- 9 Ocak 2015
- 65
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi elisamaysem
-
Merhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti ardından hastaneye gittim kan sonucun 165.7 çıktı çok mutlu oldum sonra doktora çıktım kese yok büyük ihtimal disgebelik dedi kısaca mutlulugum boğazımda kaldı bugunde dayanamayıp test yaptım 375 küsür çıktı şimdi dış gebelik olsa kan değeri 26 saate 165 ten 375 cikarmi? Pazartesi tekrar gitcem çok karışık. Bir durumdayım şimdiden tsk ederim
Amin canım çok tsk ederim:)Canım canını sıkma moralini de çok yüksek tutman lazım sabırlı ol ve bekle rabbim bu güzelliği hayırlısıyla isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bende anlam veremedim o yüzden çok uzulmustum tsk ederimBencede bekle acele etme canım, benim ilk öğrendiğimde de değerim çok düşüktü. Doktorum suan çok erken keseyi görmemiz gerekir bekleyelim dedi. Yani o değerle dış gebelik demesini bende anlamadım.
Çok çok tsk ederim inanin içimi rahatlatı niz.Yuh ya o nası bi doktor yemin ediyorum araştıra okuya dr.lardan daha çok şey bilir hale geldik.Beta hcg 1500 olmadan kese görünmez bunu bilmeyen kadın doğumcu da yoktur.Hayret.Ayrıca değerin çok güzel yükselmiş.hiç kafaya takma.Ben dış gebelik yaşadım rabbim yaşatmasın..bişey olursa kafana takılan yardımcı olabilirim cnm üzülme durumun gayet iyi
165 ten 375 bulması 24 saate dış gebelik deyil diyebiliriz dimeÇok Saçma canım gayet güzel artmış değer. Evet o değerde kese Görünmez. Ama yanlış bilinen birşey var ki kese 1500 olmadan da görünüyor. Ama bu ultrason kalitesine teknolojiye bağlı birşey. Bende geçen ay dış gebelik geçirdim. Değerim düzgün artmıyorfu. Normal ultrasonda özel Dr. Da bile göremediler ve hemen yatış verdiler. Yatışım oldu ve orda ayrı bir ultrason aleti vardı değerim 800 dü ve sağ tarafta keseyi gördük. Seninki gayet güzel artmış endişelenme. Birde bunu söyledim diye erkenden kese görmeyi beklemeyin arkadaşlar. Burda ciddi bir risk olduğu için ultrason aleti çok kaliteli normalde görülmez özelde bile.
Canım değer çok iyi artmış. 24 saatte 2 ye katlaması gerek. Dış gebelikten Şüphe edilmesi doğru mu bilemem tabi 2 günde 1 bhcg ölçtürmede fayda var. Ilk gebeliğimde ben birkere ölçtürdüm sadece. Ana bunda problem vardı zaten o şekilde Anladık dış gebelik OLDUĞUNU. Çok takma kafana istersen 2 gün sonra bidaha ölçtür. Sorun yoktur bence165 ten 375 bulması 24 saate dış gebelik deyil diyebiliriz dime
dra gıttıgınden emın mısın 167 de ne kesesı arıyormus o en az 1500 falan olmalı keseyı gormesı ıcın saçmalamışş doktorunMerhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti ardından hastaneye gittim kan sonucun 165.7 çıktı çok mutlu oldum sonra doktora çıktım kese yok büyük ihtimal disgebelik dedi kısaca mutlulugum boğazımda kaldı bugunde dayanamayıp test yaptım 375 küsür çıktı şimdi dış gebelik olsa kan değeri 26 saate 165 ten 375 cikarmi? Pazartesi tekrar gitcem çok karışık. Bir durumdayım şimdiden tsk ederim
Eminim tabiki gittiğim yer özel bir hastane birde ist gazi mah de pazartesi saat 9 da tekrar çağırdı emin olmak için gitcem gene saçmala r ise başka bir doktora gitcem hayırlısı insdra gıttıgınden emın mısın 167 de ne kesesı arıyormus o en az 1500 falan olmalı keseyı gormesı ıcın saçmalamışş doktorun
Pazartesi tekrar gitcem inş artmıştır burdan size haber vericem olumlu die inssssssCanım değer çok iyi artmış. 24 saatte 2 ye katlaması gerek. Dış gebelikten Şüphe edilmesi doğru mu bilemem tabi 2 günde 1 bhcg ölçtürmede fayda var. Ilk gebeliğimde ben birkere ölçtürdüm sadece. Ana bunda problem vardı zaten o şekilde Anladık dış gebelik OLDUĞUNU. Çok takma kafana istersen 2 gün sonra bidaha ölçtür. Sorun yoktur bence
Normal de şuanki değerine göre 3-4 gün sonra zaten 1000 lere varması gerekir canım. sorun yoktur takma. Şuan endişelenecek bi durum yok bence ama dış gebelik ihtimaline karşı bhcg testi herkes yaptırmalı en azından 3 Ölçüm alınmalı. Okadar sinsi ilerleyen bir şeyki. Ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Ama bunlar Yaşanarak öğreniliyor tabi maalesef.Pazartesi tekrar gitcem inş artmıştır burdan size haber vericem olumlu die inssssss
Bugunde test yapcaktim lakin vazgeçtim yarın doktorumuz değiştirerek başka bir doktora randevu aldim allahın izniyle inş hersey yolunda giderNormal de şuanki değerine göre 3-4 gün sonra zaten 1000 lere varması gerekir canım. sorun yoktur takma. Şuan endişelenecek bi durum yok bence ama dış gebelik ihtimaline karşı bhcg testi herkes yaptırmalı en azından 3 Ölçüm alınmalı. Okadar sinsi ilerleyen bir şeyki. Ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Ama bunlar Yaşanarak öğreniliyor tabi maalesef.
İnşallah canım yarın da al bakalım bi sonuç. Sorun çıkmaz inşallah canım korkma,Bugunde test yapcaktim lakin vazgeçtim yarın doktorumuz değiştirerek başka bir doktora randevu aldim allahın izniyle inş hersey yolunda gider
Bebeğiniz hayırlı olsun arkadaşın belki sorunu yok ama adetten 10 gün geçmesi bhcg için gayet geç. Sonuçta dış gebelik anne Ölümüne sebep olan birşey. Bhcg ile anlaşılabiliyor. Biraz geç kalsaydım tüpümü kaybedecektim. Bunu yaşayan çok insan var dış gebelik Bölümü'nde. Adet gecikmesi olur olmaz test yapılmalı diye düşünüyorumNeden bu kadar acele ediyorsun ki adetin en az 10 gün geçsin. Boşuna kan ver, yok değer yükseldi, yok alçaldı, yok dış gebelik boşuna kafa karışıklığı, telaş..
Ben test yaptım pozitif ama şubat başı gidicem ilk muayeneye acelem yok. Gönlünü ferah tut biraz sabret derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?