amin. hepimize allah hayırlısını versin. birbirimizi anlamamız cok normal. desteğin için teşekkür ederim. bakalım salı günü nolcak. her gün ayrı bi heyecan yaşıyorum. senin şu an durumun nasıl? yeniden düşünüyor musun bebek?İlk hamilelik heyecanımı dış gebelikle yaşadım. Ne durumda oldugunu hiç anlatma kendi halimi hatrladığımda gayet iyi anlayabiliyorum belirsizlik dedğnde ne demek istedğni.... Korkma, Metotreksat iğnesinin 4.günü kanda çıkan değer pek önemli değil 7.günü olan değer baz alınıyor benim 4.günü yuksek çıkmıştı 7.günü çok güzel bi düşüş vardı sonra zaten bitiyo yavaş yavaş. İnşallah en az zararla kurtulursun bu gebelik her anlamda yıpratıyor Allah yardımcın olsun düşmanıma bile yaşatmasın.
Dış gebelik kürtajından sonra kanamam kesilince vucudum toparlansın istedim doktorda korun demişti zaten. Korunduğum halde o ay hamile kaldım adetimi beklerken. Oda 9+6 da kürtaj oldum kalbi durmuştu. Üst üste kürtaj yordu beni bide Genetik testler vs derken 5 ay sağlam korundum. Pıhtılaşma varmış kanımda bu ay korunmayı bıraktım hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneler beni bekliyo.amin. hepimize allah hayırlısını versin. birbirimizi anlamamız cok normal. desteğin için teşekkür ederim. bakalım salı günü nolcak. her gün ayrı bi heyecan yaşıyorum. senin şu an durumun nasıl? yeniden düşünüyor musun bebek?
cook ama cokkk geçmiiş olsun. ağır şeyler yaşamışsın önce insanın kendi sağlığı önemli. gerisi illa ki gelir. bakalım salı günü neler gösterecek bana daDış gebelik kürtajından sonra kanamam kesilince vucudum toparlansın istedim doktorda korun demişti zaten. Korunduğum halde o ay hamile kaldım adetimi beklerken. Oda 9+6 da kürtaj oldum kalbi durmuştu. Üst üste kürtaj yordu beni bide Genetik testler vs derken 5 ay sağlam korundum. Pıhtılaşma varmış kanımda bu ay korunmayı bıraktım hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneler beni bekliyo.
Kısaca kaldığı yerden devam ediyo insan. Belirsizliğinde bitecek geçecek bunlar.
Oyle tabi insan kendi canının derdine düşüyor bir yerden sonra.cook ama cokkk geçmiiş olsun. ağır şeyler yaşamışsın önce insanın kendi sağlığı önemli. gerisi illa ki gelir. bakalım salı günü neler gösterecek bana da
merhaba bugün baktırdım değerime 3179 cıktı. salı 3313 idi. salı günü gene baktırcam. bilmiyorum bu düşüşle bi yere varabilecek miyim? senin nasıldı?
merhaba az önce kanamam başladı. ve değerim 2600e düştü. ama kanama için doktor adet kanaması değil bu dedi. bekleyip görelim dedi. ne oldugunu anlamadımYarın guzel haberi alirsin insallah :) yarin ki deger belirleyici olacak.
Benim igneden sonra 4.gun daha da firladi deger ama doktor bu seni korkutmasin bununla 7.gun arasindaki fark onemli bizim icin dedi.Oyle de oldu.
Simdi dususunu takip etmekte ayri yorucu yine kan verip duracaksin ama inan buna sukur.
merhabacook ama cokkk geçmiiş olsun. ağır şeyler yaşamışsın önce insanın kendi sağlığı önemli. gerisi illa ki gelir. bakalım salı günü neler gösterecek bana da
merhaba az önce kanamam başladı. ve değerim 2600e düştü. ama kanama için doktor adet kanaması değil bu dedi. bekleyip görelim dedi. ne oldugunu anlamadım
normal bişey mi bu korkmama gerek yok mu yani?Regl degil tabii suan vucudun atmasi gereken bisy var.Kanamanin olmasi iyi aslinda.En azindan dışa atiyorsun.
Benim kanamam igneden 12 gun sonra basladi.Regl sayilmadi o da
normal bişey mi bu korkmama gerek yok mu yani?
cokkk teşekkür ederim içim rahatladı inan. günlerdir destek verdin bana çok teşekkür ederimCanım değerin önemli artık.
Lohusa sayılıyorsun bi nevi.
Regl sonra yani suan kanamanin olmasi normal.
cokkk teşekkür ederim içim rahatladı inan. günlerdir destek verdin bana çok teşekkür ederim
kanamanın sebebi için dpktor da net bişey dememiş. artarsa haber ver demiş. böylesini de görmedim yani.Ne demek,bende ugrasirken burda yazilanlar ne kadar rahatlatiyordu.
Zaten cok belirsiz,yorucu ve uzun suren bisy.Beklemekten baska care yok.
Atlatta hayırlısıyla♡
kanamanın sebebi için dpktor da net bişey dememiş. artarsa haber ver demiş. böylesini de görmedim yani.
cnm emin ol benimkinden daha yavas dusmez degerin 9000leri gordum dusun su an 250lerdeyim hala bitmedi 2 ay oldu nerdeyse benimde ara ara kanamam oluyo hatta dun yine basladi ama 2 gun surup bitiyo ama bunlar adet diilmis normal kanamalarmis degerimiz 0landiginda adeti gorucez insselam benim salı günkü değerim 3313 idi. bugün 3179 olmuş. düşüş az. ama salı günü bi daha bakılcak. ona göre 2 iğneye karar verilecek.
gerçekten mi üzüldüm ya 2 ay sürdü demek. ama cok sukur düşmüş. 9000 cok yüksekmiş allah korumuş seni. demek kanamalar normal..doktpr da adet kanaması değil diyince ama net bişey de demeyince biraz endişe ettim açıkçası. demek oluyo bu kanamalar. sebebi ne acaba biliyo musun doktorun sana acıklama yaptı mı?cnm emin ol benimkinden daha yavas dusmez degerin 9000leri gordum dusun su an 250lerdeyim hala bitmedi 2 ay oldu nerdeyse benimde ara ara kanamam oluyo hatta dun yine basladi ama 2 gun surup bitiyo ama bunlar adet diilmis normal kanamalarmis degerimiz 0landiginda adeti gorucez ins
sebebini tam aciklamadi ama normal olabilecegini soyledi lohusa gibi gebelik sonlanana kadar ara ara kanama olurmus kanda 0 olunca adet olcakmisimgerçekten mi üzüldüm ya 2 ay sürdü demek. ama cok sukur düşmüş. 9000 cok yüksekmiş allah korumuş seni. demek kanamalar normal..doktpr da adet kanaması değil diyince ama net bişey de demeyince biraz endişe ettim açıkçası. demek oluyo bu kanamalar. sebebi ne acaba biliyo musun doktorun sana acıklama yaptı mı?
Neden ki öyle bir şüphen mi var?Hanımlar merhaba dış gebelik yaşayanlardan ricam belirtilerini benimle paylaşabilirler mi
Hanımlar merhaba dış gebelik yaşayanlardan ricam belirtilerini benimle paylaşabilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?