Dış gebelik

e
yanı tupler acık olsada dıs gebelik olabilimiymiş?

vet doktorum öyle söyledi..enfeksiyon nedeniyle de olabilirmiş,hafif tüp tıkanıklıkları yüzünden de..ya da tamamen tesadüfen olabiliyormuş..bir kez daha yaşarsam o zaman rahim filmi çektireceğim artık. inş yaşamayız

Merhaba arkadaşlar 2 sene önce bebeğim doğduğunda spiral taktırdım günüm geçti idrar da gebe çıktım doktora gittim spiral kaymamış kese de görünmüyor dedi kan tahlili yaptırdı 200 çıktı daha sonra 400 şerde çıktı hafif leke şeklinde kanama başladı değer 213 çıktı bi kaç gün sonra yani bugün 218 çıktı doktor dış gebelikten şüpheleniyorum araştırma hastanesine git dedi spiral varken böyle bişey yaşayan var mı teşekkürler

Ben
Ben korunmamistim isteyerek olmuştu dis gebelikten suphelendiler Doktor spiral var mi dedi ve prezervatif le korunanlarda daha cok rastlanir demisti ordan aklimda kaldi olabiliyor mus ben yaşamadım

Ben

Ben korunmamistim isteyerek olmuştu dis gebelikten suphelendiler Doktor spiral var mi dedi ve prezervatif le korunanlarda daha cok rastlanir demisti ordan aklimda kaldi olabiliyor mus ben yaşamadım
Pardon anlamadım sizde de spiral mi vardı yani yarın hastaneye gidicem dış gebelik ameliyatı duydum ilk etapta iğne yapmıyorlar mı en aon ameliyat değil mi

Ben hicbiririyle korunmadim onu kastetmek istedim.istenen gebelikti yani korunmuyordum.Doktorun bana sorduğu soruydu spiral var mi?neyle korundun diye korunmadim dedim genelde spiralle korunanlarda kayma yapip tupe yerlesen oluyormuş

Herkeste farkli ben 560 la gitmistim deger 2 kati degil aheste aheste artıyordu doktor dus gebelikten suphelendi yatırdı sobra benim deger kanamayla birlikte yavas yavas düşmeye başladı ama bana hicbir tedavi uygulanmadı sonrada bugun gittigim muayenede doktor kimyasal seninki dedi yani herkes farkli söylüyor benim hast.yattigimda bi ark.daga vardi 2000 lerdeydi beta hcg si ondan once parca almışlar pesine igneyi yapmislardi.düşmezse de kuretaj olacakti demem o ki herkeste farkli

Anladım. Spiral de kayma yok dedi doktor Zaten o muayeneden sonra sadece beta sonuçları için telefondan görüşebildik leke filan da gelince dış gebelik olabilir dedi kesin değil ama

Kimyasalı da duydum o nasıl oluyormuş benim de yarın belli olacak peki sen ne durumdasın kimyasala nasıl bi tedavi uyguluyorlar acaba farkı ne dış gebelikten

Benim bildigim beta hcg yi hep ayni hastanede yaptırmak gerekiyor eger bu sonuclarda artma azalma oluyorsa dis gebelik orn 500 470 510 400 gibi deger inip çıkıyor ya da tam tersi olursa supheleniyorlar

Benim ilk teşhisim dis gebelikti ondan yattim bende de lekelenme oluyordu o şikayetle gitmistim beta hcg istedi deger 590 dan 450 ye düşmüştü doktor dis gebelikten suphelendi neyse yatırdı 2 gun hicbir tedavi uygulamadi sadece serum yedim 5 6 tane hast.ciktim kanamam artmisti sanki adet oluyordum 3 4 gun sürdü kanda 240 lara inmisti doktor ewe gut 3 gunde 1 kan ver demisti ben haftada 1 gitmistim deger düştü kendiliginden tabi tamamen degil 48 e inmis bugun verdigim beta hcg dojtir da senin ki kimyasal di dedi

Benim 200
547
213
218 ilki hariç gerisi aynı hastanede yapıldı bakalım yarın ne olacak

Anladım günün kaç gün geçmişti peki benimki de senin ki ne benziyor sanki şuan leke var ve değerlerim yazdığım gibi 15 gün geçti adetim

Sanki dis gebelige daha yakın öncelikle hic korkma heyecan yapma ben ilk duydugumda sok olmuştum sanki tek bana denk gelmisti erken ogrenmissin ben gibi oncelikle mutlu olman lazım doktorlar bekler degerinin kendiliginden düşmesini kii bende oyle oldu eger duzensizlik oluyorsa dusmeyip cikmaya devam ediyorsa öncelikle tek doz igne vurup ewe gönderiyorlar 2 gune 1 gidip kan veriyorsun senin degerin cok düşmüş hic telas yapma ameliyat vs olmasi icin bebegin 6 bucuk 7 haftalik olup kalp atisinin olmasi gerekiyormuş cunku tupte oldugundan patlama riski fazlaymis

Degeri 2000 olan bi ark.bile igne vurup gonderiyorlarsa hic korkma degerin cok düşük ama tabi ben doktor değilim yanlis yonlendirmeyim benim yaşadıklarımı gördüklerimi söylüyorum herkeste farkli olabiliyor

10 eylül sat di 12 eylulde ogrendigimde 75 kusurdu doktor gec dollenmedir korkma demisti

İNAN içimi rahatlattın duydugumdan beri sağa sola sarıyorum cok sıkıldım yarın gideceğim hastane de çalışan bi arkadaşım ameliyattan bahsetti muhtemelen duyduklarından biliyor inşallah öyle olur hangi şehirdesin ben istanbuldayım sende buradaysan doktor önerini alabilirm

Son adet tarihi 10 eyluldu ben 12 eylulde kan verdim beta 75 cikmisti hani sormussun ya son adet tarihi ni onun icin cevapladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…