Dış gebelik sonrası yeni bir gebelik için hazırlık yapanlar

Bende aynı durumdayım
Martta yaşadım
Malesef hala hamile kalamıyorum

Korunma süreniz bittiği gibimi hamile kaldınız darısı bize inşallah
korunma sürem esasen nisan ayında bitiyordu ama covid-19 sebebiyle hastanelere gitmek sıkıntı olur diye nisan ayında denemedik. mayıs ayında denedik ama olmadı, bu ay olmuş gibi görünüyor şimdilik. yani 2. denemede olmuş oluyor nasipse. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız,doktor kontrolünde mi sürecinizi geçiriyorsunuz?
Hayır bu ay kendim takip yaptım canım
Ama adet olmadım pzrtesi olmam gerekiyordu.
Testler negatf.
Bakalım adet olursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapıcam. Çok stress oldum bu ay ben

Merhabalar son durumunuz nedir? Umarım tekrar dış gebelik belirtisi yoktur.

Merhaba dış gebelıkten sonra hamıle kalanlar varmı?Ablamınki 6 artı 4 ama kalp atışı duyulmuyor

Merhaba dış gebelıkten sonra hamıle kalanlar varmı?Ablamınki 6 artı 4 ama kalp atışı duyulmuyor
Merhaba çok geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamaz böyle bir durum..7.haftada kalp atışı duyulur belki üzülmeyin Allah yardım etsin inş güzel haberler alırsınız.Ablanız dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmiş miydi?

Tedavı olmuştu.Doktor bi igne verdı o ıgneden sonra hamıle kaldı .En gec kacıncı haftaya kadar bebegın kalp atısının duyulması lazım

Bugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı

Bugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
ay ne guzel canim bizlere umut oldun bende igne ile sifirlandim ve rahim film cekinmedim mayistan beri deniyorum ama korkuyordum ilk zamanlari simdi rabbime biraktim birdaha yasamayiz ins ayni seyleri boyle guzel haberler gelince kendim hamile gibi seviniyorum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sizlere vatana hayirli evlat olur insallah

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Insallah sağlıkla devam eder. En azından dış gebelik olmadığını öğrenmiş oldum

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Insallah sağlıkla devam eder. En azından dış gebelik olmadığını öğrenmiş oldum
Amin canim aynen dis gebelik daha zor sukur kese gorulmus

Ay ne güzel,tebrik ederim,mutluluk duydum.Burada hepimiz ortak bir derdi paylaşıyoruz,okuduğum her olumsuz durumda acı duyduğum gibi böyle güzel haberlerde de kendim yaşamış gibi seviniyorum.Tekrar dış gebelik olmamasına,kesenin rahimde görünmesine çok sevindim sağlıkla kucagına almanı diliyorum.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…