kızlar sabah 9da büyük bir heyecanla kan tahlili verdim.biraz öncede sonucumu aldım.rabbime binlerce şükürler olsun ki pozitif çıktı .daha kendi doktorumla görüşemedim.labratuvardaki kız sonuç pozitif dedi.değerim 710 çıkmış.rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride göstersin inşllh.bütün arkadaşlarıma duaları ve destekleri için tşk ediyorum.allah hepinizden razı olsun.rabbim herkezin gönlündeki muradı versin inşllh...
Kizlar gunaydin.bu ay gebe kaldim internetim yok yazamadim.kesinlesince soylucektik ailelere.nasip degilmis 8 kasimda pembe akintim basladi evde dinlendim rapor verdiler 3gun ama aksamina kuyruk sokumum kasiklarim sancidi.et parcasi geldi kucucuk pedime.kan pihtisi degildi biliyorum.simdi fakulteye gidiyorum annemle agrilarim biraz azaldi...rabbim tam bir yil sonra ayni gun gebe oldugumun haberini aldim 6 kasimda.ama 4+ hesaplayinca4 de gitti bebegim adete gore hesaplayinca..kan pihtilasmasi olan kizlar sizlerde boyle dusukler yasadiniz mi.
kızlar sabah 9da büyük bir heyecanla kan tahlili verdim.biraz öncede sonucumu aldım.rabbime binlerce şükürler olsun ki pozitif çıktı .daha kendi doktorumla görüşemedim.labratuvardaki kız sonuç pozitif dedi.değerim 710 çıkmış.rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride göstersin inşllh.bütün arkadaşlarıma duaları ve destekleri için tşk ediyorum.allah hepinizden razı olsun.rabbim herkezin gönlündeki muradı versin inşllh...
Canım bu ara benimde kasık ve karın bölgemde oluyor ağrı. Özellikle yürüdüğümde hareket ettiğimde ve ayakta kaldığımda çok artıyor. Sanki yürümem bile zorlaştı gibi. Normal mi bilmiyorum. Çarşamba kontrolüm var bekliyorum bende.. Rabbim korusun bebişleri ama sanki bu aylarda artık normal bu ağrılar.
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bir tosuncuk daha geliyordur inşallah. Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin.. Mutlaka haber ver merak ettirme.
Canım ya çok üzüldümm..Rabbim nasip etmeyince olmuyor işte. Benimde ilk bebeğim düşükle sonuçlandı. 8 haftalıktı.. 6,5 haftalıkken bir anda kanamam başladı ve 10 gün devam etti ama öyle pembe lekelenme felan değildi ciddi ciddi kan pıhtıları döktüm günlerce.. Kan kaybından ölecektim nerdeyse ve son anda benimde senin gibi bir parça geldi ne yazık ki ve bebeğimi kaybetmiştim.. Zor günler, Allahım yardımcın olsun günlerce ağladığımı bilirim ben.. Ama elden bişi gelmiyor. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla versin inşallah bir dahakine..Bu acıları tez zamanda unuttursun sanada... İğne, asprin başlamışmıydın kan pıhtılaşman için..
serapcım sanırım yavrularımız büyüyor ben de her gece yürüyüşe çıkıyorum doktor bir saat demişti ama ben yarım saat yürüsem şükrediyorum yürüyüş kesinlikle çok iyi geliyor kilo alımım durdu şimdilik şekerim de iyi ama kasık ağrıları beni inanılmaz korkutuyor binim aha kontrole 12 gün var sen doktoruna muhakkak söyle bu ağrıları gerçi araştırdım normal görünüyo ama içimiz rahatlasın banada yaz muhakkak öpüyorum canım.
Kızlar ya benim vajinamda hafif hafif bi ağrı var özellikle bebeğim hareket ederken oluyor ama ne olur normal olduğunu söyleyin bana ve dua edin ben pipiriklendim yine.
Enfeksiyonumuz pazartesi günü bitmişti canım. Hatta pazartesi günkü dozunu da yapmadılar değerlerimiz normal gelince...
