Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hayırlısı böyleymiş canım üzme canını isyan etme belli mi olur allah 1 alır 2 verir bunu en iyi bizler biliriz.yaşadıklarımızın muvakatları şuanda karnımızda bu bize verilen en buyuk hediye şükürler olsun hamdolsun .seni çok iyi anlıyıorum 1 kuruşun suan da hesabını yapıyorsun ama herseyde hayır var ne olur üzülme bak tansıyonun çıkması en çok bebeğine zarar sen daha iyi biliyorsun bunları lütfen.sen dua et şükret allahım gene muvakatını fazla fazla vericektir.

İnşallah tatlım ya bugün biraz daha iyiyim. Dün onun şokunu yaşadım ondan çok kötü oldum. Tabi haftalarca hayal kurup birden çakılınca isyan rüzgarları esti ama düzelecek bunlarda geçecek inşallah. Allah çekilemeyecek dert vermesin...

Kizlar saat 2 de oğlum dünyaya geldi 3 kilo olarak :)) ben de oglum da iyiyiz cok sukur..cok tatli maşallah..hepinize bol bol dua ettim doguma girerken..detaylarını yazarım sonra opuyorum hepinizi..

cnm çok şükür hayırlı olsun sağlıkla kucağına alın oğluşunu, allah analı babalı büyütsün inşallah.

cnm benim şimdiden daha neden ağlıyosun bellimi olur nerden biliyosun belkide normal doğum için uygun olmayacak çatı veya açılmalar ,eşinde belki yolda kavuşmanın stresi heyecanıyla böyle konuşmuştur hayırlısıyla bir kavuşun yüz yüze daha çok konuşursunuz bu konuları elbetteki doğumu yapacak kişi sensin ve sen karar verecksin buna eşler konuşur söyler boşver sen:) biz yine bildiğimiden şaşmayız :) sıkma canını, şimdi kocana kavuşacağının mutluluğunu yaşa :)

canım hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.allah oğluna sağlıklı sıhhatli mutlu uzunnnn ömürler nasip etsin.sanada geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın.bebeğimizin resminide isterizzz.

canım bence aşını olmalısın ne olur ne olmaz.ben doğumdan sonraki dozlarada devam ediyorum bir dahaki hamileliğede hatta 10yıl kadar falan daha koruyucu oluyormuş sanırım.
bence 5 in altına inene kadar baktırmalısın.

Herkese merhaba,
Ben 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim.Doktor keseyi şekilsiz buldu ve 3. gündür beta hcg testi oluyorum.sonuçlar sırasıyla : 3107-3818 ve 3948. Doktor dış gebelikten şüpheleniyor.Ben dış gebelik ve kimyasal gebeliğin farkını bilmiyorum.Bilen biri anlata bilir mi? Bir de yarın değerinde gerileme olmazsa iğne ile düşürelim dedi.Bu iğne nasıl ve vajinadan mı yapılıyor daha önce yapılan var mı?

kizlar cevaplariniza teşekkür ediyorum hepinizin ortak kanaat 5in altına kadar bakırmak kanamam da biter belli süre sonra normal aadet olurum sonrada moral toplarim üç dört ayı doldurup sizlerin de desteği ve duasıyla ben de anne olurum inşallah.....nasıl planim kızlar:)

canım geçmiş olsun ben de teni dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandi iğne kalçadan canım ama değerlerin sonlanmasi bir ayı buldu

geçmiş olsun arkadaşım.doktorun kesene şekilsiz dediğine göre kesen görünmüş yani dış gebelik değil.bence doktorunu değiştirmelisin kesinlikle.dış gebelikte kese görülmez.görülsede rahimde değil tüplerde veya karın boşluğundadır.bu değerler ne yzıkki büyük ihtimal sağlıklı bir gebelik olmadığını gösteriyor.ama kimyasal gebelik mi ya da düşük mü bilemiyorum.

