Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Benim 1 tüpüm var inşallah tüp bebekle o da dış gebelik olmaz diğer tüpümü dış gebelikle kaybettim
Allahın izniyle rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canm Rabbim kucağını bos bırakmasın. Güzel haberlerini alalım seninde

İki adet yetmez mi aceba ya ben cok stres oldm. Yaş geciyor iyicee. Bebek yok
Yani dr soyler zaten bana 6 ay dedi birtanesi diyeri birkere regli ol dedi kimsi 3 ay diyor karisi is aslinda devam etmek lazim igne sonrasi kalirsan igne etkisi gecmis dektir kalmazsan hala devam ediyor bebegin olusumunu engeliyor dedi birtane dr o yuzden beklemedim ben fazla

Allahın izniyle rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canm Rabbim kucağını bos bırakmasın. Güzel haberlerini alalım seninde
Aminnn canım hepimizin inşallah. Tüp bebek yaptırıpta tekrar dış gebelik yaşamak istemem çok acı birşey

Ben de 10 ay önce geçirdim dış gebelik. İğne ile sonlandi 6 ay korundum şimdi tekrar hamileyim bugün keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim inşAllah sizin de gönlünüze göre versin Allah saglikli gebelik nasip etsin

Bende yarın baska bi doktorla görüşcem inşallah. Dur bakalm o kac ay bekle dicek. Kızlar bide iğneden sonra hemen kanamanız oldu mu ? Benm gecen hafta kanamam yoktu. 1300 değer düştü. Cumartesi baktrmıstm
Daha sonra pazartesi kanamam basladı. Bugün ikinci günüm değerim 132 olms. Sizce hemen düşer mi bu değer.

Baya guzel hizli dusmus deger canim senin benim bir ayda sifirlan kana hep olur ara ara canim benim hep oyleydi

Baya guzel hizli dusmus deger canim senin benim bir ayda sifirlan kana hep olur ara ara canim benim hep oyleydi
Bu kanamayı adet mi saymam gerek aceba. Cünkü kanama hiç yoktu. Doktr olursan adet demisti. Ama sıfırlanmadı henüz. Bari kanamayla hemen sıfırlansa

Bu kanamayı adet mi saymam gerek aceba. Cünkü kanama hiç yoktu. Doktr olursan adet demisti. Ama sıfırlanmadı henüz. Bari kanamayla hemen sıfırlansa
Sifirlandikdan 15 / 20 gun sonra regli oldum ben canim beta sifirlanmadan regli olunmuyor birde beta sifirlaninca bir iki gun suren kanama regli olmuyor malesef benim 10 yogun pihtili ve cok siddetli agrili oldu ilk reglim dr demisdi cok siddetli gecer diye hatta kurtaj oldugum halde cok kanamaliydi

Yaa. Şuandada şiddetli ağrım oluyor. Ve önceki adetlerim gibi kanamada

Peki atıyorum bugün yarın beta sıfırlandı. Kanamada devam ediyor. Yine mi adet demicez

Peki atıyorum bugün yarın beta sıfırlandı. Kanamada devam ediyor. Yine mi adet demicez
Ben 27 subatta dr gittigimde sifirlanali 5 veya 6 gun olmusdu belki daha fazla dr muane etti cokda kanamam vardi arada pihtida gelse regli degil bu daha zamani var dedi igneden sonra regli olman 40 gunu buluyormus benim 56 gun sonra oldu tabi kisiden kisiye degisir ama regli degilsindir henuz canim sen esinle regli oldukdan sonra birliktelik yasayacaksin bu ara kanamalari veya birkac gunluk lekelenip sonra kanamalari sayma asil reglin gelince anlayacaksin nedemek istedigimi

Hmm anladım canım saolasn. Her türlü üç ay korunmam gerek zaten. Regl de önemli tabi ama ben acep regl olup hemen vucut toparlanırsa belki bir ay bile önce işleme baslanır diye düşündm. O bile kar dı

Hmm anladım canım saolasn. Her türlü üç ay korunmam gerek zaten. Regl de önemli tabi ama ben acep regl olup hemen vucut toparlanırsa belki bir ay bile önce işleme baslanır diye düşündm. O bile kar dı
Aralik ocak gibi baslarsin canim ilk cocukmu olacakdi yas kac bu arada acele etmenizin kendinizce bir sebebi olmali tabi once saglikli hayirli olsun

Aralik ocak gibi baslarsin canim ilk cocukmu olacakdi yas kac bu arada acele etmenizin kendinizce bir sebebi olmali tabi once saglikli hayirli olsun
İlk olcak rabbim kısmet ederse canm. Ya ben 91 liyim. 2016 da evlendm. İyice stres oldm. Yas geciyo bi yandan.

Aralk erken değil mi. Üç ay dedi doktor. Bu ayın 16 sında iğne yapıldı bana

Aralk erken değil mi. Üç ay dedi doktor. Bu ayın 16 sında iğne yapıldı bana
Gecen hafta dr gittim 4 ay korundum dedim bana kalsa hic gerek yok korunmaya dedi dr her dr farkli soyluyor canim sen kendini nezaman hazir hissedersen bir iki dr daha danis

Gecen hafta dr gittim 4 ay korundum dedim bana kalsa hic gerek yok korunmaya dedi dr her dr farkli soyluyor canim sen kendini nezaman hazir hissedersen bir iki dr daha danis
Ya şimdi gittiğm baska doktr kesinlkle üç ay diyor. Sonraki ay işlemlere baslıcaz dedi. Dondurulms embriyo vercem dedi

Ya şimdi gittiğm baska doktr kesinlkle üç ay diyor. Sonraki ay işlemlere baslıcaz dedi. Dondurulms embriyo vercem dedi
Ozaman ozaman ocakda 3 ayin doluyor subat basliyorsun canim dr unu dinle riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…