dış gebelik ve sonrası

Kızlar merhaba bende ekim ayında sonlandırdım dış gebeliği ıkı kez iğne oldum değerim en fazla 220 kere çıktı ama bende ne kese ne bisi görünmedi çizgi gibi bişiydi doktorum 3 ay korun sonra bırak dedı 3 ay sonunda bıraktım daha sonra gebe kalamayınca ıkı kez klomen ve çatlatmam iğnesi oldum gene bişi yok sonra bu ay ayın 9 da rahim filmi çektirdim bakalım cumartesi bat tarihim umarım olmam hayırlısı olur sakın narkoz alarak çektirmeyin inanın gerek yok ordaki radyolog uyanık olmanız bizim için önemli ilacı verdigimizde nerde agrı var nerde yok bilgi vermeniz lazım Dedi iyikide çektirmişim dış gebelik sağ taraftaydı ilacı ilk verdiklerinde ordan hiç ilaç geçişi olmadı solda ip kadar 3.ilaç veriminde açıldı tüpler mutlaka korunmayı bırakınca hsg çektirin

Canim merhaba. Cok tesekkurler tavsiyelerin icin. Ilk igneden sonra degerlerin artti mi tekrar. Ne kadar surdu tamamen sifirlanmasi.

çok gçmiş olsn canm cmrtesine fazla birsey kalmamış insallh adet olmazsın bi ay rabbim sevindirsin seni insallh adet bitnce çektrdn dimi hemen

Allah saglikli bebisler versin canim en kisa zamanda

Kizlar merhaba. Tahlillerimi yaptirdim. Daha once gittigim hastanenin laboratuarinda makine bir kere bozulup yanlis olcum yapinca iki yerde birden tahlil yaptirmistim. Sonuclar dosyadaki gibi. Dr. Pazartesiyi bekleyelim dedi. 2. Doz metotreksattan yanit alamayan var mi
21 Haz:A 195 B 217
22 Haz: B 230 metotreksat
27 Haz:A 207 B192(aksam)
29 Haz:A 207 B182(sabah)

b daha düzenli orda yaptır :) pazartesine biraz da düşer insallah az kalmıs seninki canım

Doktor 2. Dozdan da cevap alamazsak ya da artis olursa ameliyat dedi
kanama var filan dedimi kanama olminca almıolar galiba ameliyata keseyi almak içinmi dedi acaba hayırlısı canım üzülme belki ameliyat daha iyi olur tüpler kapalıysa filn açar hem belki o zamn fazla beklemenede gerek kalmaz

Kanama yok. Kan sayimi da yapildi. O konuda problem yok. Igneyle cevap alamayinca baska sans kalmiyo. Dis Gebelik dokusunu almak icin ameliyat edecekler

Bende mart ayında yaşadım. Şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle defalarca acile gittim ama hiç bişey bulamamışlardı. Bu arada ben adet oldum ama normalden 1hafta erken geldi. Bittikten sonra dr uma gittim. Meğer hamile kalmışım. Dış gebelik oluşmuş ve 2haftalıkken bebeğin gelişimi durmuş. O sırada benim adet zannettiğim şey aslında kanamaymış. Bir ay bebekle kalmışım. Sonra tek doz iğne vuruldum. Değerim 1haftada sıfırlandı. Gelişimi durup büyümediği için bana bir zararı olamadı. Sonra iki adet geçene kadar ara vermemizi istedi. Ama biz korkup 3ay ara verdik. Bu ay da ilk denememiz olacak. Adetim yeni bitti. Tek korkum bunun tekrarlaması. Herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Canim merhaba. Cok tesekkurler tavsiyelerin icin. Ilk igneden sonra degerlerin artti mi tekrar. Ne kadar surdu tamamen sifirlanmasi.
Arttı Can'ım eylülde kanamam başladı dış gebelik teşhisi kondu 2 ay sürdü sonlanması ıkıncı iğneden sonrada yükseldi bir anda 117 den 17 ye düştü

çok gçmiş olsn canm cmrtesine fazla birsey kalmamış insallh adet olmazsın bi ay rabbim sevindirsin seni insallh adet bitnce çektrdn dimi hemen
Âmin cnm evet adetim 4.gün biter benim genelde adetin 9.günü çekiyorlar genelde benimde 9.gün çekildi

Arttı Can'ım eylülde kanamam başladı dış gebelik teşhisi kondu 2 ay sürdü sonlanması ıkıncı iğneden sonrada yükseldi bir anda 117 den 17 ye düştü
117den 17ye ne kadar da dustu canim. Bir de 2. Igneden sonraki yukselis ne zaman oldu. Ilk dort gun icerisinde mi.

117den 17ye ne kadar da dustu canim. Bir de 2. Igneden sonraki yukselis ne zaman oldu. Ilk dort gun icerisinde mi.
Evet 4 gün içerisinde yükseldi düşmeseydi Banada ameliyat denmişti cuma kan verdiğimde 117 Di pazartesi tekrar ver duruma göre değerlendirelim dedı doktor bir anda ıkı gün sonra 17 düşmüştü

Evet 4 gün içerisinde yükseldi düşmeseydi Banada ameliyat denmişti cuma kan verdiğimde 117 Di pazartesi tekrar ver duruma göre değerlendirelim dedı doktor bir anda ıkı gün sonra 17 düşmüştü
Benim igne oldugumda 230du bugun 1.hafta 182ye dusmus. Bir onceki ignede daha sonra artmisti. Bakalim bekliyorum pazartesiyi.

Arkadaşlar metotreksat sonrası gögüs ve sırt agrısı, nefes alırken batma gibi sıkıntılar yaşayan oldu mu? İlk dış gebeliğim meğer ne kolay geçmiş, şimdikinde çektiğim çeşit çeşit ağrılardan bebeğimin acısını bile aklıma getiremiyorum. Üstelik daha kanamam bile başlamadı

bu ay önemli desene ne mtlu sana bu süreci atlattın rabbim insallah hiç bekletmeden bu ay sevindirir seni canım planlamanı iyi yap insallah aynı seyleri yaşamayız tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…