kaç gün sonra çağırdı doktorun tekrar canım ve kaç ay korunmanı istediBende sonucumu aldım, çok şükür 2,32 yi görebildim sonunda, darısı tüm bekleyenlerin başına. İnşallah biran evvel regli oluruz.
hormon testi yapacak galiba hadi bakalım insallah birsey çıkmaz en yakın zamanda hepimizin hamiş kalması dilegiyleuBenim dr um adet olduğumda 2. Günü gelmemi istedi. Ben bugün ondan habersiz betahcg testi yaptırdım. 3 ay korunmamı istedi Can'ım sonra korunmayı bırakabilirsin dedi.
doğum kontrol nie verioki sonrasında hemen olmazsa kendi yöntemlerinle korun bence 3 ay için gerek yokAslında sadece için rahat etsin diye seni adetin 2. günü çağırıyorum o gün gel beta ya bakarız ve nasıl korunacağınızı konuşuruz demişti. Bu 3 ayı doğumkontrol hapıyla korunarak geçirmeyi planlıyorum doktorumda onu önerdi ne olur ne olmaz diye. Ondan sonrası kısmet artık. Ben çok tedirgin durumdayım yine aynı şeyleri yaşarsam diye.
İnşallah en yakın zamanda sıfırı görürsün tatlım..Kizlar 10a dusmus degerim :)
Insallah canimİnşallah en yakın zamanda sıfırı görürsün tatlım..
çok sevindim canım en yakın zamanda 0da olur merak etme bu arada konu niye yer değistirmis bilgisi olan varmıKizlar 10a dusmus degerim :)
Ayy canim insallah sifirlanir biran once. Hic bilmiyorum konu neden yer degistirdiçok sevindim canım en yakın zamanda 0da olur merak etme bu arada konu niye yer değistirmis bilgisi olan varmı
canım şüphen varsa test yaptır duruma göre doktoruna danıs erken teshisle yapılcak seyler vardır normlde o ignenin vücuttan atılma süreci 90 gün yazıyormus 3ay ile 6 ay arasında dio doktorlar insallah sağlıklı hamissindir.Kizlar herkese gecmis olsun Allahbidaha yasatmasin bende nisan sonu mayis basi gibi disgebelikgecirdim kurtaj metotraksat ignesi derken cok sukur bitti cokzor bi donemdi yasamayan bilemez bu ay 3.reglim gelmesi gerekiyor ama ben korunmadim ve 10 gundur siddetliakintim var kokusuz kasintisiz ve goguslerim dehset derece aciyor bi yandan insallah yoktur diyorum bi yandan olmasinicok istiyorum dr 6 ay korunun demisti ama iste kazalar oldueger hamileysem ya yine disolursa ya bebegimde saglik sorunu olursa diyecok korkuyorum bu igneden sonra hamile kalip bebegini saglikla doguran var mi
Hafta sonu olmam lazim bekleyim gecerse giderim die dusunuyorum dr ararsam simdi oda bekleyelim diyecek zaten varsa da yapcak bisey yok ya bidaha duserse bidaha dis gebelik olursam yada 9 ay boyunca cocum saglikli olucak mi die hep icim icimi kemirecek o yuzden sordumcanım şüphen varsa test yaptır duruma göre doktoruna danıs erken teshisle yapılcak seyler vardır normlde o ignenin vücuttan atılma süreci 90 gün yazıyormus 3ay ile 6 ay arasında dio doktorlar insallah sağlıklı hamissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?