dua edin..

canım doktor herseferinde uzun boylu mınıkkuşumuz diye bakıyor maşallah normalden uzun boyluymuş teyzesi merak etme .
maşallah nehirimize annesi, güzel bakıyor tabiki.

canımmm yarın geliyormu oğluşun ay çok heyecanlandım ya süper bir haber neyıne uzuluyorsun nettenokuma oyle seyler bak yarına gelicek sen dua et kocanla son yalnız aksamınız iyi değerlendirin.allahım biran önce kurtarsın bize de haber ver merak ederiz facedende olsa yaz canım.

Canlarım korktuğum sezeryan degil suyu biraz azalmış internette maşallah neler yazıyor o moralimi bozdu insallah bir sıkıntı olmaz ne olur dua edin..
yok canım okuma öyle şeyler.interneti bilmiyor musun başım ağrıyor diye girsen kanser çıkarsın.ayrıca son 2 haftadanda yırtmışsın:)

oo iyi damadım kızımdan kısa olmayacak yani:))

Maşallah annesi uzun olacak anlaşılan, eee annesi o hallerde bile emzirmeye çalıştı meleğini büyüsün dimi.. Canım Allahım inşallah sağlıkla bizede nasip eder o günleri.. Uyku bende ilk hamile kaldığımdan beri olmadığı için sanırım artık alıştım uykusuzluğa..

Oh hadi maşallah bak yarın bebeğin seninle olacak inşallah. Sen nete felan aldırma bir bakıyorsun karnı ağrısa ordakilere göre doktora yatış yaptırmak gerekir.. O yüzden sen duanı et, bizimde dualarımız seninle inşallah. iyi haberlerini alacağız Rabbim tek tek sırayla hepimize nasip etsin inşallah.

Sırada kim var şimdi kızlar, temsilci sende sıra dimi.. sonra marla, cerol,cbdefne, ben ve karam.. Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah doğumlarımız olurda artık bebişleri konuşmaya başlarız..

Kızlar sağlık ocağından aradılar beni 20.haftanız doldu diye tetanoz aşısı olmam için.. Hepiniz oldunuz mu.? Doktorum hastaya bırakıyormuş bu konuyu olmak istiyorsa olabilir diye.. Çok gerekli bişi değil mi? anlamadım ben..

kızlarr merhaba umarım herkes iyidir.......fikir almak istedim sizden yardımcı olursanız sevinirim bugün doktora gittim beta için gecen pazartesi 389 du bugün 24.7 çıktı doktor artık yaptırmana gerek yok yok beta dedi yani bitti dedi ...sizce rahat edeyimmi....hsg için ben önermiyorum dedi zaten diyelim tüp tıkalı yapabileceğimiz bişey olmuyor ki tedavi için dedi ben önermem üç ay korunun sonra isterseniz denersiniz yüzde 90 normal gebelik olur dedi...hsg ısrar ederseniz çekeriz dedi bende kararsızım aslında fikir alayım sizden dedim bir de 24.7 çıktığından artık tahlil verme dedi ama doktor kendim gidip yaptırmasam mı haftaya filan 0 olduğunu görsem mi sizce

cnm dualarımız seninle ve ne güzel mutlu son yrn oğluşun kucağında olacak her şey yolunda gidecek merak etme bol bol sende dua oku ağlamak yerine o tatlı heyecanı yaşamaya bak rabbim hepimize bu günleri gösterir inşallah.

cnm bu konuda doktorlarda ikiye ayrılıyo kimi vurul kimi vurulma diyor ama ben yaptırdım sonuçta ameliyata giricez ve allah korusun yeni doğan tetenozu çok tehlikeli bende hem oğluşumu hemde kendimi korumak adına vuruldum yine tabi tercih senin.

Kizlar saat 2 de oğlum dünyaya geldi 3 kilo olarak :)) ben de oglum da iyiyiz cok sukur..cok tatli maşallah..hepinize bol bol dua ettim doguma girerken..detaylarını yazarım sonra opuyorum hepinizi..

Bence artik yaptirmana gerek yok beta şimdi 3adet dönemi geçsin korunmayi bırakırsınız çok kafana takmadan ama çünkü taktikca olmuyor bu iş hsg ben dış gebelik geçirmeden once cektirdim temiz çıkmıştı ama dış gebelik gecirdim işte olacağı varsa oluyor malasef dış gebelik sonrası cektirmedim kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.

