Amin insallah cok tesekkur ederimcanım çok mutlu oldum allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahBugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
Merhabalar durumunuz nasılBugün keseyi gördük 5+2 günlük. Son adet tarihimle uyumlu. Haftaya kalp atışı için çağırdı
Merhaba gecen cumartesi kalp atışını gördükMerhabalar durumunuz nasıl
Merhabalar korunma için 1 ay diyende var 3 ay diyende var 6 ay diyende var. Ama çok doktora sordum çoğu 6 ay muhakkak korunun şeklindeydi benimde 5. Ayım henüz diğer ay nasipse deneyeceğizMerhaba arkadalsr bende dis gebelik yaşıyorum bugün metotreksat iğne oldum. Tüp bebek ile hamile kalmıştım dondurulmuş embriyolrim var. Sizin dokrounuz ne kadar koruma vermişti
TesekkuekrMerhabalar korunma için 1 ay diyende var 3 ay diyende var 6 ay diyende var. Ama çok doktora sordum çoğu 6 ay muhakkak korunun şeklindeydi benimde 5. Ayım henüz diğer ay nasipse deneyeceğiz
Ben iğneyi vuruldum 14. Günde sıfırlandı 36. günde ilk adetim oldu. Doktoruma bizzat sordum iğneyi vurulduğunuz günü ilk gün şeklinde sayacaksınız. Hakkımızda hayırlısı olsunTesekkuekrbu ayı igneyi vuruldugumuzdan itibaren mi saymaya başlıcaz yoksa adet dönemdi olarak mı iğneden 1 ay sonra falan adet geliyormuş sanırım siizn nasıl olmuştu adetiniz ne zamn gelmişti ve değeriniz ne zman sıfırlanmışti
Çok tesekkurlerBen iğneyi vuruldum 14. Günde sıfırlandı 36. günde ilk adetim oldu. Doktoruma bizzat sordum iğneyi vurulduğunuz günü ilk gün şeklinde sayacaksınız. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben ocak ayında geçirdim canım metox iğne ile sıfırlandı mayıs ayında deneme başladım haziranda ovulasyon ile takibe başladım henüz hamile kalmadım inşallah hepimiz sağlıklı hamilelerde oluruzMerhaba güzel anne adayları dış gebelik sonrası yeniden hamilelik deneyen yok mu umut olun bize . Benim 6. Ayım oldu artık denemeye başlayacağız akışına mı bıraksam ovulasyon mu denesem hiç bilemiyorum.
Amin inşallah bizde bu ay denemeye başladık bakalım tutacak mıBen ocak ayında geçirdim canım metox iğne ile sıfırlandı mayıs ayında deneme başladım haziranda ovulasyon ile takibe başladım henüz hamile kalmadım inşallah hepimiz sağlıklı hamilelerde oluruz
Hayırlısı inş benim bu ayda olmadı nasip allahtan inş siz fazla beklemeden olurAmin inşallah bizde bu ay denemeye başladık bakalım tutacak mı
Merhaba canim evet ben hamileyim suan saglikla ilerlerse insAllah ocak ayinda igne oldum mayisda korunmayi birakdim suan 5+3 keseyi cuma gunu gorduk cok sukurKızlar meraba. Metotreksat sonrası gebe kalan oldu mu ? Bide Kac ay sonra oldunz
Hayırla kucağınıza alın inşallahMerhaba canim evet ben hamileyim suan saglikla ilerlerse insAllah ocak ayinda igne oldum mayisda korunmayi birakdim suan 5+3 keseyi cuma gunu gorduk cok sukur
Canim 21 ocak igne deger 1259 falandi sonra ben iki hafta kan vermedim 12 ye dusunce deger enson 27 subatda muaneye gittm sifirlanmis hersey temiz cikti martin 15 de ilk reglimi oldum 4 defa regli oldum oyle basladim mayisin sonun birkez denedim tam anlami ile haziranda basladim ekim de hamile kaldimHayırla kucağınıza alın inşallahüç ay korundunz yani. Peki iğne sonrası ne zaman adet oldunuz. Bazı kaynaklarda en az iki adet kanaması yazıyor. Hemen düştü mü değeriniz?
İki adet yetmez mi aceba yaCanim 21 ocak igne deger 1259 falandi sonra ben iki hafta kan vermedim 12 ye dusunce deger enson 27 subatda muaneye gittm sifirlanmis hersey temiz cikti martin 15 de ilk reglimi oldum 4 defa regli oldum oyle basladim mayisin sonun birkez denedim tam anlami ile haziranda basladim ekim de hamile kaldim
2 tüpünüzde varmıBende metotreksat iğne oldum. Ekimin 16 sında. Tüp bebekti. Kese görülmedi vajinal usg ile. Dıs gebelik tanısı konup iğne yapıldı. Değerimde 1854 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?