Dış gebelik yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı benımle paylaşın

Bende anlatmak istiyorum. Ocak ayinda kimtasl gebelik yasadim .suandada 25 subatta adet olmam gerekirken olmadim beta oranlarim 18 -71 -109-127 dr bu oranlarin sagliksz gebelik oldugunu soyledi ve direk bebgi düşürmek icin igne yapti.
3 gun sonra tekrar beta yapildi oranim 759 a yukselmis. Dr dusus beklerken oranin yukselmesi bizi sasrtti. Acaba erken mi mi mudahale edildi diye cok cok uzuldum. Igne olali 5 gun oldu hicbir kanama akinti yok. Sanirim tekrar ilac verilcek cumartesi.bnm gibi kanamasi olmayan varmi

Cvp verebilecek yok mu

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Benim 4800 civarı iğne vuruldu. Dusmesi beklenirken değer 12.500 çıktı. Kanamam olmadı. İkinci igneden sonra hafif lekelenme ler başladı daha sonrada kanama başladı. Sağlıklı bir gebelik oldugunu sanmam cunku değerlerin hiç ikiye katlanmamis. İgneden sonra değeri yükselmeler azda olsa olabiliyormus. Bana bu söylenmişti. Allah tekrarını hiç birimize yasatmasin.

Arkadaslar dis gebelikte akinti oluyor mu hamileligin tum belirtileri yasaniyor mu

Dysania adetim gecikeli 16 gun oldu 13.Gun ve15.Gun idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün doktora gittim betahcg degerim 82 çıktı ama kese görünmüyor dedi iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi acaba dış gebelik mi benimki de çok korkuyorum

Cevap verir misin bilmiyorum ama bende dış gebelik geçirdim iğne ile tedavi oldu ilk 3 hafta adet olmadim ama sonra adet olduğumda bugün 15.gün ve hala adet devam ediyor.sizde adetin iz ne kadar sürdü? çok yoğun muydu?

Canim degerlerin sifirlandi mi ? Eger sifurlandiktan sinrasinda 15 gunfur kanaman varsa bence dr.a gorunmelisin

Canim degerlerin sifirlandi mi ? Eger sifurlandiktan sinrasinda 15 gunfur kanaman varsa bence dr.a gorunmelisin
Tekrar test yaptirmadim en son 293 idi sonrasında 1 hafta sonra adet başladı yaklaşık 1 hafta sonra 1 ay olmuş olacak adet olmaya başlayalı başka bir arkadaşıma sordum o da 1 ay sürdü dedi adetinı zaten doktor için randevu aldım gidecem teşekkür ederim cevabın icin

Bende kese hiç gözükmedi sürekli bhcg baktı dok kanamam olunca bekle vücut kendisi yok eder dedi düşük oldu iki aya sürdü kanamam sonra temizlendi vücut surekli kanamali gezmek ped kullanmak pskolojimi bozmustu ozel hayat bitmisti zor günlerdi kızım dünyaya geldi çok şükür şimdi 43 günlük rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Özel hayat derken birliktelik mi kastediyorsun bize doktor yasak koymadı 15 günden sonra yanlış mı yaptık acaba

Özel hayat derken birliktelik mi kastediyorsun bize doktor yasak koymadı 15 günden sonra yanlış mı yaptık acaba
Kanama varken ilişkiye giremezsin zaten enfeksiyon kapma riski olur kanamam bitinceye kadar eşimle yakinlasmadik zaten o süreçte adam salonda yatti beni bitkin Üzgün gormekten bıktı

Kanama varken ilişkiye giremezsin zaten enfeksiyon kapma riski olur kanamam bitinceye kadar eşimle yakinlasmadik zaten o süreçte adam salonda yatti beni bitkin Üzgün gormekten bıktı
15 gün sonrasında sadece lekelenme oldu ve doktor yasaklamadi bizde hala açık kahve leke geliyor ve öyle bir kısıtlama yapmadı yine doktor

Bana dok hiçbirşey dememişti sormamistim da ben kendim uzak durdum esimden risk almak istemedim

Selam kızlar, ben 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu 4 aydır ikinci çocuğu istiyorduk, çok sevindik. Hcg 311-409-350-395 çıktı, hem rahimde boş kese hem de tüpte birşey var dediler. Sağlıksız gebelik dediler. Dün kürtaj oldum. Yarın tekrar hcg bakılacak, düşmezse iğne ya da laparaskopi yapılacak.... Sadece kürtajla atlatan var mı aranızda?

Bana da dr dış gebelik dedi değerler bi yükselip düşüyordu simdi cikiyo sadece kanamam oldu tekrar yaptım test hala yuksek değerler düşer mi kızlar değerler başına gelen var mi

Bana da dr dış gebelik dedi değerler bi yükselip düşüyordu simdi cikiyo sadece kanamam oldu tekrar yaptım test hala yuksek değerler düşer mi kızlar değerler başına gelen var mi
Canım bence ihmal etme doktora git vajinal ultrasonla anlıyorlar dış gebelik mi değil mi. Geçmiş olsun şimdiden.

Bana vajinal ultrasonla bakmadılar sadece kan değerlerine göre dış gebelik olabilir dediler
Benim değerlerim şu şekildeydi 311-409- aynı gün vajinal ultrasonda hem rahimde 4 mm kese hem tüpte birşey? Doktorum dış gebelik dedi o emindi ama beni ikna etmesi gerekiyordu. İki gün sonra 390 değerin ardından bebeğin nerede olursa olsun sağlıklı olmadığına ikna oldum hemen o gün kürtaj oldum. 2 gün sonra değerler 535 oldu ve dış gebelik kesinleşti. Dr üstüne adet gördüğümü bunun geçen aya ait bir gebelik olduğunu söyledi. 11 gün içinde 2 doz metotreksat oldum 13. gün tüpte yırtılma iç kanama bayılma acil ameliyatla sağ tüp alındı. Bugün 5 gün oldu ameliyat olalı. Çok şükür sonunda atlattım... Umarım seninki dış gebelik değildir. Ama en küçük bir ihtimal dahi varsa ihmale gelmez lütfen vajinal ultrason ile muayene eden bir doktora git. Çok geçmiş olsun.

Benim de bir yükselip bir düşüyordu. Normal gebelik belirtileri vardı. Bir de kahverengi lekelenme vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…