Rica ederim canım her zaman. Uykusuz geceler başladı gerçekten. Deliksiz bir uykunun özlemini duymaya başladım şimdiden(
Özelde doğum yaptım canım. Devlette yada üniversitede yaptığımı düşünemiyorum????? Hastaneye saat 9-10 arası gittik. Saat 4 buçukta öğleden sonra doğum oldu :)
Bebeğin giysilerini yüksek devirde yıkarsan daha çabuk kurur canım aklında olsun. Son haftalarda maalesef ne yapsanda ödem oluyor. Tek çaresi doğum :)) Aldığım 20 kilonun 8.5 kilosunu verdim bile. Ödemim bir hayli çözüldü.
Bu işin kolayı yok maalesef( Eğer normal doğum istiyorsan gerçekten kararlı bir şekilde git. Çünkü herkes sancı kısmında su koyuveriyor. Hatta ben bile:)) Sancı çekerken resmen ağladım beni sezeryana alın diye ağrıma bir son verin diye.Ama eşim sana inanıyorum sana güveniyorum diyerek beni motive etmeye çalıştı. Normal doğumun sonunda mutlu olacağımı biliyordum ama çekilen sancı gerçekten başka. Dış gebelikte eşim narkotik analjezik yapıyordu ağrım dinsin diye. O cinsten bir sancı oluyor. Ama o sancıyla bebek doğuyor işte. Son ıkınmalarımda hep bebeğimi düşündüm. Ondan aldığım güçle ıkınabiliyordum artık. İşte en kolayından güzel bir doğumun olur canım. Bebeğimizde sarılık hep sınırda seyretti. Yoğun bakımda önlem amaçlı bir miktar fototerapi aldı ama şimdilik sınırı geçmedik bakalım...
Hayır canım tüpüm alınmadı.Dış gebelikten 6 ay sonra hamile kaldım. Klomen kullanıyordum pkostan dolayı. Ama son klomende doktorum yumurtalıklarımın ilaca cevap vermediğini o ay hamile kalamayacağımı söyledi. Ama o ay hamile kaldım şimdi bebeğim kucağımda:)) Allah büyüktür canım hepimiz dualarla bulduk bebeklerimizi. Tek tüple hamile kalan arkadaşlarımız var. İnşallah seninde hakkında hayırlısı olsun...
valla içim rahatladı okuyunca ama telden girdiğim için yazamadım. sanırım o kasılmaları tarçın yaptı bana boza içmiştim ve bol bol tarçın döktüm üstüne o gece öyle kasıldı sanki kasıklarım ertesi gün hiç birşey kalmamıştı gece ben tekrar boza içince yine başladı sanırım tarçın dokunuyor zaten yüksek dozda kullanılmamalı diyor ben hiç kullanmam artık.
Kizlar gunaydin.bu ay gebe kaldim internetim yok yazamadim.kesinlesince soylucektik ailelere.nasip degilmis 8 kasimda pembe akintim basladi evde dinlendim rapor verdiler 3gun ama aksamina kuyruk sokumum kasiklarim sancidi.et parcasi geldi kucucuk pedime.kan pihtisi degildi biliyorum.simdi fakulteye gidiyorum annemle agrilarim biraz azaldi...rabbim tam bir yil sonra ayni gun gebe oldugumun haberini aldim 6 kasimda.ama 4+ hesaplayinca4 de gitti bebegim adete gore hesaplayinca..kan pihtilasmasi olan kizlar sizlerde boyle dusukler yasadiniz mi.
canım arada banada oluyordu önemli olan o ağrıların uzun süre olmaması ve dinlenmekle geçmesi.
canım maşallah kilosu boyu ne güzel bebişimizin.canım ne güzel yarısına yakını gitmiş bile bakalım 40ında ne kdr vermiş olucan.
peki merak ettiğim bişey var sezeryandan snra göbek kalıyor birkaç gun sanki hiç doğum olmamışta hala bebek var gibi şiş normal doğumdada aynı durum mu merak etmişimdir hep yoksa balon gibi sonuyor mu.
ödemlerin duruyor mu hala ben doğumdan hemen sonra biter diye ümit ediyordum(
bide cnm kaç numara bez kullanılıyor ilk doğdunda benımde o kilolarda ortalam doğabılır ben 1 ve 2 numara aldım 0 alsam mı acaba
canım tarçın yapmaz ya.ben sütümün içine hep tarcin koyuyorum gerçi çok az gaz yapmasın diye.hepde öyle içiyorum.bozada hergun içiyorum koyuyorum.ama sana belki yapmış olabılır ama ilginç geldi.
canım benım nasıl üzüldüm anlatamam ama allahım sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişini geri versin.
