- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Amin kuzum amin.. yarin haber verelim birbirimizeBenimde yarın kontrolüm var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Ilk adeti ne zaman oluruz cok merak ediyorum sonucta kurtaj yok bisey yok offf atlatsaydik hayırlısıylaBence kan takibine devam etmelisin ili güne bir. İnsallah doğal yolla düşürürsün canım
En az 40 gün sonra falan diye düşünüyorum canim. Sıkıntı yapma bitanem dua etIlk adeti ne zaman oluruz cok merak ediyorum sonucta kurtaj yok bisey yok offf atlatsaydik hayırlısıyla
Tamam canim haberleşiriz insallahAmin kuzum amin.. yarin haber verelim birbirimize
Takdir Allahin tabiki ama martta bebegimin kalni durdu kürtaj oldum ekimde dis gebelik yasadim ve yaşıyorum halen 1 yilda 2 kere zor oldu Allah herseyin enn hayirlisini bilir kizlarEn az 40 gün sonra falan diye düşünüyorum canim. Sıkıntı yapma bitanem dua et
Benimde 4-5 gün kanama oldu leke şeklinde ilk zamanlar. Şimdi bişey Yok. Aynen hsg var. Var da var :))) Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin de varsın geç olsun canım benim. Hayırlısı icin dua edelim her zaman4 5 gun kanamam oldu ve kesildi zaten simdi ne zaman olacagini da bilmiyorumdaha hsg var sırada tekrar 3 ay korunma suresi stres oldumu olacak mi tuttu mu tutacak mi hsg hic cekilmedim zaten ilk denemem ve cok korkuyorum orasida ayri tabi
Öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Ben de yaşadım benim değerim 76 ya kadar düşmüştü fakat sonra 1000 E kadar yükseldi. O yüzden tahlil yaptırma süresini çok uzun tutmamak lazım. Benim doktorum iki günde bir mutlaka istedi. Ben de çok şükür bir müdahale ya da iğne olmadan atlattım. Ama uzun ve yorucu bir süreç.Kızlar günaydın Bende dis gebelikle aranizdayim 500 lerle dis gebelik teshisi konuldu ((beta hcg nin düzensiz artmasıyla anlaşıldı)) hicbirsey yapilmadi ewde dusurmem istendi deger dun aksam verdigim beta da 100 çıktı bu degere kadar gelip degeri kendilinden 0 olan arkadaslar var mi?ignede vurulmadim bu arada
Bende ozellikle doktora dedim 100 e kadsr indiyse daha cikmaz sen icini ferah tut 3 hafta sonra kendi doktorundan randevu al dediÖncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Ben de yaşadım benim değerim 76 ya kadar düşmüştü fakat sonra 1000 E kadar yükseldi. O yüzden tahlil yaptırma süresini çok uzun tutmamak lazım. Benim doktorum iki günde bir mutlaka istedi. Ben de çok şükür bir müdahale ya da iğne olmadan atlattım. Ama uzun ve yorucu bir süreç.
Ben geçirdiğim süreçte öğrendiklerimden sana aktarayım ama benim anladığım önemli olan doktor seçimi çünkü biz bu süreçte belki 10 a yakın doktora göründüm. Aynı test sonuçlarına herkes farklı farklı şeyler söyledi. En son karar kıldığım doktorum ise çok güzel aydınlattı beni. Her dış gebelik operasyon ya da kemoterapi iğnesi ile sonlanmak zorunda değilmiş. Tabi buna doktorun karar verecek. Vücudun dış gebeliği kendinden atma ihtimali de var. Ama sürekli kontrol altında olmak lazım. Kollarım mosmor olmuştu. Çünkü düşen değerin tekrar yükselme durumu söz konusu. Ben iki aydan fazla kanama oldum ve hiç bir müdahale olmadan atlattım. 100 bhcg değeri sana zarar verecek bir değer değil. Doktorun da bekleyelim demiş zaten. Ama kontrollerini aksatma. SevgilerNe kadar sürede atlattin canım sen ben 560 larla gittim hic yükselmedi benim deger 460 diye gitti en son carsamba aksami da 100 çıktı kendiliginden nasil gidecek bilmiyorum hep bi suphe korku agrim yok kanamam yok nasil gidecek hicbir bilgim yok
Igne vurduktan sonra hemen kanaman oldu mu arkadasim? ben de bugun oldum igneyi. ne olacak sonrasinda merak ediyorum.Canim benim 600lerdeydi igne vurdular o sekilde dustu
Bende 3 doktora gittim 3 u de dis gebelik dedi biri farkli hastanedeydi neyse 2 gun bi yattim 3 gun bi yattim hicbirsey yapmadilar sadece kan aldılar bende inis cikis olmadı hep düştü bazen diyorum acaba kimyasal mi kafam cok karisik açıkçasıBen geçirdiğim süreçte öğrendiklerimden sana aktarayım ama benim anladığım önemli olan doktor seçimi çünkü biz bu süreçte belki 10 a yakın doktora göründüm. Aynı test sonuçlarına herkes farklı farklı şeyler söyledi. En son karar kıldığım doktorum ise çok güzel aydınlattı beni. Her dış gebelik operasyon ya da kemoterapi iğnesi ile sonlanmak zorunda değilmiş. Tabi buna doktorun karar verecek. Vücudun dış gebeliği kendinden atma ihtimali de var. Ama sürekli kontrol altında olmak lazım. Kollarım mosmor olmuştu. Çünkü düşen değerin tekrar yükselme durumu söz konusu. Ben iki aydan fazla kanama oldum ve hiç bir müdahale olmadan atlattım. 100 bhcg değeri sana zarar verecek bir değer değil. Doktorun da bekleyelim demiş zaten. Ama kontrollerini aksatma. Sevgiler
Canım sakin ol geçecek. Biraz zaman lazım sadece inşallah kısa zamanda atlatırsınBende 3 doktora gittim 3 u de dis gebelik dedi biri farkli hastanedeydi neyse 2 gun bi yattim 3 gun bi yattim hicbirsey yapmadilar sadece kan aldılar bende inis cikis olmadı hep düştü bazen diyorum acaba kimyasal mi kafam cok karisik açıkçası
Ya canım bana da filmden hiç bahsetmedi. Bende sormayı unuttum. 2 ay koruma verdi bana daKizlar doktor rahim filmine gerek yok dedi.cocuk calismalarina baslayinca eger hamile kalamazsam cekecekmis
İğne vurulduktan hemen sonra adetmılmazsın canım ortalama 40 gün sonda falan olursun. Ama bu süre kişiden kişiye göre değişir daha kısa zamanda da olur daha uzun zamanda da.. geçmiş olsun canım.Igne vurduktan sonra hemen kanaman oldu mu arkadasim? ben de bugun oldum igneyi. ne olacak sonrasinda merak ediyorum.
Canim igneden sonra 5 yada 6.gun basladiIgne vurduktan sonra hemen kanaman oldu mu arkadasim? ben de bugun oldum igneyi. ne olacak sonrasinda merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?