Dış gebelik sonrası..

Merhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde dusty degerler

1

1800 ile iğne oldum dördüncü gün 2800 dü iki gün sonra düştü düşer allahım izniyle rahat ol ilk dört gün en yüksek değere ulaşıyor zaten

1800 ile iğne oldum dördüncü gün 2800 dü iki gün sonra düştü düşer allahım izniyle rahat ol ilk dört gün en yüksek değere ulaşıyor zaten
Insalah canim cok stresliymis bu isler ertesi gun hapiyla hamile kaldik o cevirmis korkuyuyor insan sen atlattin mi

Kızlar merhaba bende dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve yıkıldım.
Merak ettiğim bikaç soru var cevap verirseniz cok sevinirim.
1.iğne ile tedavi olanlar hastanede yattınızmı ve ne kadar yattınız.
2.iğnenin yan etkileri neler cok acı veriyormu.
3.hsg filmini dış gebelikten sonramı çektirdiniz yoksa korunmayı bırakıncamı.
4.ne kadar süre korundunuz.
5.kendi kendiliğine nasıl düşüyor yani nasıl anlarız. Ve değer kaçta iken veya ne zaman düşer.
6.kürtaj acı verici bişeymi

1-Ben normal kan degerlerimde cok dusuk mudahale gerekirse diye ya da ic kanama riskime karsi önlem amacli yatirildim 5 unite kan takviye edildi

2-Vurulurken acısı var
Sonra biraz ağrılar oluyor
Ben 10 gun kadar cok yatinca sirtlarim agrirdi kalkip yururdum sonra ayaklarim tutulurdu
Bide sag kasigimda oluyordu agri

3-Devletteki doktor,deneyin gebelik olmazsa olumsuzluk olursa cekeriz dedi
Özelde halledebilirsin ilk regli gordukten sonra

4-Devletteki doktor 6 ay dedi
Ozeldeki doktorum 2 regl sonrasi deneyebilirsiniz dedi ama 3.regli bekledim ben

5-Benim igneen 12 gun sonra kanamam basladi ertesi gun dusuk gerceklesti farketmemem mumkun degildi canim malesef
Degerlerin sifirlanmasida 3 haftayi gecti

6-Kurtaj yani parca alımı durumu netlestirmek icim yapilacaktir
Sana önerim anestezisiz yaptirma
Benim mudahalelerim hizli ve uygulamanin olmadigi bi hastanede oldu malesef canlı canlı yaşadım,kesinlikle anestezi iste

Sadece sorduklarini cevapladim
Igneden sonra 4.gun deger genelde yuksek cikabiliyor ama 7.gun cikan deger önemli.

Hastanede ne kadar yattın peki.
Ve iğneden hemen sonra düşme olmuyormu.
Ve iğneden sonra normal hayatımıza dönemiyormuyuz ağrılımı oluyor.

Hastanede ne kadar yattın peki.
Ve iğneden hemen sonra düşme olmuyormu.
Ve iğneden sonra normal hayatımıza dönemiyormuyuz ağrılımı oluyor.

3 gün yattım igne vurulunca çıkmak istedim çünkü kızım var daha fazla kalamadım
Igneden hemen sonra kanamasi baslayanlarda var galiba hemen düsmüyor genelde,iste benim 13 günü buldu kanamanin baslamasi ve düsük

Dönüşün sana bagli canim.İc kanama riski devam ettiginden yalniz kalmamaya ozen gostermelisin.Biraz agrilarda oluyor,igne cok hafif bisy degil

Son düzenleme:
B Bayan evcil
Ben Agustos 5te son adetimi gormustum
Eylul 2ve 5te kanda cikmisti sonra 6sinda kanama oldu,kimyasal oldugunu dusunmustum ben uzulmustum ama keske öyle olsaymis
Eylulun 18inde tekrar hastaneye gittim (ara lekelenmelerim devam etti)beta degeri yuksekti cok sasirmistim,23ünde hastaneye yattim

Teshis konana kadar ayri yorucu,sonrasi ayri yorucu,sifirlanana kadar takip ayri yorucu oluyor

Ama gel gör ki erkenden ogreneceksin cok sukur
Bunda da bir hayir vardir
Allah tasiyamayacagi yuku vermezmis kuluna
Daha beterinden korusun yine de
Uzme kendini,gececek gidecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…