üzülme olur mu hayırlısı böyleymiş en azından sorun yok hamile olabılıyorsun birkez daha görmüş oldun.
tedavisiz mi kaldın peki.
canım çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu.
ya kızlar bana dua edermisiniz doğumum yaklaşıyor ve ben yaklaştıkça stres oluyorum korkuyorum.dualarınızı bekliyorum .
haftaya gidicem doktora muhtemelen doğum randevumu verir.
canım arada banada oluyordu önemli olan o ağrıların uzun süre olmaması ve dinlenmekle geçmesi.
canım maşallah kilosu boyu ne güzel bebişimizin.canım ne güzel yarısına yakını gitmiş bile bakalım 40ında ne kdr vermiş olucan.
peki merak ettiğim bişey var sezeryandan snra göbek kalıyor birkaç gun sanki hiç doğum olmamışta hala bebek var gibi şiş normal doğumdada aynı durum mu merak etmişimdir hep yoksa balon gibi sonuyor mu.
bide cnm kaç numara bez kullanılıyor ilk doğdunda benımde o kilolarda ortalam doğabılır ben 1 ve 2 numara aldım 0 alsam mı acaba
canım tarçın yapmaz ya.ben sütümün içine hep tarcin koyuyorum gerçi çok az gaz yapmasın diye.hepde öyle içiyorum.bozada hergun içiyorum koyuyorum.ama sana belki yapmış olabılır ama ilginç geldi.
canım benım nasıl üzüldüm anlatamam ama allahım sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişini geri versin.
üzülme olur mu hayırlısı böyleymiş en azından sorun yok hamile olabılıyorsun birkez daha görmüş oldun.
ya kızlar bana dua edermisiniz doğumum yaklaşıyor ve ben yaklaştıkça stres oluyorum korkuyorum.dualarınızı bekliyorum .
Bende akıntım koyu sarı hafif kahverengine dönünce doktoru aradım pruluton vurulduk,1hafta sonra tekrar olunca gel bakalım dedi önce spekulumla baktı rahim ağzındansa yatırıcam dedi neyseki rahim ağzından değilmiş,sonra bebeğe bakalım dedi kalbim güm güm benim tabi neyse baktık Rabbime bin şükür büyümüş kuzucuk 9+1 di cumartesi günü elleri ayakları oluşmuş çok enteresandı :) 5 tane daha iğne aldık 1 hafta arayla vurulucaz 2 hafta sonrada 2li test ama benim hala yüreğim ağzımda
Bahar bebegin hayirli olsun.evime donuyorum bende.degerim 8 kusurlere inmis.kurtaj yapmayalim kendiliginden kanamayla gitsin dediler.ocak ayinda operatif hitereskopi olucam.bebekler niye dusuyo rahime bakicaklar.rahimde yapisiklik yada sekil bozuklugu varsa duzeltilcekmis.subat ayinada tup bebek dediler.
İstikrarlı ol serapcım bak sonunda kazanan sen olacaksın. Eğer bebeğin ve senin sağlığında bir engel yoksa kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim. Doğum şekli son haftalarda netlik kazanır. Sezeryan endikasyonu bir durum varsa o da şimdiden olabilir. Mesela benim 6 aylıkken suyum fazlaydı bebek makrozomiye gidiyordu ki bu sezeryan endikasyonuydu. Doktorumla sezeryan tarihlerini konuşuyorduk. Ama sonradan suyu normale döndü bebekte makrozomik olmadı tekrardan normal konuşmaya başladık. İnşallah hakkında en hayırlı en güzel en kolay doğum olur canım...Ayy bilmiyorum ya o kadar istikrarlı olabilirmiyim emin değilim..Birde ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya sürekli belki doktorum öncesinde de almak isteyebilir ondanda emin değilim. Daha hiç konuşmadık bu konuyu. Normal mi, sezeryan mı ne zaman belli olur ki..
