Dış gebelik yardım :(

Bu arada daha 5 haftalık gebelik tüpün zarar görüp patlamasına sebep oluyor. 2. Kaybım başa geldiği için biliniyor ben şanslıydık ki erken öğrendim. Tabiki herkesin başına gelecek diye bir şey yok. Erken Öğrenmek en Hayırlısı

Ben ilk hamileliğimde kan testi yaptırdıö düşük değer ve adet oldum bitti. (Boşuna stres, üzüntü belki test yapmsam adet oldum sanacaktım direkt) 2. De yani şuan 13 aylık olan kızımda bekledim 2 hafta hiç kan testi yaptırmadan, direkt muayenede ultrasonda görülmüştü..Şimdi yine test yaptım hamileyim çok şükür ,beklemeyi tercih ediyorum. Bence en az bir hafta beklenmeli adet gecikmesini.. Kan testi yapılacaksa bile değerler yükselir en azından.
Sizin durumunuzu bilmiyorum çok geçmiş olsun..Tabiki herkesin tecrübesi farklı..

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gitim ultrasonda gozukmedi kan testi yapıldı kan değerim 375 ten 2gun içinde 875 çıkmış doktor dış gebelik olduğunu sanmam dedi cumartesi randevu verdi bu belirsizlik beni öldürecek Hera n kötü bişey olcak gibiyim bu arada adet olacak gibi sancim var sağ bacağını arada bıçak sapliyorlar gibiyim

Değerin güzel artmış canım sıkıntı yok bence. ama 2 gün sonra git kese kesin gözükür zaten çünkü değerin 1500 olacak ve geçecek Bile. Rahatlamış olursun ama endişelenecek bişi yoktur bence. Bu değerde normal ultrasonda gözükmez zaten canım. Ancak çok iyi ultrasonlar var onda gözüküyor. Söylemiştim daha önce 800 de görmüştük. Ama normal bi gebelikte kullanılmıyor o ultrason. Ağrı olabiliyor gebelikte canım. Dr. Una söyle yine ihmal etme

Çok tsk ederim açıklama için rabbim gönlünüzce versin rabim kim ne istiyor ise versin inş hayırlısı ile

Hayırlı olsun inşqllah hepimizin ki sorunsuz devameder. Benim de sol bacak fena anlamadım ne alaka bacak ağrısı sen diyince acaba mı dedim?

merhaba, dış gebelik konusunda bir sorum olacaktı bchg a bakıp mı anlıyorlar nasıl anlaşılıyor?

merhaba, dış gebelik konusunda bir sorum olacaktı bchg a bakıp mı anlıyorlar nasıl anlaşılıyor?
Evet canım benim ilk bhcg zaten çok düşüktü. Sonra bana 2 günde bir kan önerdi Dr. Ilkten iyi gidiyordu 2 günde bir: 89-198-490-buradan sonra 2 kat artmadı 650-750-850 gibi devam etti zaten 850 olunca hastane yatışı oldu ve Ogün kese göründü ayrıntılı USg de

anladım çok sağolun çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın

Hayırlı olsun inşqllah hepimizin ki sorunsuz devameder. Benim de sol bacak fena anlamadım ne alaka bacak ağrısı sen diyince acaba mı dedim?
Aminnnn insallah ebe ye sordum bugün komşunun akrabası bebek yerlesio kaslar gerilio dedi :) oyüzden bacağa bıçak batması hissi veriyor Muş yada cekilme

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim Altan baktılar doktor hayırlı olsun dedi haftaya cumartesi tekrar çağırdı gelişmesi takibe almak için bugün çektirdi ultrasonda resimde ekledim rabim tüm isteyenlere bebek nasip etsin

