Dış Görünüşüm

Aaa ben de dişlerinde tel olan bayanları çok beğenirim. Değişik bir hava veriyor ya. Ayrıca bu görüntüyü beğendiğini bildiğim erkekler de var. Bence hiiiç rahatsız olunacak bir durum değil.

benim sevgilim de tellerimi cok seviyor cok sirin duruyomus agzımın icine bakıyo resmen gorebilmek icin benimkiler 3 yıldır agzımda ilk once konusmuyodum bile simdi her yerde sırıtıyorum :) seninkisi 1 sene surucekmıs hemen alısırsın bir sene ne ki 3 yıl bile hemen gecti ama ben tellerimi cok takıntı yapmamıstın ilk birkac ay dısında :)

sana sen olduğun için baksınlar takıntı yapmışsın kafanda sorun olmuş bu senin yerinde olsam hiç takmam sonuçta o teller er yada geç çıkacak sağlıklısın ona şukur et

çok teşekkürler kızlar çok iyi moral verdiniz :) insanın yanı başındakiler bile çekilmez olurken tanımadığım insanlardan böyle destek almak çok mutlu etti beni. çok iyisiniz :)

sırf estetik için tel taktıranlar var

kızkardeşim taktırdı

ben de çok istedim ama gerek olnadığı için ailem izin vermedi..

şimdi taktır deseler taktırırım benim çok hoşuma gidiuo

bende tel taktım inan bana çıkardığın gün ne iyi yapmışım ki taktırmışım diyeceksin o sonucu görmek harika bir şey ayrıca insanların düşüncelerini bu kadar önemsersen daha çok başın ağrır

senii sen olduğun için beğenmeleri gerekir cnm bence takma kafanaayrıca tek kötü birşey değil ki bak allaha şükür çaresi var çıkartıyorsun 1sene içinde ya çaresi olmayan dertler yüzünde iz olanlar var doğuştan engeli olanlar var o bazen bende de oluyor yok oram neden böle değil yok keşke şuram böle olsaydı kız olmanın zor yanları arkadaşlarım seni böle eleştiriyorlarsa kusura bakma bence onlar arkadaş değil şimdiki kızlar zaten boya küpüne düşmüş gibi ben anlamadım

orta okuldayken bende tel takmıştım ama benimki damaklıydı okulda çıkarıyodum ama dişlerim istediğim gibi olmadı maliyeti olmasa şimdi bile taktırırım.benim diş doktorumda bile vardı tel ki bana göre dişleri sorunsuzdu,kadın 40ına yakındı,yakın arkadaşlarımdan da bilirim üniversite de tel takan hiç alay edeni olmamıştı..dalga geçmeye çalışan arkadaşların varsa da gül geç espirili yanıtlar vermeye çalış kendine olan güvenin tam olduğunu anlarlar bi süre sonra bırakırlar senle uğraşmayı ama küsüp alınganlık yaparsan üstüne gelirler daha çok kızdırmak isterler diye düşünüyorum

Benim de tellerim var hem de braketli :) 24 ay takacağım. 12 ayı geride kaldı.
Ben de tel taktırmadan önce dişlerimdeki yapısal şekil bozukluğundan dolayı kendimi kötü hissederdim htta lisede dalga geçecekler benle diye günlerce ağladığım oldu.
Ama bi düşünsene , o teller çıkınca ne kadar güzel dişlere sahip olacaksın.
Hem herkes tarafından beğenilen dişlere sahip olacaksın, hem de kendine öz güvenin gelecek.
Kötü yönden bakma. hep tellerin çıkacağı günü düşün. Zaten insanlar da bi zman sonra görüntüne alışıyo ve hiç fark etmiyolar bile. Sen bile fark etmiosun aynada :)
Tellerin çıktığını düşündükçe zaman daha çabuk geçiyor. Sonucu düşün. Ve bunun bile zevkini çıkarmaya bak. benim çok arkadaşım var keşke bize de takılsa ne güzel dişlerimiz olurdu diye. Sen farklısın ve bu farklılık senin ileriki hayatında mutlu olmanı sağlayacak . Dert etme.