Canım tebrik ediyorum. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı sıhhatli gitmesini nasip etsin. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah...kızlar sabah 9da büyük bir heyecanla kan tahlili verdim.biraz öncede sonucumu aldım.rabbime binlerce şükürler olsun ki pozitif çıktı .daha kendi doktorumla görüşemedim.labratuvardaki kız sonuç pozitif dedi.değerim 710 çıkmış.rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride göstersin inşllh.bütün arkadaşlarıma duaları ve destekleri için tşk ediyorum.allah hepinizden razı olsun.rabbim herkezin gönlündeki muradı versin inşllh...
İstikrarlı ol serapcım bak sonunda kazanan sen olacaksın. Eğer bebeğin ve senin sağlığında bir engel yoksa kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim. Doğum şekli son haftalarda netlik kazanır. Sezeryan endikasyonu bir durum varsa o da şimdiden olabilir. Mesela benim 6 aylıkken suyum fazlaydı bebek makrozomiye gidiyordu ki bu sezeryan endikasyonuydu. Doktorumla sezeryan tarihlerini konuşuyorduk. Ama sonradan suyu normale döndü bebekte makrozomik olmadı tekrardan normal konuşmaya başladık. İnşallah hakkında en hayırlı en güzel en kolay doğum olur canım...
Canım tebrik ediyorum. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı sıhhatli gitmesini nasip etsin. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah...
İştahım bir hayli azaldı cerol doğumdan sonra. Bir de süt olsun diye tatlıya dayanmadım hep su içtim bol bol. Hatta ilk zamanlar bir gün 4 litre su içmiştim sütüm artmıştı. Sütte yağlı yağlı geliyor ilk zamanlar gittikçe sulanıyor ama her zaman yağ oluyor içinde. Bu da vücudundaki yağların çözülmesini sağlıyor. Özellikle sütünü sağdıktan sonra süt biraz soğuyunca üzerinde sarı sarı bir tabaka oluyor işte onlar yağ. Biraz ılıştırınca eriyor :)) Böyle böyle kilo veriyorsun zamanla...
Doğumdan hemen sonra bana kaç litre serum verdiler bilmiyorum ama o serumların etkisiyle ilk günler göbeğim çok inmemişti. Ama sonradan baya indi. Yere uzanıp yattığımda karnım dümdüz oluyor şimdi. Ödemi zamanla atıyorsun. En önemlisi bol bol su içmek. Hem süt yapıyor hem de ödemi atmana yardımcı oluyor. Bir de doğumdan sonra toparlayıcı korseler var onlardan giymek lazımmış. Benim şimdi aklım başıma geldi hemen aldım bir tane. Göbek çok gevşek oluyor doğumdan sonra toparlanması için korse şart. Ben şimdi sadece bel korsesi aldım. Sadece karnımı sarıyor. Ödemim kalmadı sayılır. Kendimi çok daha hafif hissediyorum 11 kilo fazlam olmasına rağmen...
Ben bir paket 1 numara bir paket 2 numara prima premium almıştım. Küvezdeyken bez alerjisi olmuş dediler molfix aldırdılar bir paket. Ama sonradan dediler bez alerjisi yok çünkü alerji dedikleri kabarıklıklar bacaklarında da vardı. Bugün bizim 12. günümüz ama molfix bitti primanında 1 numarası bitmek üzere. Ölçtüm 2 numara hala büyük duruyor bizimkine. Kilosu boyu normal olmasına rağmen. Yarın gidip bir paket daha 1 numara alıcam. Toplamda 3 paket 1 numara kullanmış olacak ama sonrasını bilemediğim için devamını almıcam. Durumuna göre peyderpey alıcam şimdilik. Primanın 1 numarası molfixe göre daha büyük. MOlfixin 1 numarası şimdi küçük gelir ama primanın 1 numarası tam oluyor. 0 numara alma tavsiye etmem. O zaten prematüre bebekler için seninki inşallah vakitli doğacak canım.
