- 29 Kasım 2017
- 130
- 80
- 13
- 32
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Tek tesellim erkenden öğrenmek zaten. Sağol canım inşallah geçer gider bidaha gelmez. Senin kendiliğinden mi gittiB Bayan evcil
Ben Agustos 5te son adetimi gormustum
Eylul 2ve 5te kanda cikmisti sonra 6sinda kanama oldu,kimyasal oldugunu dusunmustum ben uzulmustum ama keske öyle olsaymis
Eylulun 18inde tekrar hastaneye gittim (ara lekelenmelerim devam etti)beta degeri yuksekti cok sasirmistim,23ünde hastaneye yattim
Teshis konana kadar ayri yorucu,sonrasi ayri yorucu,sifirlanana kadar takip ayri yorucu oluyor
Ama gel gör ki erkenden ogreneceksin cok sukur
Bunda da bir hayir vardir
Allah tasiyamayacagi yuku vermezmis kuluna
Daha beterinden korusun yine de
Uzme kendini,gececek gidecekkk
İnşallah bir an önce atlatırım canım.3 gün yattım igne vurulunca çıkmak istedim çünkü kızım var daha fazla kalamadım
Igneden hemen sonra kanamasi baslayanlarda var galiba hemen düsmüyor genelde,iste benim 13 günü buldu kanamanin baslamasi ve düsük
Dönüşün sana bagli canim.İc kanama riski devam ettiginden yalniz kalmamaya ozen gostermelisin.Biraz agrilarda oluyor,igne cok hafif bisy degil
Tek tesellim erkenden öğrenmek zaten. Sağol canım inşallah geçer gider bidaha gelmez. Senin kendiliğinden mi gitti
İnşallah bir an önce atlatırım canım.
Sen ne zaman geçirdin bu süreci
Korunma süreci bitti o zaman. İnşallsh tez zamanda kavuşursun yavrunaEylül'de canım
Çok zor çok keşke hiç olmasaydı böyle olcağına. Daha 24 yaşında böyle bi deneyim beni mahvetti. 5 gün sürdü mutluluğum.İgneyle sonlandı canım benimde.
Gelisimini durduruyor igne gibi düşün sonra kanama baslayinca atiyor vucut düsük gibi.
Senin kacti igneden sonra kac oldu hemen düştümu3 gün yattım igne vurulunca çıkmak istedim çünkü kızım var daha fazla kalamadım
Igneden hemen sonra kanamasi baslayanlarda var galiba hemen düsmüyor genelde,iste benim 13 günü buldu kanamanin baslamasi ve düsük
Dönüşün sana bagli canim.İc kanama riski devam ettiginden yalniz kalmamaya ozen gostermelisin.Biraz agrilarda oluyor,igne cok hafif bisy degil
Çok zor çok keşke hiç olmasaydı böyle olcağına. Daha 24 yaşında böyle bi deneyim beni mahvetti. 5 gün sürdü mutluluğum.
En acısıda ne biliyormusun. Hala tüm hamilelik belirtilerini hissettiğin halde onun bebek değil sana zarar vercek bişey olması. Bazen kendimi bebeğim diye severken buluyorum hala...
Senin kacti igneden sonra kac oldu hemen düştümu
Kanaman ne zman kesildi ikinci igneye gerek kaldimiÖnce iyi midir duzelir mi diye dua ederken buluyorsun kendini sonra kurtulmak gereken birseymis gibi olması bile dokunuyor insana...
Yine de neler var,insanız,Allah beterinden korusun.
4.gün yükseldi,7.gün düşüşe geçmişti.
Sonra sıfırlanana kadar takip oldu 3 haftayı buldu
Kanaman ne zman kesildi ikinci igneye gerek kaldimi
Kanamam vardi igneden 6 gun sonra lekenleme gibiydi suan bitti gibi belki gelir duşukte kanaman cokmuydu agrilimi geçti26 Eylul'de igne vuruldum.
İgneden 12 gün sonra (8 Ekim'de) kanamam başladı 6 gün sürdü canım.Düşükte bu kanamada oldu farkedilmeyecek gibi degildi.
Sonrasında 2 hafta sonra sıfırlandı.
Sonra yani Kasım'ın 2sinde de regl oldum.