Kizlar saat 2 de oğlum dünyaya geldi 3 kilo olarak :)) ben de oglum da iyiyiz cok sukur..cok tatli maşallah..hepinize bol bol dua ettim doguma girerken..detaylarını yazarım sonra opuyorum hepinizi..

Oyyyy maşallah size hoş geldi sefa geldi pasamiz Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah. Allah bize de bu günleri gosterdin inşallah.

pink gözün aydın canım.valla ben doğum yapmış gibi heyecanlandım.sağlıklı olmanıza çok sevindim.sezeryanı spinalmi oldun genelmi sonra detayları yaz bize.geçmiş olsun....

evet serapcım sırada ben varım ama belli olmaz belki marla benden önce doğumyapar.

bende doğumda hepinize dua edicem inş.uconn senin kızıda unutmuycam inş.sizlerde bana dua edin.benim 3.sezeryan ve ben korkuyorum doğrusu(

cnm benım doktorum olmamı istedi istemesede ben olucaktım sonuçta sezeryan olursan tetonoz asısı olsan iyi olur.

Canım bu arada eşin gelmiş, gözün aydın.. Rabbim bir daha ayırmasın inşallah...

canım eşim henüz eve gelmedi ama eve gelmiş kadar oldu en azından turkıyede :))amin canım ayırmasın inşallah.

canım ben senin yerınde olsam ki bende öyle yaptım sıfır olana kadar baktırdımönemli olan 5ın altında olması.

canım gördüm faceden msjını çok mutlu oldum allah analı babalı buyutsun sağlıkla tabikide.detayları bekliyoruz.

kızlar bu kocam gelir gelmez benı sinir etmeye başladı.biraz önce sezeryan normal diye konuşuyorduk ben normal yapamıcam sezeryan istiyorum cesaretim yok dedim bintane laf etti kendinizi kestırmeye ne kdr meraklısınız sezeryanda böyle şu böyle falan bana diretiyor tabi bende hassasım istemiyorum bana diretme sen daha doğuma yanımda girmeye yeni razı oldun bana nasıl söylersin dedim sonuçta sen değil ben yapıcam bu doğumu öyle değil mi kızlar sonra kavgaa ettik kapattı teli 1 saattır ağlıuorum sinirimden.bu erkekleri anlamıyorum kendileri yapamacakları seyleri bizlere nasıl diretyorlar.doktor buna karar verir sen değil diyor.
artık isteğe göre sezeryan yok dedi bende herkes çatır çatır sezeryan oluyor dedim uygun değildir diyor bende dedim ki herkes bir kılıf buluyor yok catısı uygun değil yok bişey kimse benım gibi delikanlı gibi çıkıp ben normal yapamadım ondan sezeryan oldum demiyor.bende suc bende millet gibi uygun değilmişim dicektim ama yok yalandan nefret ediyorum ya doğrucu davutum.

canım haklısın doktor da onu dedi hsg kesin çözüm deil dedi yad tıkalıysa açmak için yapılcak bişey yok dedi anladığım kadarıyla çok fazla tıbbi işlem yanlısı bir doktor deil belki de doğrusu budur canım sen dış gebelikten önce hsg yaptırdığında açık mı çıkmıştı.....sizin doktorlarınız ne dedi bilmiyorum ama sanırım bazen tıkanıklık vs olmasa bile nedensiz dış gebelik olabiliyorumş..ben de değerim ve kanamama daha bitmedi az da olsa devam kanama bitince 3-4 ay sonra bırakırım korunmayı inşallah bu kez olur

canımm hsg içinde banada aynısını söyledi doktorum kapalı olsada ameliyat var açmak için ama ameliyattan sonra tekrar tıkanmıcağının garantısı yok demişti bende çok kararsız kalmştım ama bende hsg çektirmedim .doktora sordum hatta peki hsg sonrası acık çıkarsa neden olmuş olabılır dış gebelik dedim tamamen talihsizlik diyebiliriz senı bulmuş diyelim dedi.
karamın acık çıkmıştı hsg de .
bizlerde senın gibi nedenler aradık.
yumurtlaama ilacından mı oldu sigaradan mı oldu acaba diye hep sroduk birbirimize nedenı çokta önemli değil önemli olan bu hakkımızda hayırlısıymış vve yaşadık bitti sen bence şuanda bunları düşünme korunma suren bitsn ondan snrasını duşun.