Doğum yaklaştıkça stres artıyor ama doğumdan sonra rahatlıcaksın inşallah. Bu seferde farklı bir stres başlıyacak. Sezeryan olacaksan benden sana tavsiye. Mutlaka bebeğin doğduğunda göz teması kurun, hemen koklayın birbirinizi ve ilk ağlama sesini mutlaka sen de duy. Bu bebekle arandaki bağın kuvvetlenmesini sağlayacaktır. İlk saat içerisinde emzirmeye çalış sürekli memeyi ağzında tut. Ememese bile meme ağzında dursun. Ağzına sızan ilk süt bile çok kıymetli. Göğsünü yanlardan sıvazla meme ağzındayken çok faydalı oluyor sütün akmasına. Zaten orda hemşireler sana yardımcı olacaktır. Eğer hiç emmezse sütünü küçük bir biberona sağarsın kaşıkla verirler. Bir de bebeğe sakın biberon verdirme yoksa memeye zor alışabilir. İnatla ısrarla hep anne sütü ver. Hem o zaman bebek bir süre sonra emecektir ve emdikçe de sütün gelecektir....
kuzummm arslanlar gibi dogurcan merak etmeeeee
Canım sonuna kadar sağlıklı gitsin inşallah, bu korkuları hepimiz yaşadık. Her girdiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu kalp atışını duyana, bebişimi görene kadar. Halada öyle.. Zor getiriyorum kontrol günlerini. Rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım korkma hayırlısıyla doığacak ve gelecek Efemiz inşallah. En son Eren Efeye karar vermiştiniz dimi.. Benim oğlumla adaş olacak eğer biz fikir değiştirmezsek, hayırlısıyla doğsunlarda, sağlıkla.. Okuruz canım benim günlük okuyorum ben dua ediyorum zaten tüm hamile olanlara ve hamile kalmak isteyenlere.. Seni bir fazla eklerim artık.:) Eee sıradaki hamişimiz sensin.. Hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim. Senin belli oldumu sezeryan mı kesin..
cnm dua ederiz tabi ki... inşllh hergün edeyim namazlardan sonra...rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.sen sezeryanmı olacaksın?eğer bebek ters değilse normal doğum yap bence.hatta epiduralle normal doğum ypıyorlar şimdi çok rahat oluyormuş.ilk başta adet sancısı kadar ağrı oluyormuş.açılma 4 cm olunca epdural takıyorlarmış.sonrasında hiç ağrın kalmıyormuş.k.k. forumlarda okumuştum.istersen sende bir araştır derim.hakkında hayırlısını versin rabbim.sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşllh..
İstikrarlı ol serapcım bak sonunda kazanan sen olacaksın. Eğer bebeğin ve senin sağlığında bir engel yoksa kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim. Doğum şekli son haftalarda netlik kazanır. Sezeryan endikasyonu bir durum varsa o da şimdiden olabilir. Mesela benim 6 aylıkken suyum fazlaydı bebek makrozomiye gidiyordu ki bu sezeryan endikasyonuydu. Doktorumla sezeryan tarihlerini konuşuyorduk. Ama sonradan suyu normale döndü bebekte makrozomik olmadı tekrardan normal konuşmaya başladık. İnşallah hakkında en hayırlı en güzel en kolay doğum olur canım...
Canım tebrik ediyorum. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı sıhhatli gitmesini nasip etsin. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah...
İştahım bir hayli azaldı cerol doğumdan sonra. Bir de süt olsun diye tatlıya dayanmadım hep su içtim bol bol. Hatta ilk zamanlar bir gün 4 litre su içmiştim sütüm artmıştı. Sütte yağlı yağlı geliyor ilk zamanlar gittikçe sulanıyor ama her zaman yağ oluyor içinde. Bu da vücudundaki yağların çözülmesini sağlıyor. Özellikle sütünü sağdıktan sonra süt biraz soğuyunca üzerinde sarı sarı bir tabaka oluyor işte onlar yağ. Biraz ılıştırınca eriyor :)) Böyle böyle kilo veriyorsun zamanla...
Doğumdan hemen sonra bana kaç litre serum verdiler bilmiyorum ama o serumların etkisiyle ilk günler göbeğim çok inmemişti. Ama sonradan baya indi. Yere uzanıp yattığımda karnım dümdüz oluyor şimdi. Ödemi zamanla atıyorsun. En önemlisi bol bol su içmek. Hem süt yapıyor hem de ödemi atmana yardımcı oluyor. Bir de doğumdan sonra toparlayıcı korseler var onlardan giymek lazımmış. Benim şimdi aklım başıma geldi hemen aldım bir tane. Göbek çok gevşek oluyor doğumdan sonra toparlanması için korse şart. Ben şimdi sadece bel korsesi aldım. Sadece karnımı sarıyor. Ödemim kalmadı sayılır. Kendimi çok daha hafif hissediyorum 11 kilo fazlam olmasına rağmen...