7.gün düşüşü gördüğümüz icin ve sıfırlanmayı takip ederken verdigim kanlarda artış hiç olmadığı icin 2.igneye gerek kalmadi.
Kanamam vardi igneden 6 gun sonra lekenleme gibiydi suan bitti gibi belki gelir duşukte kanaman cokmuydu agrilimi geçti
Canim bense hemsireyim daha o konuyu hic konusmadik dr ama benim bldigim 6 ay koruma ama yine riskli donem o yumurtaya denk gelmemesi gerek cunku zedeleniyor yumurta rahim flimi gerekiyor simdi tip cok ilerledi diger yumurtanin aktif oldugu zamana dollenme yapiliyor ovulasyon zamaninda dikkat etmek gerek senin kacti igne gunh kac olduÖyle ara lekelenme olmustu benimde igneden sonra ama asıl kanama regl gb başladı canım.
2.günü biraz sıkıntılı sancım oldu sonra büyükçe bi parça düşürdüm.O düştükten sonra yine regl gb normal devam etti.
Kaçıncı günün oldu igneden sonra?
Cok gecmis olsun buarada.
Doktorun korunma sureci icin bisy dedi mi simdiden?
Canim bense hemsireyim daha o konuyu hic konusmadik dr ama benim bldigim 6 ay koruma ama yine riskli donem o yumurtaya denk gelmemesi gerek cunku zedeleniyor yumurta rahim flimi gerekiyor simdi tip cok ilerledi diger yumurtanin aktif oldugu zamana dollenme yapiliyor ovulasyon zamaninda dikkat etmek gerek senin kacti igne gunh kac oldu
Amin canım.Önce iyi midir duzelir mi diye dua ederken buluyorsun kendini sonra kurtulmak gereken birseymis gibi olması bile dokunuyor insana...
Yine de neler var,insanız,Allah beterinden korusun.
4.gün yükseldi,7.gün düşüşe geçmişti.
Sonra sıfırlanana kadar takip oldu 3 haftayı buldu
Hastanede yattınmı peki26 Eylul'de igne vuruldum.
İgneden 12 gün sonra (8 Ekim'de) kanamam başladı 6 gün sürdü canım.Düşükte bu kanamada oldu farkedilmeyecek gibi degildi.
Sonrasında 2 hafta sonra sıfırlandı.
Sonra yani Kasım'ın 2sinde de regl oldum.
7.gün düşüşü gördüğümüz icin ve sıfırlanmayı takip ederken verdigim kanlarda artış hiç olmadığı icin 2.igneye gerek kalmadi.
Canim devlet 6 ay diyor evet ama suada var vucutun kendini yenilemesi 6 ayi sürüyor dedigin doğru rahim fliminde temiz olup tekarr olan oluo iste ozman ovulasyon onemli hangi yumurtan aktif se o gun deniycenMesela devletteki doktor 6 ay dedi.
Ozeldeki doktorum ki o da devlet hastanesi doktoruydu özelde 1 senedir,2.reglden sonra deneyebilirsiniz dedi.
Standart olarak 6 ay demek zorunda mi acaba devlettekiler?
Rahim filmi cektirip temiz cikip tekrar dış gebelik gecirende çok malesef.
800küsürlerdeydi
Takiplerde degerlerim cok oynakti benim
Yani once az az artti,sonra mesela 560 oluyordu 680 oluyordu diyelim sonra 500 olup tekrar 700e dayaniyordu fln.
Zaten ara kanamam olmustu ben kimyasal diye dusunmustum sonra lekelenmeler devam edince gittigimde betamin yuksek oldugunu gorduk.5 gun daha takip oldu sonra hastaneye yattim onunda 3.günü igne tedavisi kesinlesti
Hastanede yattınmı peki
Canim devlet 6 ay diyor evet ama suada var vucutun kendini yenilemesi 6 ayi sürüyor dedigin doğru rahim fliminde temiz olup tekarr olan oluo iste ozman ovulasyon onemli hangi yumurtan aktif se o gun deniycen
Asil sebeb igneden kemoterapi ignesi cunku3 gün.Benim ögrenme sürecimden ve değerlerimden çok belliydi.
İgneden sebep mi vücudun yenilemesi kürtajdan sebep mi peki?
Evet yumurtlamada önemli dediğin gb.
Insallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?