Dış gebelik yardım :(

okurken çok kötü oldummmmm.. bende dış gebelik geçiriyorum şuan

doktorun kafayı mı yemiş nedir? 4 gün gecikmeyle kese mi görünürmüş hemen insanın moralini bozuyo. belki de geç döllenmedir yani..

doktorun kafayı mı yemiş nedir? 4 gün gecikmeyle kese mi görünürmüş hemen insanın moralini bozuyo. belki de geç döllenmedir yani..
tatlım 7 aralıkla-14 aralık arasi adettim
8 ocakta devlt hastanesi 219,38 kan değerinde cıkan beta hcg

12 ocakta gittim özele gittim .. keseyi göremiyom. küçük falan dedi

16 ocak sabah 5 gibi karnım ağrımaya başladı. pardon ishal gibi.

kahv altımı yaptım. işe gitmek için hazırlanıyoduk eşimle, vcye bi girdim vc taşı kıpkırmızı . eşime bağırdım ğel çok kötü karnım ağrıyo kanamam var dedim.
hemen gittik doktora. doktor kan ver dedi. 342,11 cıktı değer altan kontrol .. düşmüş dedi.

pazartesi 19 ocakta tekrar gel dedi gittim kan verdim 389,25 değer yükselmiş. dış gebelik dedi. ağrım sancım hiç bişiyim yok dedim..
oda olursa gece gündüz gelebilirsin dedi.

24 ocak 399,63 . kanamam bitti dedim. oda ozaman iç kanama olabilir radyoloji dr görsün dedi.
rahmin çok temiz dedi.
bende 7 ay önce bebğim karnımda öldüğü için kürtaş oldum korunduk 6 ay dedim. ne kürtaş olmuş gibisin ne bir iltihap ne bir kist var dedi..
ama dünsabah eşimle kanamam bittiği için ilişkiye ğirdik.. akşam 5te kanamam başladı.. ve lop lop parça düşüyo
ct tekrar kan vermeye gidicem

Geçmiş olsun canım çok ilginç bi durum seninki de şuan istiyomusun hemen yoksa ara verecek misin çalışmaya

Geçmiş olsun canım çok ilginç bi durum seninki de şuan istiyomusun hemen yoksa ara verecek misin çalışmaya
bebek istiyorum araştırma hastanesine bi gidicem bakalım inş bişi çıkmaz.
yarın randevu alıcam 9-3 arası alınıyomuş

12 ocakta 342,11 cıktı değer altan kontrol .. düşmüş dedi.
19 ocakta tekrar gittim kan verdim 389,25 değer yükselmiş
24 ocak ct 399,63 . kanamam bitti dedim. oda ozaman iç kanama olabilir radyoloji dr görsün dedi.
rahmin çok temiz dedi oda düşmüş dedi.. biraz daha değer yükselir. sonra düşer dedi. yarın gene gidicem en son gecen hafta ct 399,63 dü

12 ocakta 342,11 cıktı değer altan kontrol .. düşmüş dedi.
19 ocakta tekrar gittim kan verdim 389,25 değer yükselmiş
24 ocak ct 399,63 . kanamam bitti dedim. oda ozaman iç kanama olabilir radyoloji dr görsün dedi.
rahmin çok temiz dedi oda düşmüş dedi.. biraz daha değer yükselir. sonra düşer dedi. yarın gene gidicem en son gecen hafta ct 399,63 dü

merhaba canım değerlerin gerçekten dış gebeliği gösteriyor. Allah yardımcın olsun ilerlemeden son bulur inşallah zarar vermeden. ben 1 buçuk ay oldu ve kürtajla sonlandı dış gebeliğim. raHİM FİLMİ ÇEKİLdim ama dayanamdım işlem yarıda kaldı. şuan elde var sıfır. birdahaki aya rahim filmi çekilcem anestezili durum bu. inşallah tekrarlamaz.

Kanaman değer yükseldiğinde biter ama değer sıfırlanana kadar devam eder canım tekrar başlayabilir yani.Sen takip et emin olmadıysan daha ii bi dr.a görün ama değerlerin çok yüksek değil inşallah kendiliğinden sıfırlanır

DEĞERLERİM YÜKSEK OLMADIĞI İÇİN VE ALTAN VE ULTROSANLA BAŞKA Bİ DOKTOR DAHA GÖRDÜĞÜ İÇİN BENİ AMELİYATA ALMADI. AMA KANAMAM KORKUTTU BENİ.. EŞİMİNDE KENDİNİ SUÇLUYO..ÇARSAMBA İLİSKİYE GİRMİŞTİK AKSAMA TEKRAR KANAMA BAŞLADI DİYE.. BİDE ATEŞİM FALAN ÇIKTI.. ÇOK KÖTÜYDÜM..

