çok teşekkürler de bilemiyorum ya da benim arkadaşlarım mı öyle dış görünüşe çok önem veriyorlar. ben öyle zannediyorum. bugün bile benle çok dalga geçtiler ama arkadaş deyip sineye çektim. sonucu güzel olur umarım dişlerimin de. keşke daha erken taktırsaydım şu telleri 20 yaşında 12 yaşındaki kzılar gibi telli gezmek tuhaf geliyo sadece
Merhaba kızlar. Öncelikle derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim bi de umarım yanlış yere başlık açmamışımdır. Benim dış görünüşümle ilgili özgüven problemlerim vardı. En büyük derdim de seyrek dişlerimdi. Tel taktırdım ama bu sefer de tel kompleksi yaptım. Üni.'de okuyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum valla. Uff doktor 1 seneyi geçmez tellerin çıkması dedi. İnşallah en büyük duam bu hemen çıkması tellerin. Hah telsizken bile kendine baktırabilen bir kız değildim telliyken halimi siz düşünün. Depresyona girdim resmen
çok teşekkürler de bilemiyorum ya da benim arkadaşlarım mı öyle dış görünüşe çok önem veriyorlar. ben öyle zannediyorum. bugün bile benle çok dalga geçtiler ama arkadaş deyip sineye çektim. sonucu güzel olur umarım dişlerimin de. keşke daha erken taktırsaydım şu telleri 20 yaşında 12 yaşındaki kzılar gibi telli gezmek tuhaf geliyo sadece
Çok teşekkürler kızlar gerçeken çok güzel bir yermiş burası. Okuldan geldiğimden beri ha ağladım ha ağlayacak durumdaydım. Sayenizde moralim çok düzeldi.Bi de benim çok hoşlandığım bir çocuk var sadece merhaba merhaba ilişkimiz benim dışımda bütün kızlarla iyi anlaşıyor geliyor laf atıyor konuşuyor ama çocuk bana karşı buz gibi. Benim arkadaşlarıma da öyle yanımıza geldiğinde ben hariç herkesle konuşuyor. Bu moralimi çok bozuyordu bi de üzerine telli dış görünüşüm eklenince çocuk dört nala kaçar benden artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?