Cvp verebilecek yok mu
Dysania adetim gecikeli 16 gun oldu 13.Gun ve15.Gun idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün doktora gittim betahcg degerim 82 çıktı ama kese görünmüyor dedi iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi acaba dış gebelik mi benimki de çok korkuyorumçokgeçmiş olsun canım çok zordur dış gebelik yaşamayan bilmez. bende geçen sene oldum. çok zordu süreklı değerler düşüp yükseliyordu. yaşadıgım yerde bilinen tüm doktorlara gittik hiçbiri teşhis koyamadı. sonra başka bi şehre tavsıye üzerine bı doktora gittik aslında amelıyat olmam gerekiyordu ama çok şükür gerek kalmadı. kendiliğinden düştü. ama 21 gün aşırı kanamam oldu. dış gebelik tekrarlayabilir dedi doktor ama tekrarlamadı çok zor hamile kaldım ama haftaya doğumum var Rabbim senıde kurtarır inşallah çok geçmiş olsun sorun olursa daha ayrıntılı cevaplarım
Cevap verir misin bilmiyorum ama bende dış gebelik geçirdim iğne ile tedavi oldu ilk 3 hafta adet olmadim ama sonra adet olduğumda bugün 15.gün ve hala adet devam ediyor.sizde adetin iz ne kadar sürdü? çok yoğun muydu?Bende anlatmak istiyorum. Ocak ayinda kimtasl gebelik yasadim .suandada 25 subatta adet olmam gerekirken olmadim beta oranlarim 18 -71 -109-127 dr bu oranlarin sagliksz gebelik oldugunu soyledi ve direk bebgi düşürmek icin igne yapti.
3 gun sonra tekrar beta yapildi oranim 759 a yukselmis. Dr dusus beklerken oranin yukselmesi bizi sasrtti. Acaba erken mi mi mudahale edildi diye cok cok uzuldum. Igne olali 5 gun oldu hicbir kanama akinti yok. Sanirim tekrar ilac verilcek cumartesi.bnm gibi kanamasi olmayan varmi
Canim degerlerin sifirlandi mi ? Eger sifurlandiktan sinrasinda 15 gunfur kanaman varsa bence dr.a gorunmelisinCevap verir misin bilmiyorum ama bende dış gebelik geçirdim iğne ile tedavi oldu ilk 3 hafta adet olmadim ama sonra adet olduğumda bugün 15.gün ve hala adet devam ediyor.sizde adetin iz ne kadar sürdü? çok yoğun muydu?
Tekrar test yaptirmadim en son 293 idi sonrasında 1 hafta sonra adet başladı yaklaşık 1 hafta sonra 1 ay olmuş olacak adet olmaya başlayalı başka bir arkadaşıma sordum o da 1 ay sürdü dedi adetinı zaten doktor için randevu aldım gidecem teşekkür ederim cevabın icinCanim degerlerin sifirlandi mi ? Eger sifurlandiktan sinrasinda 15 gunfur kanaman varsa bence dr.a gorunmelisin
Bende kese hiç gözükmedi sürekli bhcg baktı dok kanamam olunca bekle vücut kendisi yok eder dedi düşük oldu iki aya sürdü kanamam sonra temizlendi vücut surekli kanamali gezmek ped kullanmak pskolojimi bozmustu ozel hayat bitmisti zor günlerdi kızım dünyaya geldi çok şükür şimdi 43 günlük rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayrli aksamlar ins bebisinne sag saglim kavusrsn canim
Benim eltimde bugun gtti dr a kendisi evde test yapmsti poztf cikti
Bugun dr keseyi goremedi hesaba gore 5 haftalik alttan bakms gene gorememis ama rahim duvarnda kalinlasma olmus yarin kan sonuclarini alicak bakalim hayrlsi insallah
Dis gebelik olablr demis dr u
Sen nasil anlamstn yada dr nasil teshis etti
Özel hayat derken birliktelik mi kastediyorsun bize doktor yasak koymadı 15 günden sonra yanlış mı yaptık acabaBende kese hiç gözükmedi sürekli bhcg baktı dok kanamam olunca bekle vücut kendisi yok eder dedi düşük oldu iki aya sürdü kanamam sonra temizlendi vücut surekli kanamali gezmek ped kullanmak pskolojimi bozmustu ozel hayat bitmisti zor günlerdi kızım dünyaya geldi çok şükür şimdi 43 günlük rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Kanama varken ilişkiye giremezsin zaten enfeksiyon kapma riski olur kanamam bitinceye kadar eşimle yakinlasmadik zaten o süreçte adam salonda yatti beni bitkin Üzgün gormekten bıktıÖzel hayat derken birliktelik mi kastediyorsun bize doktor yasak koymadı 15 günden sonra yanlış mı yaptık acaba
15 gün sonrasında sadece lekelenme oldu ve doktor yasaklamadi bizde hala açık kahve leke geliyor ve öyle bir kısıtlama yapmadı yine doktorKanama varken ilişkiye giremezsin zaten enfeksiyon kapma riski olur kanamam bitinceye kadar eşimle yakinlasmadik zaten o süreçte adam salonda yatti beni bitkin Üzgün gormekten bıktı
Dış gebelikte normal hamilelik belirtileri oluyo bende de bas dönmesi oldu ama malesef dış gebelikArkadaslar dis gebelikte akinti oluyor mu hamileligin tum belirtileri yasaniyor mu
Canım bence ihmal etme doktora git vajinal ultrasonla anlıyorlar dış gebelik mi değil mi. Geçmiş olsun şimdiden.Bana da dr dış gebelik dedi değerler bi yükselip düşüyordu simdi cikiyo sadece kanamam oldu tekrar yaptım test hala yuksek değerler düşer mi kızlar değerler başına gelen var mi
Bana vajinal ultrasonla bakmadılar sadece kan değerlerine göre dış gebelik olabilir dedilerCanım bence ihmal etme doktora git vajinal ultrasonla anlıyorlar dış gebelik mi değil mi. Geçmiş olsun şimdiden.
Benim değerlerim şu şekildeydi 311-409- aynı gün vajinal ultrasonda hem rahimde 4 mm kese hem tüpte birşey? Doktorum dış gebelik dedi o emindi ama beni ikna etmesi gerekiyordu. İki gün sonra 390 değerin ardından bebeğin nerede olursa olsun sağlıklı olmadığına ikna oldum hemen o gün kürtaj oldum. 2 gün sonra değerler 535 oldu ve dış gebelik kesinleşti. Dr üstüne adet gördüğümü bunun geçen aya ait bir gebelik olduğunu söyledi. 11 gün içinde 2 doz metotreksat oldum 13. gün tüpte yırtılma iç kanama bayılma acil ameliyatla sağ tüp alındı. Bugün 5 gün oldu ameliyat olalı. Çok şükür sonunda atlattım... Umarım seninki dış gebelik değildir. Ama en küçük bir ihtimal dahi varsa ihmale gelmez lütfen vajinal ultrason ile muayene eden bir doktora git. Çok geçmiş olsun.Bana vajinal ultrasonla bakmadılar sadece kan değerlerine göre dış gebelik olabilir dediler
Benim de bir yükselip bir düşüyordu. Normal gebelik belirtileri vardı. Bir de kahverengi lekelenme vardı.Bana da dr dış gebelik dedi değerler bi yükselip düşüyordu simdi cikiyo sadece kanamam oldu tekrar yaptım test hala yuksek değerler düşer mi kızlar değerler başına gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?