Teşekkür ederim cevaplar için.Ben yarın için başka bir doktordan randevu aldım.Gebeliğin sağlıklı olmadığını kabullendim.Fakat ne olduğu konusunda içim rahat değil.Vajinal ultrasonla keseyi çok net gördü hatta gösterdi.Her halde oluşum yerinde bi sıkıntı yok çünkü ters bir şey söylemedi.Sadece daha yuvarlağımsı olmalıydı dedi ki izleyen günlerdeki beta değerim sağlıksız.Endişeliyim. 4 haftalık kadar.Acaba kürtaj gibi bir cerrahi operasyona kadar gider mi Ve yanımda kimse olmadan tek başıma evde atlatabilir miyim

Son düzenleme:

ne güzel söylemiş bak cerol Allah 1 alır 2 veriri kısmetinle gelir bebeğimiz hiç sıkma canını muhakkak bir hayır vardır canım benim tabi üzülmemek elde değil ama elden birşey gelmeyince kabullenip sabretmekten başka çaremiz yok Allah sağlığımıza zeval vermesin inşallah. ahh o bi gelsin bak annesi öpmeye kıyamayacak onu.

canın bence bi doktora sağa git benim de kese benzeri yalancı bir oluşum vardı salgılanan betadan dolayı rahimde şu toplamasi ve kalinlasma olabiluyomus

Allah Allah hem keseyi görüp hem nasıl dış gebelik diyor ki anlamadım evet değerlerin yeterince artmamış ama kesinlikle dış gebelik değil canım o zaman keseyi göremezlerdi kimyasal gebelik genellikle kendiliğinden düşük oluyor zaten ama olmazsa kürtajla alıyorlar. sen doktorunu değiştir o da bi baksın belki herşey yolundadır o doktorun dediğinede güvenemezsen başkasına daha git ben iğne olana kadar 3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyleyince mecbur razı oldum iğneye.

dediğim gibi dış gebelikte kese görülmez.ama varsayalım dış gebelik yaşıyorsun.önce takip altında olursun sonra durumun gidişatına göre ilaçla düşürülmesi veya operasyon ile dış gebelik materyalinin alınması yoluna gidilir.ha bu arada doktorun tercihine göre dış gebeliği kesinleştirmek veya kalınlaşan rahim tabakasını inceltmek adına kürtaj yapabilir.ben ne yazıkki kürtajda oldum.bayıltılmayı istemiştim acısına dayanamam diye.narkoz alma durumuna karşı yanında illa birilerini götürmelisin.

kısmet böyleymiş canım.çocuk kısmetiyle gelirmiş derler.olsun takma kafana.bende ücretsiz izne çıkıcam kaldık tek maaşa.allah cümleten yardımcımız olsun.bebek işi masraf demekmiş.

herhalde canım ne derse desin ben bildiğimi yapıcam o ayrı ama bana istemediğim ve yapamayacğm bişey için diretmesi ıkna etmeye çalışması sinirlerimi bozdu ama özür diledi sen bilirsin karışmıyorum dedi ama doktorla birlik olup gene üstüme gelicekler biliyorum neyse hakkımızda hayırlısı bakalım.

çok geçmiş olsun .
ma bencede doktorunu değiştirmelisin rahım içindeki gebelik dış gebelik olamaz.sana gösterdi acaba rahım dışında mı sordun mu rahım içinde mi diye.
kimyasal gebelik muhtemelen yada düşük .
kimyasala gebelik bozulmuş gebelik gibi düşün tutanamış sağlıksız spermden oluşmuş döllenmesi sorunlu olmuş gebelik.kendi kendine sonlanır iğneye gerek yok kanama ile biter ve değerler aslında senınkı kadar yükselmeden düşer.
dış gebelik daha kötü rahım dışında kesenın büyümesi ,tüplerde bağırsakta rahım ağzında vs.ve ciddi bir durum ve hayatı tehlike vardır iç kanama riski.
iğnede kalçadan vuruluyor kemoterapide kullanılan bir iğnedir.