BEN ZATEN O ODAYA BİR DAHA GİRMEK İSTEMİYOM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜĞÜ VE BENİ ZEHİRLEMEYE BAŞLADIĞI İÇİN KÜRTAŞ OLDUM . O KÜRTAŞ ODASINDAN ÇIKTIKTAN SONRAKİ HAMİLE KALASIYA KADAR YAŞADIKLARIM BENİ MAHVETTİ. KENDİMİ SUÇLADIM.STRESTENMİ KAYBETTİM DİYE.. KENDİMİ YENİ TOPLADIM Bİ BAKTIM TEKRAR KAYBETTİM..

Ne ameliyatı dedim ya sana beta hcg 2000 üstüne çıkınca anca ameliyat yapıyolar o ana kadar kendiliğinden düşmeze kemoterapi iğnesi dedim ya sana metotreksat onu yapıyolar aklında olsun

İğneyle düşürürler canım korkma. ama hemen hastaneye yatışım yapılmalı neyi bekliyorlar. Küçük olsada bhcg iç kanama riski herzaman var yerleştiği yere göre tabiki Bebeğin. Benimde 2. Kaybım aynı senin gibi ilkinin kalbi durdu 2. Dış gebelik Allah'ım yaşatmadın tekrar

AMA GÖREMEDİLER BİŞİ. DÜŞMÜŞ DEDİLER

Ne ameliyatı dedim ya sana beta hcg 2000 üstüne çıkınca anca ameliyat yapıyolar o ana kadar kendiliğinden düşmeze kemoterapi iğnesi dedim ya sana metotreksat onu yapıyolar aklında olsun
DÜŞMÜŞ DEDİ ZATEN İLK KANAMAM BAŞLADIĞINDA 2 HAFTA ÖNCE CUMA GÜNÜ.
ALTTAN BAKMIŞTI.
GEÇEN HAFTA CT BAŞKA Bİ DOKTOR DAHA BAKTI ODA TERTEMİZ İÇİN DEDİ. AMA KANAMAN DEVAM EDER DEDİ.. BENİM MERAK ETTİĞİM BENİ KANAMAM NE KADAR DAHA SÜRÜCEK. DIŞ GEBELİK GEÇİRENLER BİLİR BELKİ
BİDE TEKRAR KAÇ AY SONRA HAMİLE KALINIYO.

BU SÜREÇTE NELER YAPILIYO. TEKRARMI KORUNUCAZ

AMA GÖREMEDİLER BİŞİ. DÜŞMÜŞ DEDİLER
Düşmüş olabilir gerçekten. Ama sen bhcg kontrolünü mutlaka yaptır canı. Banada baştan düştü dediler. Hiç ölçtürmedim 15 gün sonra başka vesileyle bhcg nin yükseldiğini öğrendim. Baştan 2 günde 2 kat arttı sonra yavaşladı. 850 değere çıktı ve kese göründü. Ayrıntılı usg de hemen kürtaj oldum. Allah korusun farketmesek kötü Şeyler olabilirdi. Korkutma kendini ama mutlaka 3-4 günde bir kan ver ve sıfırlanması Gör

Bana kemoterapi iğnesi yapıldığı için o iğnenin etkisi vücuttan 3-4 aya anca atıldığı için 3*4 ay korundum ama senin kendiliğinden düşük olursa beklemene gerek var mı bilmiyorum dr.unla görüş.önce önemli olan beta hcg nin sıfırlanması.Benim de önce 209dan 136ya düşmüştü kimyasal gebelik sandım adet oldum bitti 10 gün sonra beta hcg sıfırlandımı diye bi gittim 1159 olmuş değerim o gün dış gebelik geçirdiğimi öğrendim zaten.sen yine de tedbirini elden bırakma beta hcg sıfırlanınca da bence bi rahim filmi çektir mutlaka tüpler açık mı tıkalı mı vs için rahat olur

doktorumu degistircem bu ct kan vericem bir daha gitmicem.
salı üniversiteye başka bi doktora gittim.
8 tane neden saydı düşük ve bebk ölümlerinde 5 tanede test istedi.

-penferik kanal karyotip tayini( eşimde kan vericek buna)

-smear testi

-1. adetimi olunca 2-3 günü yapılacak test var.(ben kan vericem)
akş.insulin. fsh. lh e2 st3. st4. prolaktin. testesteron. dnea. so4. amh. 17-oh- progesteron. hepatit markerleri. toxo. cmv. rubella antikorları na bakılcakmış.

-radyoloji ünitesinde scopi-hsg (2 adet geçtikten sonra)

-tromboz. kardiyovasküler hastalık yatkınlık. (bunu hemen verebilirmişim ama bunuda 2 hafta sonra annemler gelicekozaman onlarla gidip vericem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…