Ben bir paket 1 numara bir paket 2 numara prima premium almıştım. Küvezdeyken bez alerjisi olmuş dediler molfix aldırdılar bir paket. Ama sonradan dediler bez alerjisi yok çünkü alerji dedikleri kabarıklıklar bacaklarında da vardı. Bugün bizim 12. günümüz ama molfix bitti primanında 1 numarası bitmek üzere. Ölçtüm 2 numara hala büyük duruyor bizimkine. Kilosu boyu normal olmasına rağmen. Yarın gidip bir paket daha 1 numara alıcam. Toplamda 3 paket 1 numara kullanmış olacak ama sonrasını bilemediğim için devamını almıcam. Durumuna göre peyderpey alıcam şimdilik. Primanın 1 numarası molfixe göre daha büyük. MOlfixin 1 numarası şimdi küçük gelir ama primanın 1 numarası tam oluyor. 0 numara alma tavsiye etmem. O zaten prematüre bebekler için seninki inşallah vakitli doğacak canım.
Doğum yaklaştıkça stres artıyor ama doğumdan sonra rahatlıcaksın inşallah. Bu seferde farklı bir stres başlıyacak. Sezeryan olacaksan benden sana tavsiye. Mutlaka bebeğin doğduğunda göz teması kurun, hemen koklayın birbirinizi ve ilk ağlama sesini mutlaka sen de duy. Bu bebekle arandaki bağın kuvvetlenmesini sağlayacaktır. İlk saat içerisinde emzirmeye çalış sürekli memeyi ağzında tut. Ememese bile meme ağzında dursun. Ağzına sızan ilk süt bile çok kıymetli. Göğsünü yanlardan sıvazla meme ağzındayken çok faydalı oluyor sütün akmasına. Zaten orda hemşireler sana yardımcı olacaktır. Eğer hiç emmezse sütünü küçük bir biberona sağarsın kaşıkla verirler. Bir de bebeğe sakın biberon verdirme yoksa memeye zor alışabilir. İnatla ısrarla hep anne sütü ver. Hem o zaman bebek bir süre sonra emecektir ve emdikçe de sütün gelecektir....
ayyy canım benim inşallah.sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım.
Efe Eren olacak canım sizde erene mı karar verdiniz adaşmı olacaklar :))
yok canım daha belli değil ama ben sezeryan olsun dicem bakalım doktor ne dicek:))
canım allah kabul etsin inşallah.
canım allah razı olsun kabul etsin allahım inşallah.
canım normalden çok korkuyorum epidural bile olsa doktordan da aneztezi uzmanından da dinledim gecen haftab seminer vardı hastanede ama genede cesaret edemiyorum.benım korkum o an ters bişey olursa ağrı sancı değil korkum ters bişey olur müdahale edilirse vakum vs gibi .
canım zaten sütü en iyi artıran sadece suymuş .o şerbetli tatlılar yada sunu ye sutun olur denilen şeyler sadece susatsında su içilebilsin diyeymiş en önemlisi su .inşallah benımde hemen ödemim göbeğim gider.ayakta durmasam bile artık ayaklarım her daim şiş.hele sabah yataktan kalktığımda ellerimi kapanamıyorum tabi buda doğru kilomu vermiyor suanda 19 kilo aldım kızlar bitek siz biliyorsunuz soranları geçiştiyorum :))
canım nasip ederse zaten sezeryan olursam spinal istiyorum kı o ana şahit olup ilk bebeğimi ben koklamak ben görmek için.ayık olup bilinçle emzirmek istiyorum ilk buluşmamızı hatırlamak istiyorum.emzirmeyi beceremicem diye korkuyordum ama gecen haftaki eğitimde çok güzel anlattılar gösterdiler zaten yardımcı olacaklarını söylediler rahatladım.bende biberon vermeyi düşünmüyorum hatta çantaya bile koymıcaktım ama annem sen kullanma ama dursun yanında dedi.yarın 36 hafta olucaz 2 hafta snra hayırlısıyla kavuşucam efeme.
allahım doğum yapacak olan tum arkdaşlarıma yardımcı ol.hamile olmak isteyen benımhalaumudumvar ve diğer arkadaşlarıma en kısa zamanda bebişlerini sağlıkla ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?