- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Asil sebeb igneden kemoterapi ignesi cunku
Canım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç gerçi herkesin bir olmuyo benim değer 1162 olduğunda dış gebelik teşhisi kondu sonra 1 kere iğne oldum dr.sancın olursa hastanete git demişti ama ben o geceyi hatırlamak bile istemiyorum acayip sancım oldu ve hiç bi şekilde hareket edemiyodum sonrasında ani sancılarım olduğu için dışarı yalnız çıkamıyodum sonra değerlerim yavaş yavaş düşmeye başladı tam iyiyim derken bi gece acillik oldum o gece bebeğim kesesi yırtılmış onun sancısıyla serum falan takıldı müşahede altına aldılar o gece sabahladım sonra azaldı sancılarım çok şükür doktorum korunma vermişti tam hatırlamıyorum ama 3. Adetten sonra bırakmıştık korunmayı sonrada hsg çektirdim temiz çıktı dendi ama 2 işlem uygulandıktan sonra ordaki parça gitmiş üstünden 1 sene geçti hamilelik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve yaptırdık Allah kısmet ederse önümüzdeki ay transferim olucak Rabbim sanada şifa versinHastanede ne kadar yattın peki.
Ve iğneden hemen sonra düşme olmuyormu.
Ve iğneden sonra normal hayatımıza dönemiyormuyuz ağrılımı oluyor.
Hastanede yatmadınmı peki.Canım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç gerçi herkesin bir olmuyo benim değer 1162 olduğunda dış gebelik teşhisi kondu sonra 1 kere iğne oldum dr.sancın olursa hastanete git demişti ama ben o geceyi hatırlamak bile istemiyorum acayip sancım oldu ve hiç bi şekilde hareket edemiyodum sonrasında ani sancılarım olduğu için dışarı yalnız çıkamıyodum sonra değerlerim yavaş yavaş düşmeye başladı tam iyiyim derken bi gece acillik oldum o gece bebeğim kesesi yırtılmış onun sancısıyla serum falan takıldı müşahede altına aldılar o gece sabahladım sonra azaldı sancılarım çok şükür doktorum korunma vermişti tam hatırlamıyorum ama 3. Adetten sonra bırakmıştık korunmayı sonrada hsg çektirdim temiz çıktı dendi ama 2 işlem uygulandıktan sonra ordaki parça gitmiş üstünden 1 sene geçti hamilelik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve yaptırdık Allah kısmet ederse önümüzdeki ay transferim olucak Rabbim sanada şifa versin
Vucutta bu kadar uzun sure kalmiyor ama.
Doktorlarsa 2ye bölünmüs durumda sanki.
Bi doktora
Benim cumartsi 711 di bugun dayanmym bktim 585 olmus asil olan yarin 7.gun o deger onemli ikinci igne icin kanamam yok nasil atcam ben bunu bole acsba duser mi degerCanım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç gerçi herkesin bir olmuyo benim değer 1162 olduğunda dış gebelik teşhisi kondu sonra 1 kere iğne oldum dr.sancın olursa hastanete git demişti ama ben o geceyi hatırlamak bile istemiyorum acayip sancım oldu ve hiç bi şekilde hareket edemiyodum sonrasında ani sancılarım olduğu için dışarı yalnız çıkamıyodum sonra değerlerim yavaş yavaş düşmeye başladı tam iyiyim derken bi gece acillik oldum o gece bebeğim kesesi yırtılmış onun sancısıyla serum falan takıldı müşahede altına aldılar o gece sabahladım sonra azaldı sancılarım çok şükür doktorum korunma vermişti tam hatırlamıyorum ama 3. Adetten sonra bırakmıştık korunmayı sonrada hsg çektirdim temiz çıktı dendi ama 2 işlem uygulandıktan sonra ordaki parça gitmiş üstünden 1 sene geçti hamilelik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve yaptırdık Allah kısmet ederse önümüzdeki ay transferim olucak Rabbim sanada şifa versin
Hastanede yatmadınmı peki.
Ve kürtaj yapmadılarmı.
o kadar zamandan sonra kese hala nasıl kalmışki.
Hsgyi korunma bittikten sonramı çektirdin. Ve neden bebek olmamış bi sıkıntı yoksa
Evet bu hafta yapılacak sonra karar verilecek. Kasıklarımda bir ağrı var bugün inşallah yerleşmeye gidiyordur.Kürtaj dış gebelikte sadece parça alımı oluyor o da rahimin durumu icin patolojiye gondermek adina.Ama gebelik oluşumuyla ilgili bi etkisi olmuyor yani kürtaj dış gebelikte bi sonlandırma işlemi olamiyor.
Nedir durumun deger takibi mi yapiliyor daha?
Evet canm 7 gun 530 dustu dr cok iyi dedi bu yuzden gerek kalmdi 7 gün sonra beta
Evet canm 7 gun 530 dustu dr cok iyi dedi bu yuzden gerek kalmdi 7 gün sonra beta
Benim bugün kanamam başladı.
Değerimde düşüyor.
Yarın kürtaj olacağım.
En azından iğneye gerek kalmadı diye seviniyorum.
Ne hallere düştüm
Canim bu ne zman duseek ya bugun baktim tam 7. Gunse 526 beta bugunde bakiyim dedim 574 olmus anlamdm bir yukselmisSevindim adınaaa❤
Kürtaj sadece patoloji icin canım unutma.
Doktorun söylemistir ama sıfırlanana kadar takip önemli.
İnsallah gerek kalmaz yine baska birseye kendi kendine düşer değerin
Canim bu ne zman duseek ya bugun baktim tam 7. Gunse 526 beta bugunde bakiyim dedim 574 olmus anlamdm bir yukselmis
9 gun canimKaçıncı gün bugün?
Doktorun bi iğne daha önerebilir canım
Kürtaş hızlı sonuç almak içinmiş ve içerde bişey kalırsa yapışıklık yapmasın diye. 2 doktorumda aynı şeyi söyledi. Düşecek inşallahSevindim adınaaa❤
Kürtaj sadece patoloji icin canım unutma.
Doktorun söylemistir ama sıfırlanana kadar takip önemli.
İnsallah gerek kalmaz yine baska birseye kendi kendine düşer değerin
9 gun
9 gun canim
Kürtaş hızlı sonuç almak içinmiş ve içerde bişey kalırsa yapışıklık yapmasın diye. 2 doktorumda aynı şeyi söyledi. Düşecek inşallah
164e düşmüş bugün böyle giderse 2 güne sıfırlanır inşallahSanırım igne önerir.Gittin mi?
Canım dış gebelikse yani değerin düşmeye devam etmiyorsa kürtaj rahim ici teshis icin yani suan tupunde de olusumu goremedikelrinden.Kurtaj tüpe uygulanamaz bu durumda zaten yapisiklik daha icerde,once onun düşmesi beklenir.
Sen dikkatli ol yine de
Insallah gonulden diliyorum degerinde kendi kendine duser
164e düşmüş bugün böyle giderse 2 güne sıfırlanır inşallah
İnşallah canım sağolHadi inşallah❤ Böyle yeni sürecinde daha hızlı başlar.
Allah tez vakitte sağlıkla versin insallah
Nabtin canim düstumuİnşallah canım sağol
Düştü canım düştü.Nabtin canim düstumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?