Ben ilkokul birinci sınıfta başlamıştım takmaya telleri. Üst çene kemiğim dar olduğu için ciddi bir ortodontik tedavi görmem gerekti ve tam altı sene telli dolaştım. Evet zor bir durumdur, rahat yemek yiyemezsin, rahat rahat gülemezsin. Dişlerini fırçalasan da tam olarak temizlenmez, özel fırçalar kullanman gerekir. Ben diş hekimine her gittiğimde telleri biraz daha sıkardı çene kemiğini genişletmek için, en az bir hafta acıdan hiçbirşeyi ısıramazdım. İlkokulda tuvalete gidip dişlerimin ağrısından ağladığımı hatırlıyorum mesela. Nitekim gerçekten zordur Allah kolaylık versin, ama sonuç güzel oluyor ve çektiğin sıkıntılara değiyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem seninki sadece bir seneymiş, ben telleri çıkaralı yıllar oldu, bu arada ortodontik tedavilerde ne tür gelişmeler oldu, benim tedavi gördüğüm dönemde çekilen sıkıntılar hala çekiliyor mu bilemiyorum ama haline şükret, sadece bir sene sonuçta... Tellerin çıkınca hem kendini çok daha fazla beğeneceksin hem de ağzındaki fazlalıklar gittiği için çok rahatlayacaksın. Sinirin bozuldukça tellerinin çıkacağı günü hayal et. Şimdiden geçmiş olsun =))

Son düzenleme:
Canım ben de 19-20 yasındayken tel taktrdm.bunun yaşı yok.bi doktorda bile görmüstüm ki yası en az 30 35 vardr. Valla ben bayılıyodum tellerime:) çok seviyodum. Arkadaslar da çok yakıstryodu. Hatta çok pişmanım o şekilde foto çektrmediğim için.anı olurdu:) bence insana bi tatlılık katıyo:)

şuan bütün lisede tel takan arkadaşlarım (ben dahil) mükemmel inci gibi dizili dişlere ve mükemmel gülüşlere sahip.
ben ortaokul ve lisede gülemezdim bile dişlerim çok kötüydü, tellerleyken de gülerek poz vermedim hiç ama bi sürü çıktığım da olmuştu, hiç bişeyden de geri kalmamıştım, hatta bana abuk bi damak vermişti onu gün içinde ayrıca takmam gerekiyordu konuşamıyordum fln hoşlandığım çocukla fln konuşurken hep lanet ediyordum, ama emin ol değer, şuan en beğendiğim yer dişlerim gülüşümdür, bi daha olsa yine taktırır o eziyetleri çekerdim.
emin ol kilo problemin fln da varsa yiyemiyorsun zaten kilo veriyorsun çıktığı gün prenses gibi hissediceksin kendini

ben de 21 yaşındayım ve tel taktıracağım dişimdeki ufak bir problemden dolayı.kusurlarınızdan dolayı özgüveninizde eksilme oluyorsa onlarla dalga geçmenizi öneririm.her ne kadar diş teli bir kusur olmasa da siz onu bir kusur olarak görüyorsanız bunu yapın.sizin eksikliğini veya fazlalığını duyduğunuz bir şeyden dolayı moraliniz bozuluyorsa diğer insanlar da bunu kusur olarak algılar.önemli olan sizin kendinizi mutlu hissetmeniz.

ne diyor şarkıda: "gülümse,erkekler pozitif kızları sever"

tabi bunu erkekler olarak algılamayalım da yine,"insanlar" diyelim

herkesin kendinde beğenmediği birşey vardır mutlaka, veya beğenmediği değilde memnun olmadığı bir tarafı
ona bakarsan bende kendimi şişman görüyorum aynaya bakınca, çokta zayıf değilim aslında 55 kiloyum ama daha zayıf olmak isterdim
kafana takma o kadar..

Ben de küçükken taktım düzeldi ama 20 yaş dişlerim çıkarken yine çarpıklaştı 2 tane dişim, Bu sıralar olmaz da 2 ay sonra falan dişçiye gidicem, dişi söküp tekrar takma gibi bişey varmış, uyarsa öyle, uymazsa yine tel taktırıcam
Yaşım 22, üstelik evliyim olsun ne yapalım şimdi takmayıp 40 yaşımda mı takayım?

off şuaralar bende kendımden cok sıkayetcıyım ( duzgun fızıgı ve boyu olan kızlara takmıs durumdayım bıran once spora baslamam lazım ama tembellık basıyor off ya

arkadaşlarına aldırma kendinle barışık ol. tel çok sevimli bişey. çevremdeki çoğu insn da sevimli buluyor

Evet bencede tel taktırınca hiçbirşey farketmez ki..Sevimli durur hatta güldüğünde felan...
O yüzden kafana takma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…