dış gebelik

inşallah. sizin ikinci değeriniz kaç cıktı 3300 den kaça düşmüştü 7. gün? insallah benim de düşer

Benim ilk ignemde deger 2237idi sonra 4.gün 3300 oldu,7.gün 2900 küsür doktor 3 gün sonra yine gel dedi ve ozamanda iyi düşmedigi icin 2. igne vuruldu, benim sol tarafta hafif agrimda vardi ve kornual dis gebelikti, yani rahmim ve tüp arasi, kim bilir belkide o yuzden yavas düsüyordu ama doktora sormadim bunu

Gecmis olsun canim
igne sonrasi yuksek cikmasi onemli degil beklenen bisy hatta
Simdi bu 3313le cumartesi baktirdigin deger arasindaki düsüs orani onemli.

bakalım benim 7. gün değerim ne olacak. düşsün diye dua ediyorum gerçekten yazdıklarınız bana iyi bi yön oldu cok teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin

L lamare12 cnm ben 2 doz igne oldum 1. de benimki de yukseldi ustelik 5000lerden 9000lere cikti 2.den sonra dususe gecti cok yavas ama en son 2000lerdeydi siddetli karin agrisiyla hastaneye yattim tupte olusan kese patladigi icin kanama olup durmus icerde 1 gece yattim takibim yapildi herhangi bi anormallik olmadigi icin cikardilar hastaneden en son gecen hafta persembe gunu degerim700 cikti simdi yarin yine bi kontrolum var ama hafif yine sancilandim nolcak bilmiyorum doktorum ameliyat etmek istemiyo acil bisey olmadigi surece onun icin ugrasiyorum diyo 2 ay oldu hala ugrasiyorum allah yardimcimiz olsun

Canim Allah yardimcin olsun, okudukca agustosta yasadiklarim aklima geliyo, unutmak cok zor maalesef, icim gitti Allah sana guc kuvvet versin insallah ameliyatsiz atlatirsin. Bende hastabeye yatmistim takib icin ama senin doktorun bak ne iyi ameliyat olmadan bakalim demis, benimki o gün baya korkutmustu beni hala kiziyorum! Yemene icmene dikkat et atlatacaksin insallah

Çok geçmiş olsun canım... 2 ay uzun bir süre değil mi dış gebelikte hemen icabına bakılır sen neden korkuyosun amelıyattan ? Ben uğraşlar sonucu şubatın 25inde hamile olduğumu öğrendim ama ilk değerim 7.6 idi çok küçük değerdi yani.. hep lekelenmelerim oldu bazen yoğunlaştı adet olur gibi oluyodum kanımı takip ettim doktorum kimyasal olabilir dış gebelik olabilir diyerek ilaç vermedi duruma bakalım dedi ben kan vermeye devam tabi 2 güne bir. 2 katına artıyodu en son 61e çıkmıştı çabalaya çabalaya :) sonraki kan verdiğmde 55e düştüğünü gördük. Dedimki o zaman düşüyo kanamayla gider diye. Eşim iki gün sonra hadi bi kan verelim sonuç nolmuş acaba dedi alışmıştık artk gittik verdik sonuç 70 çıktı şok oldum ben dış gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyodum o gelmiş başıma. Kanamalarım devam hâlâ derken 6 martta hastaneye yatışımı yaptılar sancıdan ağlıyodum artık içim çekilmişti yani... uyutup rahmimden parça alıp rahmimi temizlemişler parçayı patolojiye gönderdiler gebelik metaryeli varmı diye. Metotreksat iğnesi yapmışlar heralde yaptık diyordu doktor... neyse 15 dk bile sürmedi aslında bence bana o operasyona bile gerek yoktu ilkti deneyimsiz tecrubesizim şimdiki aklım olsa iğne vurunur beklerdm düşmezse öyle kabul ederdim. Sen epey beklemişsin bence fazla bekleme kese patlamış falan yazmışsın o tüpün neoldu ben onuda anlamadm mutlala bir doktora daha görün bu kadar bekletme.

