diş röntgeninden sonra ...

mumder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
691
4
26
Ankara
merhabalar,

bugün diş rontgeni çekildi. çekim esnasında yüzümde vücudumda biraz gerilim hissettim. işlem bitince boğazımda yanma gibi bir his oluştu. ilk etapta önemsemedim ama kaç saat oldu hala geçmedi.. bu normal midir, tedirgin oldum:26:

Son düzenleme:
hayır çenemi makinaya koydum 1 dk içinde halloldu. o an hissettim, içime duman doldu sanki

Ben defalarca cektirdim hiç dediğiniz gibi olmadı özel de devlette aynı şekilde film çekiyorlar

gün içinde çok gergindim çok kastım kendimi. belki de ondandır...

teşekkürler arkadaşlar

Rontgen beni de çok etkiledi sanki kafam ağırlaştı boynum ağrıdı panoromik filmlerde oluyu genelde sonuçta bir sürü ışın

ben de çektirdiğimde dişlerim içeriye doğru yamulmuş gibi hissetmiştim bir gün boyunca, hatta gidip gidip aynaya bakıyordum bişey mi oldu diye...

gece bi öksürük tuttu ki beni boğuluyorum sandım. sonra uyumuşum sabah kalktığımda birşey yoktu çok şükür...

gün içinde çok gergindim çok kastım kendimi. belki de ondandır...

teşekkürler arkadaşlar

olabilir canım ,diş röntgeninde çok çok az radyasyon kullanılıyor bildiğim kadarı ile ,bir de inceceik plastik top gibi bişeyi ıssır diyolardı galiba benim de dişlerim kamaşmıştı onu ıssırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…