naptın canım test filan yaptınmı gelen giden varmı hafta sonunun geçmesinimi bekliosunHafta sonu olmam lazim bekleyim gecerse giderim die dusunuyorum dr ararsam simdi oda bekleyelim diyecek zaten varsa da yapcak bisey yok ya bidaha duserse bidaha dis gebelik olursam yada 9 ay boyunca cocum saglikli olucak mi die hep icim icimi kemirecek o yuzden sordum
Yok canim yapmadim bekliyorum hayirlisi olur insallhnaptın canım test filan yaptınmı gelen giden varmı hafta sonunun geçmesinimi bekliosun
hadi gözün aydın:) yasakları ben biraz da erken kaldırdım hatamı ettim acaba? banada gerek yok doğm kontrol filn vermicem dedi deseydi bile kullanmazdım zaten bide onun vücuttan atılmasını bekliyemem :)Kizlar din dr.a gittim. Yum yasaklar kalkti hayat normale dondu artik. Cok ama cok iyi korunmaya devam. Dr.um bana asla ilac kullanma korunmak icin dedi.
Yok canim ya sifirlndi senin bitti gitti. Yasaklardan birsey olacak olsa olurdu bencehadi gözün aydın:) yasakları ben biraz da erken kaldırdım hatamı ettim acaba? banada gerek yok doğm kontrol filn vermicem dedi deseydi bile kullanmazdım zaten bide onun vücuttan atılmasını bekliyemem :)
Yok canim yapmadim bekliyorum hayirlisi olur insallh
hayırrrrrrönceden olmim diye bakıyordum simdi olim diye bekliyorum gerçi değerim sıfırlanalı dahe yeni 2 hafta oldu ama bekliyrm yine
mutlu sana sivilcelerm cıkıo artıkBenim degerim 7 oldugunda adet kanamasj gibi kanamam basladi gecen hafta. Hemen dr.a gittim. Adet kanamasiymis. Ben oldum yani.
Heyy super cok sevindim senin adina. Ben de yarin sabah kan vericem. Gecen hafta cuma kan vermistim 7ydi insallah ben de tamamen sifiri gorurum.bugn kan verdim yine sonucumu aldım simdi 0.58 olmus tamamen sıfırı gördüm çok şükür muaneyi bekliyorm
insallah görürsün canım adet olmayıbekliyorum bende adet olup bittikten sonra baska bir doktora gidicemHeyy super cok sevindim senin adina. Ben de yarin sabah kan vericem. Gecen hafta cuma kan vermistim 7ydi insallah ben de tamamen sifiri gorurum.
Sifirlanmis canim benim de. Neden baska bir doktora gideceksininsallah görürsün canım adet olmayıbekliyorum bende adet olup bittikten sonra baska bir doktora gidicem
farklı bir göz her zaman iyidir canım :)Sifirlanmis canim benim de. Neden baska bir doktora gideceksin
dış gebeliğin erken tebhisi çok önemli ben hamileliğimi öğrendikten hemen sonra çıktı iç kanamam oldu ve çok sükür tüp alınması filn söz konusu olmadı doktoru ihmal etme insallah normal gebeliktr canımMerhabalar. ben tüp bebek yaptirdim test günü beta hcg 54 çıktı 3 gün sonra 107
artış az ama doktor birşey demedi 4 gün sonra bi daha bakalim dedi. yarin sabah tekrar bakilcak ama dış gebelikten cok korkuyorum. dün aksamdan beri sag kasigimin bacaga dogru olan kisminda bi baski var sanki. dış gebelik erken dönemde böyle belirti verir mi?
erken mudahele tüpün alinmasini engeller mi? değer cok yükselir bebek cok büyümüş ya da ic kanama olursa mi tüp aliniyor?
saglikli bir gebelik olmayacak korkum vardi simdi bi de bu ihtimal geldi aklima ondan da korkuyroum
çok istiyorum bi mucize olsun normal gebelik olsun iki senedir ugrasiyorum ilk kez bu kadar yaklaşmıştımdış gebeliğin erken tebhisi çok önemli ben hamileliğimi öğrendikten hemen sonra çıktı iç kanamam oldu ve çok sükür tüp alınması filn söz konusu olmadı doktoru ihmal etme insallah normal gebeliktr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?