- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Sağol canım Allah razı olsun
Yuppiiiiii hadi hayırlısı canım cook sevindim. darısı bana olsun sağlıkla hayırla inşallahKeseyi gördük
Insallah canim benimmm inanki dualarimdasinYuppiiiiii hadi hayırlısı canım cook sevindim. darısı bana olsun sağlıkla hayırla inşallah
çokçok çokkkk sevindim allahım ne büyük mutlulukkkkKeseyi gördük
Insallah kuzummmm insallah, hepinizden en kisa zzamanda coookkkk guzel haberler bekliyorumçokçok çokkkk sevindim allahım ne büyük mutlulukkkkdarısı bize inş
Çok sağol canım benim Allah senden razı olsunInsallah canim benimmm inanki dualarimdasin
Canım mm çok mutlu oldum kaç aylık Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin rahat hamilelik geçirirsin inşallah hersey diledigince olsunKizlarrrrr hamileyimmm
7 haftalik canim cok sukur yolunda hersey darisi sizlere insallahCanım mm çok mutlu oldum kaç aylık Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin rahat hamilelik geçirirsin inşallah hersey diledigince olsun
1800 ile iğne oldum dördüncü gün 2800 dü iki gün sonra düştü düşer allahım izniyle rahat ol ilk dört gün en yüksek değere ulaşıyor zatenMerhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde dusty degerler
1
Insalah canim cok stresliymis bu isler ertesi gun hapiyla hamile kaldik o cevirmis korkuyuyor insan sen atlattin mi1800 ile iğne oldum dördüncü gün 2800 dü iki gün sonra düştü düşer allahım izniyle rahat ol ilk dört gün en yüksek değere ulaşıyor zaten
Doktor belli bi süre verdimi korunmak içinkürtajdan sonra ki 40. gün adet oldum ama adetl çok azaldı önceden 3 gün olurdum az az olurdum simdi 2 güne biter oldum daha yeni korunmayı bıraktık bebek için çabalıyorz tekrar
Canım neden berbattı acımı veriyor. Ne kadar yattın hastanedeA
şunuda ekliyim canım bana bu süreç içinde 1 kere iğne tedavisi uygulandı ama berbat bişeydi Allah tekrarını yaşatmasın diye dua ediyorum
Kızlar merhaba bende dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve yıkıldım.
Merak ettiğim bikaç soru var cevap verirseniz cok sevinirim.
1.iğne ile tedavi olanlar hastanede yattınızmı ve ne kadar yattınız.
2.iğnenin yan etkileri neler cok acı veriyormu.
3.hsg filmini dış gebelikten sonramı çektirdiniz yoksa korunmayı bırakıncamı.
4.ne kadar süre korundunuz.
5.kendi kendiliğine nasıl düşüyor yani nasıl anlarız. Ve değer kaçta iken veya ne zaman düşer.
6.kürtaj acı verici bişeymi
Hastanede ne kadar yattın peki.1-Ben normal kan degerlerimde cok dusuk mudahale gerekirse diye ya da ic kanama riskime karsi önlem amacli yatirildim 5 unite kan takviye edildi
2-Vurulurken acısı var
Sonra biraz ağrılar oluyor
Ben 10 gun kadar cok yatinca sirtlarim agrirdi kalkip yururdum sonra ayaklarim tutulurdu
Bide sag kasigimda oluyordu agri
3-Devletteki doktor,deneyin gebelik olmazsa olumsuzluk olursa cekeriz dedi
Özelde halledebilirsin ilk regli gordukten sonra
4-Devletteki doktor 6 ay dedi
Ozeldeki doktorum 2 regl sonrasi deneyebilirsiniz dedi ama 3.regli bekledim ben
5-Benim igneen 12 gun sonra kanamam basladi ertesi gun dusuk gerceklesti farketmemem mumkun degildi canim malesef
Degerlerin sifirlanmasida 3 haftayi gecti
6-Kurtaj yani parca alımı durumu netlestirmek icim yapilacaktir
Sana önerim anestezisiz yaptirma
Benim mudahalelerim hizli ve uygulamanin olmadigi bi hastanede oldu malesef canlı canlı yaşadım,kesinlikle anestezi iste
Sadece sorduklarini cevapladim
Igneden sonra 4.gun deger genelde yuksek cikabiliyor ama 7.gun cikan deger önemli.
Hastanede ne kadar yattın peki.
Ve iğneden hemen sonra düşme olmuyormu.
Ve iğneden sonra normal hayatımıza dönemiyormuyuz ağrılımı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?