- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
Herkese merhaba,dış gebelik sonrası yeni gebelik planı yapan arkadaşlar burada konuşalım.
Benim dış gebeliğim iki doz metotreksat tedavisi ile sonlandı bu kötü tecrübeden sonra doktorumla görüşmeye devam ettim,yumurtam oluşuyor mu,eski gebeliğe dair bir sıkıntı var mı bunlar için kontrollerimi yaptırdım.Doktorum bu ay için korumama gerek olmadığını söylüyor ultrasonda bakıldı hem solda hem sağda yumurtam gelişmiş hangisi çatlar bilemiyorum ama dış gebelik geçirdiğim taraftaki yumurtam daha fazla gelişmiş onun çatlama ihtimali daha yüksek bu nedenle her ne kadar doktorum dene dese de ben cesaret edemiyorum konu açmak istedim.
Aslında henüz hazır hissetmiyorum ama doktorumun bekletmeme çabaları beni düşünmeye sevk etti yoksa daha uzun beklerim gibi düşünüyordum geçmişi unut korkma sürekli bunları söylüyor doktorum.
Dış gebelik geçirdiği tüpte yeniden sağlıklı hamilelik yaşayanlar var mı acaba?
Koruma süreniz bittmi kiBende aynı durumdayım
Martta yaşadım
Malesef hala hamile kalamıyorum
iğne ile düşmüştü, rahim filmi çektirmedim.Canım merhaba rahim rahim filmi çekilmişmiydin iğne ilemi düşürülmüştü dış gebeliğin
KOrunmuyorum 2 aydır canımKoruma süreniz bittmi ki
Korunma süreniz bittiği gibimi hamile kaldınız darısı bize inşallahiğne ile düşmüştü, rahim filmi çektirmedim.
korunma sürem esasen nisan ayında bitiyordu ama covid-19 sebebiyle hastanelere gitmek sıkıntı olur diye nisan ayında denemedik. mayıs ayında denedik ama olmadı, bu ay olmuş gibi görünüyor şimdilik. yani 2. denemede olmuş oluyor nasipse. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Korunma süreniz bittiği gibimi hamile kaldınız darısı bize inşallah
Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız,doktor kontrolünde mi sürecinizi geçiriyorsunuz?Bende aynı durumdayım
Martta yaşadım
Malesef hala hamile kalamıyorum
Hayır bu ay kendim takip yaptım canımGeçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız,doktor kontrolünde mi sürecinizi geçiriyorsunuz?
Merhabalar son durumunuz nedir? Umarım tekrar dış gebelik belirtisi yoktur.korunma sürem esasen nisan ayında bitiyordu ama covid-19 sebebiyle hastanelere gitmek sıkıntı olur diye nisan ayında denemedik. mayıs ayında denedik ama olmadı, bu ay olmuş gibi görünüyor şimdilik. yani 2. denemede olmuş oluyor nasipse. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Cumartesi günü gitmeye karar verdim, şimdilik bi aksilik yok gibi duruyor :)Merhabalar son durumunuz nedir? Umarım tekrar dış gebelik belirtisi yoktur.
Merhaba çok geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamaz böyle bir durum..7.haftada kalp atışı duyulur belki üzülmeyin Allah yardım etsin inş güzel haberler alırsınız.Ablanız dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmiş miydi?Merhaba dış gebelıkten sonra hamıle kalanlar varmı?Ablamınki 6 artı 4 ama kalp atışı duyulmuyor
Tedavı olmuştu.Doktor bi igne verdı o ıgneden sonra hamıle kaldı .En gec kacıncı haftaya kadar bebegın kalp atısının duyulması lazımMerhaba çok geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamaz böyle bir durum..7.haftada kalp atışı duyulur belki üzülmeyin Allah yardım etsin inş güzel haberler alırsınız.Ablanız dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmiş miydi?
ay ne guzel canim bizlere umut oldun bende igne ile sifirlandim ve rahim film cekinmedim mayistan beri deniyorum ama korkuyordum ilk zamanlari simdi rabbime biraktim birdaha yasamayiz ins ayni seyleri boyle guzel haberler gelince kendim hamile gibi seviniyorum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sizlere vatana hayirli evlat olur insallahBugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
Çok teşekkür ederimay ne guzel canim bizlere umut oldun bende igne ile sifirlandim ve rahim film cekinmedim mayistan beri deniyorum ama korkuyordum ilk zamanlari simdi rabbime biraktim birdaha yasamayiz ins ayni seyleri boyle guzel haberler gelince kendim hamile gibi seviniyorum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sizlere vatana hayirli evlat olur insallah
Amin canim aynen dis gebelik daha zor sukur kese gorulmusÇok teşekkür ederimAllah isteyen herkese nasip etsin. Insallah sağlıkla devam eder. En azından dış gebelik olmadığını öğrenmiş oldum
Ay ne güzel,tebrik ederim,mutluluk duydum.Burada hepimiz ortak bir derdi paylaşıyoruz,okuduğum her olumsuz durumda acı duyduğum gibi böyle güzel haberlerde de kendim yaşamış gibi seviniyorum.Tekrar dış gebelik olmamasına,kesenin rahimde görünmesine çok sevindim sağlıkla kucagına almanı diliyorum.Bugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
Çok teşekkür ederimAy ne güzel,tebrik ederim,mutluluk duydum.Burada hepimiz ortak bir derdi paylaşıyoruz,okuduğum her olumsuz durumda acı duyduğum gibi böyle güzel haberlerde de kendim yaşamış gibi seviniyorum.Tekrar dış gebelik olmamasına,kesenin rahimde görünmesine çok sevindim sağlıkla kucagına almanı diliyorum.☺
canım çok mutlu oldum allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?