- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
yanı tupler acık olsada dıs gebelik olabilimiymiş?
tek tuple gebe kaldın demi canım pekı tupun alınmadan ıgneyle neden dusurmedılerteşekkür ederim, herkes için dilerim.
ameliyat mart ayındaydı, agustosta tekrar hamile kaldım
Ben korunmamistim isteyerek olmuştu dis gebelikten suphelendiler Doktor spiral var mi dedi ve prezervatif le korunanlarda daha cok rastlanir demisti ordan aklimda kaldi olabiliyor mus ben yaşamadımMerhaba arkadaşlar 2 sene önce bebeğim doğduğunda spiral taktırdım günüm geçti idrar da gebe çıktım doktora gittim spiral kaymamış kese de görünmüyor dedi kan tahlili yaptırdı 200 çıktı daha sonra 400 şerde çıktı hafif leke şeklinde kanama başladı değer 213 çıktı bi kaç gün sonra yani bugün 218 çıktı doktor dış gebelikten şüpheleniyorum araştırma hastanesine git dedi spiral varken böyle bişey yaşayan var mı teşekkürler
Pardon anlamadım sizde de spiral mi vardı yani yarın hastaneye gidicem dış gebelik ameliyatı duydum ilk etapta iğne yapmıyorlar mı en aon ameliyat değil miBen
Ben korunmamistim isteyerek olmuştu dis gebelikten suphelendiler Doktor spiral var mi dedi ve prezervatif le korunanlarda daha cok rastlanir demisti ordan aklimda kaldi olabiliyor mus ben yaşamadım
Burda yazdıklarını anlamadım canım10 eylül sat di 12 eylulde ogrendigimde 75 kusurdu doktor gec dollenmedir korkma demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?