Ben ameliyat olmak zorunda kaldım otomatikmen sıfırlandıBenim degerim 73tu sonra bi artti bi dustu fakan. Benim de dis gebelikti. 6 ay jorunma verdi dr bana. Senin degerin sifirlandi mi
evet sıfırlandı adet oldum yogun kanamam oldu igne vurulduktan bir ay sonra sıfırlandı üç ayım doldu bakalım inşallah allah kasım ayında mutlu haberi almayı nasip eder kimsenin başına böyle bir şey gelmesin psikolojik olarak çok sıkıntılı bir süreçBenim degerim 73tu sonra bi artti bi dustu fakan. Benim de dis gebelikti. 6 ay jorunma verdi dr bana. Senin degerin sifirlandi mi
Aynı süreci bende yaşadımevet sıfırlandı adet oldum yogun kanamam oldu igne vurulduktan bir ay sonra sıfırlandı üç ayım doldu bakalım inşallah allah kasım ayında mutlu haberi almayı nasip eder kimsenin başına böyle bir şey gelmesin psikolojik olarak çok sıkıntılı bir süreç
Değerin düşük olduğu için iğneyle düşer benim değerim 4000 üzeri idi 1 hafta arayla iğne yapıldı ve düştü sakın ol.kendini takip et ve sakin bosvermeMerhaba arkadaşlar bende bundan 5 gün önce silik çizgi gördüm ve o gün beta 146 çıktı 2 gün sonra değerim 267 çıktı ve bundan 3 gün sonra ise 387 çıktı yani çok az arttıdoktor bugün alttan muayene etti sağ tarafta keseye benzer bişey gördü ama tam olarak adlandıramadı pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şimdi beni bi korku sardı dış gebelikse ve iğne ile düşmezse napacam bilmiyorum çok tedirginim bana bi fikir verip aydınlatırmısınız. Şimdi iğne mi laparoskopi mi hangisi mantıklı bilmiyorum sağlığım için çok endişeliyim.
Canım tek dileğim o iğne ile düşmesi ne deyim hayırlısı olsun. Çok korktum bi an laparoskopi olmak zorunda kalırım veya yumurtalıklarımı kaybederim diye. İğne yaplınca neye dikkat etmek gerekiyor birde iğne kemoterapi de kullanılan bi iğneymiş galiba yan etkileri ne canım beni biraz bilgilendirir misin gerçekten çok endişeliyimDeğerin düşük olduğu için iğneyle düşer benim değerim 4000 üzeri idi 1 hafta arayla iğne yapıldı ve düştü sakın ol.kendini takip et ve sakin bosverme
Evet kemoterapi iğnesi biraz yakıyor yapılırken bende mide bulantısı tat kaybı yaptı 3 gün felan sonrasında bişey olmadı kesinlikle ilişki yasak 1 hafta sonrasında kanama başlıyor benim yaklaşık 30 gün sürdü sonrasında zaten düştü bhcgCanım tek dileğim o iğne ile düşmesi ne deyim hayırlısı olsun. Çok korktum bi an laparoskopi olmak zorunda kalırım veya yumurtalıklarımı kaybederim diye. İğne yaplınca neye dikkat etmek gerekiyor birde iğne kemoterapi de kullanılan bi iğneymiş galiba yan etkileri ne canım beni biraz bilgilendirir misin gerçekten çok endişeliyim
Bu sabah değerim 387 idi akşam 5 te kan verdim 511 olmuş yükselmiş çıldırcam yaa gitgide artıyor beni korkutuyor pazartesiye 2000 bulursa Napacam ben arkadaşım bi akıl ver bana yaşlandım bi gündeEvet kemoterapi iğnesi biraz yakıyor yapılırken bende mide bulantısı tat kaybı yaptı 3 gün felan sonrasında bişey olmadı kesinlikle ilişki yasak 1 hafta sonrasında kanama başlıyor benim yaklaşık 30 gün sürdü sonrasında zaten düştü bhcg
Canim sakin ol.380 cikan degerinde bi yanlislik olabilirmi.benimde yaklasik senin gibiydi.380 cikti.1hafta sonra 390 oldu.simdi yavas yavas dusuyo.hic bisey yapilmadi.cok yuksek degil simdilik degerinBu sabah değerim 387 idi akşam 5 te kan verdim 511 olmuş yükselmiş çıldırcam yaa gitgide artıyor beni korkutuyor pazartesiye 2000 bulursa Napacam ben arkadaşım bi akıl ver bana yaşlandım bi günde
Canım sabah 387 çıktı akşam 5 te kan verdim 510 çıktı kafam karıştı yani 7-8 saatte çok arttı gerçekten sağlığım için endişeliyim. Sen şu an ne durumdasın doktor ne dedi???Canim sakin ol.380 cikan degerinde bi yanlislik olabilirmi.benimde yaklasik senin gibiydi.380 cikti.1hafta sonra 390 oldu.simdi yavas yavas dusuyo.hic bisey yapilmadi.cok yuksek degil simdilik degerin
Ya ben bikac yere gittim igne ve kurtaj dediler 1hafta ayni degerde kalinca.ama guvendigim birine tel ile danistim bu degerlerde beklenilebilir dedi.ve dusmeye basldi.3 gun arayla yaptrdm yaklsik390 290 293 260 120 oldu.dünkü degerim 80.20 gundrde kanama devam ediyo.bekliyorym simdilik.ben senin normal gebelikte olabilcgni dusunyrm.labratr hatasi olabilyo dusuk degerlrde.387 belki daha yuksekti.Canım sabah 387 çıktı akşam 5 te kan verdim 510 çıktı kafam karıştı yani 7-8 saatte çok arttı gerçekten sağlığım için endişeliyim. Sen şu an ne durumdasın doktor ne dedi???