canım çok sağol ...haklısın en doğrusu unutmak.....yani doktorun dediğine göre .sg çekilmeden bişey yapilmadan üç ay sonra hamilelik düşünebilersin diyo acaba ben de çok kurcalamadan korunma süresi bitiminde baslasammi ....yani dediğin gibi canım sanssizliktan da olabiliyor mesela burda dış gebelik geçiren herkese hsg cekilmemis sanırım

Bence tekrar tahlil yaptırmana gerek yok. Bir daha deldirme kollarını yeterince kan verdin zaten... Hsg için her doktorun yaklaşımı farklı olabiliyor. Benim tedavimde seninkiyle aynıydı ama doktor bizden istedi hsg yi. İstemeseydi bende çektirmezdim büyük ihtimalle...

Canım hayırlı uğurlu olsun oğlun. Topiğin ikinci bebeği geldi bakalım. Detaylarını bekliyoruz...

Yok tatlım benimki doğacak gibi gözükmüyor sırada sen varsın. Bugün kontole gittik. Benim kasılmalar durdu, açılmam hala aynı bebeğin kafası hala dayalı rahimağzına ama hiçbir değişiklik yok. 2600 küsür gram olmuş. Evde dinlenmek bana baya yaramış doğum eylemi durdu. Ama şimdi de nasıl başlayacak kaygısı var bende. Malum ilk doğum bilinmezlikler çok... 42. haftaya kadar bekletirse naparım bilmiyorum ((
Bugünde kendi hastaneme uğramak zorunda kaldım malum biz sözleşmeli memurlar kadroya geçtik, sisteme adımız düşmüş başlayışımızı yapmamız gerekiyordu. Ama ben yapamadım çünkü bir hafta önce doğum iznine çıktığım için yapılamıyormuş. Kahroldum resmen çünkü doğum izni bitene kadar yani 4 ay boyunca da geçiş yapamıcam ve bu süre boyunca sözleşmeli maaşı alıcam ( Herkes kadrolu maaşı alırken benim bunu bir haftayla kaçırmam ve 4 ay boyunca da elim kolumun bağlı olması çok üzdü beni. Hele de doğum öncesi maddi olarak bu kadar daralmışken çok üzüldüm. Maddi zararımı hesaplamıyorum artık o kadar çok ki özelde iki kere sezeryan olurdum heralde kaybımla. Hastaneden sonra kontrole gittik tansiyonum fırlamış. 14-10 ölçtü sonra 12-10. Neden böyle oldun dedi ebe bende anlattım. Şu anda tek önemli şey bebeğin dedi teselli etti ama bu kadar kısmetsizlik üst üste çok geldi bana. Bebekte de tık olmayınca daha da üzüldüm çünkü bu saatten sonra doğsa bir sıkıntımız olmayacak. Yaramazlık yaptı üzdü bizi, şimdi de paşamın keyfi yerinde... Doktorum bile bu bebek gününü dolduracak gibi duruyor dedi. Hele bir doğsun ben ona neler yapıcam neler... Anneyi kızdırdı duramadı bir rahat şöyle 1-2 hafta; o zaman hem daha fazla vakit geçirecektik hemde maddi olarak bu kadar kaybımız olmayacaktı (((((

Yok kızlar ya bende tık yok. Yazdıktan sonra okudum geçmişi şimdi gördüm. Bende şimdi 42 de bile doğmazsa ne yaparım kaygısı var. Ne güzel normal doğum hayalleri kuruyordum ama şimdi de inat eder doğmazsa sezeryan olmak zorunda kalabilirim. Gerçi hep hayırlısı diye dua ettim ama çok aksilikler üst üste geldi. İsyan etmek istemiyorum ama moralim yerlerde yani ( Evlenenlerin iş rast gidermiş ona inanırım ama doğum yapanın işi rast gitmeyebiliyormuş. İnşallah siz benim gibi talihsiz olmazsınız kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…