kızlar ben 2 aydır nerederyse hiç değişim göremiyorum :'(
2 haftadır bir aparey bekliyoruz resmen 2 haftam boşa gitti ya böyle olunca çok umutsuzluğa düşüyorum((
evet benden 1 ay önce aynı doktora taktıran arkadaşımın ön estetiği neredeyse tamamlandı ama bende bir şey yok
doktorumla iletişimimiz çok kötü inanamazsın. poliklinikten her çıktığımda sinir krizi geçiriyorum.
aparey bekliyorum canım. benim üst çenede yan dönmüş bir dişim var. onu çevirmek için yanlarındaki dişleri açmamız gerekiyor ki dönmüş olan dişe yer açılsın. yay kullandık bir işe yaramadı doktor da diş kalıbımı alıp hareketli aparey sipariş etti. ama 2 haftadır gelmiyor üstelik doktor beni gelmedi diye aramıyor da her seferinde polikliniğe gidiyorum eşek gibi. (ben arayınca da açmıyor genellikle) en son gittiğimde yine gelmedi dedi ben de keşke arasaydınız beni dedim. ne dese beğenirsiniz? "gelmedi ki arayayım" dedi :S :S :S
cumaları randevu günü yarın da gelmemiş olursa artık ne yapıcam bilmiyorum 2 ayım boşa gitti resmen :'( ruhsal durumumu da kötü etkiliyor
benimde anca 1 haftada alışmıştı dişlerim agrısı anca o zaman geçmişti... dişinin dokunması normal bişey çünkü yer değiştiricek dişlerin ve dişinde bi baskı oldugu içinde garip gelebilir sana dokunması falan ama alışırsın yakında daha yeni çünkü bende o evrelerden geçtim :) geçmiş olsun diyorum
yok yok geçecek ve varlığını unutacaksın bile ama birazcık sabret. 1 hafta 10 gün sonra herşey normale dönecek. kontrollerde de bu ağrının çok çok azı oluyor o nedenle gitmeden önce eğer sağlığın izin veriyorsa ağrı kesici almanı tavsye ederim.
netice almaya başladığında herşey daha da kolaylaşacak:))))
offff çok haklısın zaten meşakatli bir iş bir de doktorundan destek gelmeyince zor olur çok çok çok haklısın. peki acaba doktorunu değiştirsen, mümkün mü acaba? yani ödeme şeklini falan bilemiyorum ama sonuçta braketlein ağzında nasılsa başka bir doktorla devam etsen nasıl olur? çünkü uzun bir süre ve çekilmez hale gelmesi çok zor olur((
inşallah düzelir herşey, üzüldüm valla(
Eki Görüntüle 330268 Eki Görüntüle 330269 Eki Görüntüle 330269 Eki Görüntüle 330268
Kızlarr ilk ben ekleidm hadi sizde paylaşın lütfen, pek beremedim ama idare edin:)
Tellerin teflon kaplı mı?
Tellerin teflon kaplı mı?
evet cnm teflon kaplı 10 gün olucak nerdeyse soyulma falan olmuyor rahatlıkla yaptırabilirsiniz
Eki Görüntüle 330929
kızlarrrrrrr 3.ay daha bittii :))) dün alta takıldıı ama çok fena ağrım varr ya yemek yemek tam bi facia
on kesici disin 3ayda duzelmis sadece on disinde sanki problem? fazla durmaz tellerin..
önler düzeldi evet bayağı ama altlar çok yamuk ya fazla belli olmuyo resimde.
bende ortodontik tedavi gördüm.gerçekten sıkıntılı bir süreç.ama kesinlikle değiyor.benim ablam diş hekimi oda tedavi gördü bende.süper brişey.diş konusunda dolayısyla çoook bilgiliyiz artık.ablamdan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?