Merhaba bu siteye yeni uye oldum. 33 yasindayim ve kucuk bir kizim var. Daha dun gecikme olmadigi halde kan testi yaptirdim ve sonuc 91 cikti. Daha Once servikal dis gebelik gecirdigim ve diger hamileligim cok zor yatakta gectiginden korkuyorum. Ama anneligin verdigi haz nedeniyle hamileysem sevinirim. Ama ya dis gebelik ise bunu dusunmeden de yapamiyorum. Deger 50 ve 500 arasinda olmali benimki alt degere yakin. Hamilemiyim gercekten bilmiyorum ya sizce
canım bende dış gebelik geçiren biri olarak yazıyorum benm beta da 098 cıkmıstı sonrasında başıma kötü şeyler geldi neyse şimdi atlattım. ama 98 cıktı dıye ılla dış gebelik olucak diye bırsey yok kendıne stres yapma Allah yardımcın olsun testı 2 gun sonra yenıle zaten 2 gunde bır artıyor doktorunda senı bılgılendırıcektır..
Merhaba bu siteye yeni uye oldum. 33 yasindayim ve kucuk bir kizim var. Daha dun gecikme olmadigi halde kan testi yaptirdim ve sonuc 91 cikti. Daha Once servikal dis gebelik gecirdigim ve diger hamileligim cok zor yatakta gectiginden korkuyorum. Ama anneligin verdigi haz nedeniyle hamileysem sevinirim. Ama ya dis gebelik ise bunu dusunmeden de yapamiyorum. Deger 50 ve 500 arasinda olmali benimki alt degere yakin. Hamilemiyim gercekten bilmiyorum ya sizce
cnm degrın yuksek olup kese gözukmuyosa ozman dış gebelık oluyo su anda yolunda gıtmeyen bışey yok örunuyo hem bı kere oldu dıe sakın 2.de öle olcak dıe kafana takma bende kımyasal gebelık yaşadım bı kere adet oldum maşalla sımdı 6 ay doldu 2.ye yaşamadım
Tesekkurler yorumlariniz icin. Yarin doktora gidicem ama henuz kese gozukecek kadar yuksek degerlerde beta hcg olmadigi icin netlesmeyecektir. Bayramdan sonraya kalacaktir bu gidisle a boyle merakla beklemek de zor, ustelik usutmusum ilac da kullanamiyorum. Umarim hersey yolunda gider ve guzel sonuclanir. Hayirlisi!