Eklentiler

• 2015-01-17 17.50.53.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba arkadaşlar benim hiç çocuğum yok 1 haftadır dış gebelik ihtimali ile savaşıyordum
Spermlerimiz düşük olduğu için doktorlar kesinlikle olmaz ancak tüp bebek dediler.Biz de tüp bebek parası biriktirmeye çalışıyorduk.Hiç ihtimal vermedim ama son adet günüm 10 Aralık yumurtlamam 24 Aralık ilişki tarihlerim 24 Aralık ve 1 Ocak 5-7 Ocak gibi adet olurum diye bekledim fakat olmadı idrar testi yaptım silik pozitif çıktı.İnanamadım bir kaç kez daha tekrar ettim hepsi pozitifti.Olumsuz bir sonuç almaktan korktuğum için kan testine de cesaret edemedim ama hafif ağrılarım olmaya başlayınca dr a git dediler ben de gittim. ilk hcg değerim 12 Ocak ta 156 çıktı,dr 2 gün sonra tekrar bakalım dedi keseyi görememiş 2-3 haftalığı nasıl görebilecekse sanki. 14 ocak ta tekrar gittim hcg değerim 126 çıktı düşme olduğu için dış gebelikte yoğunlaştı alt ultrason yaptı keseyi göremiyorum dedi.Dış gebelik deyince korktuk başka doktora da gittik o da takip edilmeli dedi.16 ocak hafif kanamam olmaya başladı bel ağrısı ile tekrar ilk doktora gidip test yaptırdım hcg bu kes 220 çıktı ama dr dış gebeliğe odaklanmıştı.operasyon yapmalıyız alınan parçayı patolojiye göndermeliyiz, kese görünmüyor dış gebelik bulgusu var gibi dedi. o gün almak istedi cesaret edemedim ve gitmedim.Diğer doktora telefon açıp operasyon diyorlar ne yapmalıyım dedim.Yok şuan bekle yarın bana gelin dedi.Bizde bir umut sabah ona gittik adam sadece tahlildeki değere baktı daha önce de bakmıştı.Şuan kesin birşey diyemeyiz ama isterseniz operasyonu yaptırın dedi o zaman net olur dedi.Dış gebeliğin tehlikesini düşünerek tamam dedik sonuçta 2 iyi uzman dr görmüştü eşimde doktorlar biliyorlardır tehlikeye atmayalım dedi.Özel hastaneye doğru yol aldık ilk doktor izindeydi telefonla pazartesiyi yani 19 ocak ı beklersek sorun olur mu siz yoksunuz dedim.Durumumu sordu hafif kanamam ve adet ağrısı gibi ağrım var dedim.Tamam pazartesi alalım dedi 1 saat sonra telefon açıp benim içim rahat etmedi beklemeye gerek yok başka bir arkadaşım yapsın operasyonunu dedi ve 17 ocakta hastaneye gittim işlemi yapacak doktora bebektenmi parça alacaksınız dedim, zaten bebek yok ortada dediler.Sonra operasyonla parça alıp patolojiye gönderdiler.Bugün yani 19 ocak tekrar tahlil istediler bhcg değerim 48 olmuş ilk doktorum sonucu aldı daha patoloji sonucu çıkmadan dış gebelik değilmiş şuan düşük oluyor dedi şaka gibi sanki ne bekleniyordu o işlemden sonra yarısını mı aldılar artık ne yaptılar daha bebeğim 4 haftalık bile olamamıştı.Şimdi hala yarısı bende vedalaşıyoruz yani :'( umarım bu aptal annesini cahil annesini affeder ...
Yani arkadaşlar en az 4-5 doktora gitmeden,6-7 test yaptırnadan çok emin olmadan işlem yaptırmayın sakın.Benim kuzumu denek gibi kullandılar.Gözünü korkutuyorlar insanın tüpün gider ölürsün çok tehlikeli felan diye ama yatırıp takip etmek zor geliyor garantiye almak için tek seferde harcıyorlar insanı...Doktorların dış gebelik dediği gebelik her zaman dış gebelik olmuyor...
Rabbim bütün isteyenlere kuzularına kavuşmayı nasip etsin...Amin
Düşük de olsa yavrularınıza isim koyun hadisini unutmayın onlara orada isimleriyle seslenmeyi nasip edecek Rabbim onları şefaatçi kılacak anacıklarına...Dua edin benim yavrum bana küsmüş olmasın orda beklesin beni emiii :'(

çok geçmiş olsun canım ama böyle durumda özel dr. güveneceğin en son yer olmalı. artık geçti eskiye bakma ama söyleyecekelrimide unutma sakın. ben 2 defa özel dr. da farklı olmak üzere kürtajı hemen yapmak istediler ve duyunca gözleri parlıyor gerçekten. 10 dk lık operasyondan 1000 tl en az alıyorlar çünkü. 3 dr. a görünüyordum ben seninki gibiydi durumum biri özel olmak üzere. 2 devlet dr. u hep takip önerdi 15 gün ama özel hemen kürtaj dedi. hatta öyle acele ettiki gözümden çok fena düştü. sonradan gelişebilen bebekler oluyor nadir olsa da devlet bekleyelim dedi. 2 günde bir kan verdim artık baya kötü artıyordu değerler ve alındı. ama özel dr. lara ben bu konuda en azından hiç güvenmiyorum orada senin acını unutuyor alacağı parayı düşünüyor. ilkinde de özeldi hemen gel seni zehirler şöyle böyle bir sürü şey dedi. halbuki bebeğimin kalbi zayıf attığı halde 1 hfat önce gittiğimde üstten göremedi allttan bakma zahmeti bile göstermedi. 2. de yine özel dr. hiç müsait yer olmamasına rağmen kürtaj yapalım diye başkalrının randevusunu iptal etmeye kalktı. 300 tl veriyordum ona haram olsun. tabikide gitmedim ona bidaha.

Çok teşekkür ederim canım bu bana da iyi bir akıl oldu artık kendimi çok çok kötü hissetmeden dr a gitmem Rabbim bir kez aha nasip ederse de 1-2 doktora ağzından çıkana bırakmam.Dilerim en kısa zamanda sen de en hayırlı en sağlıklı şekilde evladına kavuşursun Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın annelik duygusun inşaAllah...Amin

amin canım inşallah.

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…