Son düzenleme:
kısmet böyleymiş canım.çocuk kısmetiyle gelirmiş derler.olsun takma kafana.bende ücretsiz izne çıkıcam kaldık tek maaşa.allah cümleten yardımcımız olsun.bebek işi masraf demekmiş.

ahh ahh şu paranın gözü kör olsun demişler ne güzel demişler ya.
inşallah bir gun sayısalı tuturucam kızlar o zaman bebişlerinizin masrafı benden :) ama ne zaman belki o zaman büyürler okul masrafları olur ama o kadar uzun sürmesin ya

çok geçmiş olsun .
ma bencede doktorunu değiştirmelisin rahım içindeki gebelik dış gebelik olamaz.sana gösterdi acaba rahım dışında mı sordun mu rahım içinde mi diye.
kimyasal gebelik muhtemelen yada düşük .
kimyasala gebelik bozulmuş gebelik gibi düşün tutanamış sağlıksız spermden oluşmuş döllenmesi sorunlu olmuş gebelik.kendi kendine sonlanır iğneye gerek yok kanama ile biter ve değerler aslında senınkı kadar yükselmeden düşer.
dış gebelik daha kötü rahım dışında kesenın büyümesi ,tüplerde bağırsakta rahım ağzında vs.ve ciddi bir durum ve hayatı tehlike vardır iç kanama riski.
iğnede kalçadan vuruluyor kemoterapide kullanılan bir iğnedir.[/QUOTE]
Rahim içindeydi.Ben de şaşkınım anlamadım.Bir de dediğiniz gibi betahcg değerim çok yüksek.Kimyasalda bu kadar artmadan sonlanırdı sanki.Bilmiyorum ki...Bu ilk gebeliğim ve daha ne olduğunu anlamadn oldu.Ben babam ilik nakli olacağı için 3 aylık refakatçi raporu ile ailemin yanına gelmiştim.Onlar hastanede .Ben böyle evde kalakaldım.Eşim de yaşadığımız şehirde.Bu akşam yanıma geliyor ,yarın yanımda olmak için.Çok şaşkınım her şey çok yabancı, çok korktum ben gebelikten inanın hiç bilmiyordum böyle şeyler.Allah herkese şifa versin...

Rahim içindeydi.Ben de şaşkınım anlamadım.Bir de dediğiniz gibi betahcg değerim çok yüksek.Kimyasalda bu kadar artmadan sonlanırdı sanki.Bilmiyorum ki...Bu ilk gebeliğim ve daha ne olduğunu anlamadn oldu.Ben babam ilik nakli olacağı için 3 aylık refakatçi raporu ile ailemin yanına gelmiştim.Onlar hastanede .Ben böyle evde kalakaldım.Eşim de yaşadığımız şehirde.Bu akşam yanıma geliyor ,yarın yanımda olmak için.Çok şaşkınım her şey çok yabancı, çok korktum ben gebelikten inanın hiç bilmiyordum böyle şeyler.Allah herkese şifa versin...[/QUOTE]

ewet bende görmedim kımysadalda bu kdar yüksek değer.
çok geçmiş olsun babanada acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşun rabbim yardımcın olsun.
inan ki burdaki kimse bilmiyordu bunu yaşayana kadar kimyasalmış dış gebelikmiş adını bile duymamıştık zannettik ki birtek bizim başımıza geldi zannediyorduk meğer birçok kişi varmış ne yazıkkı bunu yaşayan hemde daha kötü durumlarda olanlar bile var .ama değerin yüksek eğer sonlanması gerekirse vakit kaybetmemelisin.

inşallahhh:))))
bugün nehirin 0-3 aylıklarını ve yazlıkları kaldırdım.nerdeyse 1 hurç doldu.3-6 ay çok almamıştım hamileyken.gelen hediyelerde ya yeni doğan ya da 1 yaş falan geldi.eee havalar soğudu.uyku tulumu lazımgece yatarken.dışarı çıkarken astronot tulumlardan lazım.3-6 aylık kışlık kıyafetler lazım.bu ara birde sürekli oyuncak alıyoruz.inanılmaz pahalı.bir oyun halısı aldık 190 lira.bebeğin yediği helal giydiği haram derlermiş ya vallaha doğru.3 ay sonra yine aynı şeyi yaşıycaz.sonraki 3 aylardada yine aynen kıyafet yenilenmesi yaşamak zorundayız.çok fena çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…