Canım bilmiyorum doktor umutlu konuşmadı benide tedirgin etti. Benimki yükseliyor anlamıyorum. Ağrı sızı hiç bi şikayet yok sende var mıydı belirti??Ya ben bikac yere gittim igne ve kurtaj dediler 1hafta ayni degerde kalinca.ama guvendigim birine tel ile danistim bu degerlerde beklenilebilir dedi.ve dusmeye basldi.3 gun arayla yaptrdm yaklsik390 290 293 260 120 oldu.dünkü degerim 80.20 gundrde kanama devam ediyo.bekliyorym simdilik.ben senin normal gebelikte olabilcgni dusunyrm.labratr hatasi olabilyo dusuk degerlrde.387 belki daha yuksekti.
Doktor rahimde mi gördü bişey yoksa tüplerde veya başka bir yerde mi eğer rahimde görmüş ise ve rahım kalınlığında hamilelik kalinligindaysa korkma belki normal bir gebeliktir ama yükselmesinden korkma iğneyle rahat düşer ama kesin tanı koydular mi yani kesin dış gebelik mi eğer kesin duş gebelik ise değerin yükselmesini beklemeden doktora sen söyle düşür diyeCanım bilmiyorum doktor umutlu konuşmadı benide tedirgin etti. Benimki yükseliyor anlamıyorum. Ağrı sızı hiç bi şikayet yok sende var mıydı belirti??
Canım doktor vajinal ultrasonda baktı sağ tüpte mi rahimde mi gördü bilmiyorum. Oda bişeye benzetemedi değerin 387 bu seni riske sokmaz pazartesi mutlaka gel netleştirip öyle müdahale edelim dedi. Bende bugün dün akşam kan verdim 511 di. Bugün öğlen verdim 514 tü çok bi yükselme yok şu an çok şükür. Pazartesi asıl başka bi hocaya gitcem böyle sorunlu gebeliklere bakıyo umarım o zamana kadar bi sıkıntı yaşamam. Ne ağrı ne sızı nede kanama yok şu an. Aynen bende pazartesi günü düşürülmesini isteyeceğim tanı koyunca. Korkum o zamana kadar patlayıp tüpüme zarar verir diyeydi ama bu değerle olmaz inşallahDoktor rahimde mi gördü bişey yoksa tüplerde veya başka bir yerde mi eğer rahimde görmüş ise ve rahım kalınlığında hamilelik kalinligindaysa korkma belki normal bir gebeliktir ama yükselmesinden korkma iğneyle rahat düşer ama kesin tanı koydular mi yani kesin dış gebelik mi eğer kesin duş gebelik ise değerin yükselmesini beklemeden doktora sen söyle düşür diye
Bu değerle öyle bir durum olmazCanım doktor vajinal ultrasonda baktı sağ tüpte mi rahimde mi gördü bilmiyorum. Oda bişeye benzetemedi değerin 387 bu seni riske sokmaz pazartesi mutlaka gel netleştirip öyle müdahale edelim dedi. Bende bugün dün akşam kan verdim 511 di. Bugün öğlen verdim 514 tü çok bi yükselme yok şu an çok şükür. Pazartesi asıl başka bi hocaya gitcem böyle sorunlu gebeliklere bakıyo umarım o zamana kadar bi sıkıntı yaşamam. Ne ağrı ne sızı nede kanama yok şu an. Aynen bende pazartesi günü düşürülmesini isteyeceğim tanı koyunca. Korkum o zamana kadar patlayıp tüpüme zarar verir diyeydi ama bu değerle olmaz inşallah
İnşallah allahın izniyle olmaz canım Rabbim hayırla sonuçlandırsınBu değerle öyle bir durum olmaz
Canım belirtisi ne oldu yani nerden anladın patladığını bak ben panikledim şimdiArkadaşlar benim tüpüm 500 lerde patladı. Dış gebelik ciddi bir olay ihmale gelmez.
İğneye rağmen değerler sadece 400 lere düştü ikinci doz iğne yaptılar, sağ kasığımda ağrım vardı arttı gitgide 1 gün sonra bayıldım. Acil ameliyata aldılar. Panik yapma ama doktorun direktiflerine mutlaka uy. Bir an önce iyileşirsin umarım. Geçmiş olsun.Canım belirtisi ne oldu yani nerden anladın patladığını bak ben panikledim şimdi
Ben kayseride oturuyorum burda fakültede bi profesör var hep böyle sorunlu gebeliklere bakıyo bende ona güveniyorum inşallah teşhis ve tedavisi tam olur. Peki tüp patlayınca aldılar mı tüpünü nasış müdahale ettiler tekrar hamile kadın mıİğneye rağmen değerler sadece 400 lere düştü ikinci doz iğne yaptılar, sağ kasığımda ağrım vardı arttı gitgide 1 gün sonra bayıldım. Acil ameliyata aldılar. Panik yapma ama doktorun direktiflerine mutlaka uy. Bir an önce iyileşirsin umarım. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?