ins cnm cok sagol bekliyorum sabirla
cnm benim degerim cok hizli yukseldi 2 doktora gorundum basta ikiside beklememi soyledi o yuzden bi anda deger 5000e cikinca teshis konuldu doktorum ameliyat olursam tupumun alinabilecegini soyledi o nedenle gerekmedikce beni ameliyatsiz kurtarmaya calisti tupum icinde dis gebelik kanda 0landiginda rahim filmi cekilecek ordada ne oldugu cikacak

Gecmis olsun canim
cok üzüldüm bilgilendir beni mutlaka. allah hepimize şifa versin sağlık versin

Ama 11 haftalık yazıyor doğru mu bilmiyorum ama kese patladıysa nasıl hamilesin çok ilginç kalp atışları duyuluyor mu

Degerde yavas azaliyor canim o da uzun suruyor.
Benim bile yeni bitti denebilir.Daha adet fln olmadim.
Ben tedaviye basladigimda sen daha kontrole fln gidiyordun.
Allah yardimcin olsun.

Allah yardimcin olsun.
cok teşekkür ederim. inşallah 2. iğneye gerek kalmadan biter. sancılarım oluyo işe gidemiyorum

cok teşekkür ederim. inşallah 2. iğneye gerek kalmadan biter. sancılarım oluyo işe gidemiyorum

Malesef oluyor.
En azindan tani kondi tedavi baslandi.
Sabir canim..

Ama 11 haftalık yazıyor doğru mu bilmiyorum ama kese patladıysa nasıl hamilesin çok ilginç kalp atışları duyuluyor mu
kese patladi derken olusan sey yok olmaya basladi o da keseydi zaten ben gebeligimi silmeyi unutmusum ugrastigim seylerden cnm benimki dis gebelik kalp atisi fln yok yani
Allah yardimcin olsun.
evet cok uzunmus deneyim iste bugunki sancimda gecen haftaki yok olan keseden dolayi kist olusmustu o patlamis bu seferde ondanmis degerim 280e dustu bu arada

Dış gebelikte kalp atımı bike duyulabiliyor gebelik ilerlediyse ama tüpten geliyo tabi ses.. neyseki kurtulmuşsun çok sinsi bişey bu dış gebelik Allah düşmanıma yaşatmasın. Tekrarı olmasın inşallah. Brokoliyi kaynat bol bol iç rahmini toparlar hamile kalmaya yardımcı hem saraçoğlu kürü hakkında hayırlısı olsun

merhaba bugün kan tahlilime baktırdım salı günü 3313 olan rakam 3179 a inmiş. şimdi salı günü bi daha bakıcaz. hala az inmişse 1 iğne daha olcam ((

selam benim salı günkü değerim 3313 idi. bugün 3179 olmuş. düşüş az. ama salı günü bi daha bakılcak. ona göre 2 iğneye karar verilecek.

Gecmis olsun canim
merhaba bugün baktırdım değerime 3179 cıktı. salı 3313 idi. salı günü gene baktırcam. bilmiyorum bu düşüşle bi yere varabilecek miyim? senin nasıldı?

selam benim salı günkü değerim 3313 idi. bugün 3179 olmuş. düşüş az. ama salı günü bi daha bakılcak. ona göre 2 iğneye karar verilecek.
İnan gözle görülür bi düşüş olur korkutup üzme kendini.

öyle mi diyosun? inşallah. bi de grip oldum iyice sefil haldeyim. bu derdi yaşayan anlar. belirsizlik ne fena şeymiş. allah beterinden saklasın
İlk hamilelik heyecanımı dış gebelikle yaşadım. Ne durumda oldugunu hiç anlatma kendi halimi hatrladığımda gayet iyi anlayabiliyorum belirsizlik dedğnde ne demek istedğni.... Korkma, Metotreksat iğnesinin 4.günü kanda çıkan değer pek önemli değil 7.günü olan değer baz alınıyor benim 4.günü yuksek çıkmıştı 7.günü çok güzel bi düşüş vardı sonra zaten bitiyo yavaş yavaş. İnşallah en az zararla kurtulursun bu gebelik her anlamda yıpratıyor Allah yardımcın olsun düşmanıma bile yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…