dış gebelik ve sonrası

Kanama olabilir olmayabilirde. Hergüne kahve lekelenmelerim oldu benim. 1 ay sonra lekelenmelerim bitti sonra da regl oldum. Değerlerin kaçtı iğne olduğunda?

Kanama olabilir olmayabilirde. Hergüne kahve lekelenmelerim oldu benim. 1 ay sonra lekelenmelerim bitti sonra da regl oldum. Değerlerin kaçtı iğne olduğunda?
Betahcg 535 ile iğne oldum. Seninki kaçtı ve kaç defa iğne oldun? Bir de kasığımda minik batmalar oluyor, sizde de var mıydı?

Can'ım ben 2400 le çok şükür tek doz iğne oldum. 1 ayda ancak sıfırlandı. Sağ tüpteydi 2 ayrı günde aşırı Ağrı'm oldu sağ böbreğime bacağıma bile vurdu ağrı. Ama o Ağrı'lardan sonra değerlerim hızla düştü. Yeterki karnında genele yaygın aşırı Ağrı olmasın, sertleşme olmasın karnında ve omuzlarında ağrı olmasın. Dr zaten söylemiştir.

Teşekkürler cnm, ne bileyim tedirginim şu an, meme ucunda da ağrı var solda. Sağ kasıkta hafif batma var. Kanama yok. Allah sonumuzu hayır etsin. Bir daha yaşatmasın...

Arkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok kotuyum 1 hafta once gelismeyen gebelik nedeniyle ilacla dusuk yaptim ve sonra kurtaj oldum.zaten hamileyken enfeksiyonum vardi.kurtaj sonrasi idrarda yanma kaşıntı kötü kokulu kanama oldu. Cok korkuyorum tuplerim tikanirmi rahimde yapisiklik olur mu.suan fitil kullaniyorum antibiyotik kullaniyorum ama bu komplikasyonlar olusmadan once sadece monodoks antibiyotik kullandim ama ne yazikki enfeksiyon oldu yine tupler hemen tikanir mi rahimde yapisiklik olur mu tedavi olsam bile

Amin, tedirgin olma temkinli ol yeter. Bende çok sıkıntı çektim ama çok şükür geçti. Seninde çabucak geçer inşallah.

Teşekkürler cnm, ne bileyim tedirginim şu an, meme ucunda da ağrı var solda. Sağ kasıkta hafif batma var. Kanama yok. Allah sonumuzu hayır etsin. Bir daha yaşatmasın...
Merhaba. Ben 240la igne oldum igneden sonra 373e cikmisti sonra biraz dusmeye devam etti ondan sonra tekrar yukseldi tekrar ikinci igneyi oldum. Cok yavas dustu benim 2 ayda bitti tam. Benim de batma seklinde agrilarim hep oldu. Dr bana cok cok az hareket et dedi 6 hafta boyunca hep yattim ben

N
Ne ilaci yaptilar ki. Mantar mi oldun. Mantarla yapisiklik olacagini zannetmiyorum. Dr un ne dedi

N

Ne ilaci yaptilar ki. Mantar mi oldun. Mantarla yapisiklik olacagini zannetmiyorum. Dr un ne dedi
Mantarim zaten vardi ama kurtaj esnasinda bu enfeksiyon rahime gecmis.tedbir amacli antibiyotik verdi monodoks ama yinede enfeksiyon olmus.doktora soyledim eger çocuğun olmazsa 3 ay hsg cekeriz dedi cok sinir oldum ben mahvoldum yaa

Mantarim zaten vardi ama kurtaj esnasinda bu enfeksiyon rahime gecmis.tedbir amacli antibiyotik verdi monodoks ama yinede enfeksiyon olmus.doktora soyledim eger çocuğun olmazsa 3 ay hsg cekeriz dedi cok sinir oldum ben mahvoldum yaa
Nolur yardim et bi akil ver bacım

Bence baska bi dr.a daha git. Nasil anladi ji hsg cekmeden rahme sicradigini

Suan anlamadi rahimde yapisiklik olup olmadigini hsg den sonra anliycakmis.enfeksiyon gelistigini anladi muayene etti
Bence doktorun çektir diyorsa çektir. Ama zamanı önemli, herhalde tedavin bitince çektir demiştir. Zamanını sor doktoruna. Ben de vakti geldiğinde doktoruma danışıp çektireceğim.

Bence doktorun çektir diyorsa çektir. Ama zamanı önemli, herhalde tedavin bitince çektir demiştir. Zamanını sor doktoruna. Ben de vakti geldiğinde doktoruma danışıp çektireceğim.
Yani desene ayvayı yedim.enfeksiyon hemen etki ediyo.demekki.halbuki daha 1 hafta oldu hayırlısı bacım.ne diyelim

canım son durumun ne merak ettim hamilelik varmı kendi doktorum 4 ay korunma vermisti bugn farklı bir doktora gittim hersey normal korunmana gerek yok dedi aklım çok karıstı senin durumun nedir.

Kızlar laparaskopi ile tüpüm alınalı 3 hafta oldu denize girebilir miyim sizce? Benim durumumda olup denize giren var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…