Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Evet teflon tel :) bu arada 3 gün oldu tel takılalı ama alışamadım Ağzımda fazlalık var gibi nasıl alışıcam buna? Yemek de yiyemiyorum doğru düzgün ahaha çok sefilim :):)

geçmiş olsun...yaşa hiç takılma ben 34 'de taktım:)

4 ay nasıl geçti anlamadım hiç, inş tellerin çıktığı tarih de böyle çabucak gelir
yalnız şu kontrole gitmekten sıkıldım, bugün yine kontrolüm var

4 ay nasıl geçti anlamadım hiç, inş tellerin çıktığı tarih de böyle çabucak gelir
yalnız şu kontrole gitmekten sıkıldım, bugün yine kontrolüm var

insallahh canmm benimde 5 ay oldu su gibi geçiyor demi birde bana sorr
allahım enn kısa zamanda çıkaracagımız günü göstersin inşallaaaaah :26:

merhaba bende 13 şubatta şeffaf taktıracağım çok heyecanlıyım bazıları metal daha iyi diyor şeffaf taktıran arkadaşlardan bilgi alabilir miyim

Evet teflon tel :) bu arada 3 gün oldu tel takılalı ama alışamadım Ağzımda fazlalık var gibi nasıl alışıcam buna? Yemek de yiyemiyorum doğru düzgün ahaha çok sefilim :):)

canım daha çok yeni. ben 15-20 gün katı birşey yiyememiştim. hem sıvı şeyler tüketiyodum. çorbanın içine minik minik ekmekler ufalıyordum, puding yiyodum. 2 kilo vermiştim o yönden güzeldi ama bende çenemi genişletmek için damaklık da vardı. o dilimi yara yapmıştı, yutkunurken bile zorluk çekiyodum. martta 3 yıl bitecek hala ağzımdalar bütünleştim artık onlarla. 1 veya 2 kontrol sonra çıkacak inşallahh

ben de perşembe damak taktım ve mahvetti dilimi hala yara doktor en fazla 8 ay kalır dedi ama bilmiyorum 8 ay bile çok bence (

Evt benimdeeeee.. 29 aralık 2009 yılında taktılar ve hala ağzımdalar 2 bucuk yıl oldu ve iyice bütünleştim insanlar beni artık telli olarak benimsedi ve neyse ki herhangi bi görsellikte sorun yasamıyorum.İlk görenler ise yakıstıgını soyliyorlar ama koskaca 2 bucuk yıl kolay mı yaa. Bıktım artık Benimde mart ya da nisana cıkcak artııkkk sabırsızlıkla bekliyorum o günüü.

Gerçekten çok zormuş bu tellerle yaşamak :) Dile kolay 3 yıl geçirmişsin hadi bakalım henüz çıkmamış tellerin ama şimdiden hayırlı olsun diyelim :) :

ikimizinki de aynı zamanlarda çıkıcak demekkiii. artık çıksın da kurtulalım yaa

ikimizinki de aynı zamanlarda çıkıcak demekkiii. artık çıksın da kurtulalım yaa
hayırlı olsun şimdiden ikinizede inci dişlerininizin önce ve sonra fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz burdan ona göre gerçi ben daha yolun başındayım artık danırısı benim ve tedavinin süresini biteceğini umutla bekleyen diğer kızların başına

Evet kızlar tamda bende bu konuya değinecektim, resimleri bekliyorummm :) Bizde daha yeni yolun başındakiler olarak bize moral olur belkii...

benimki de 1 yıla yakın kalmıştı. 10-15 gün olunca alışıyorsun ağzında olduğunu bile unutuyorsun canım,biliyorum çok zor ama azcık sabret

hayirli saglikli gulusleriniz olur insaalah ciksin fotolari bekleriz bu ara yasiniz kac ben taktim yasa 26 yasindayim ustte ice dogru disim var disa cikmasi lazim ve pek bi duzgun degiller :) aahhh o gunleri gorebilecekmiyim

hayirli saglikli gulusleriniz olur insaalah ciksin fotolari bekleriz bu ara yasiniz kac ben taktim yasa 26 yasindayim ustte ice dogru disim var disa cikmasi lazim ve pek bi duzgun degiller :) aahhh o gunleri gorebilecekmiyim

Ekleriz arkadaslaar siz hic merak etmeyiin yapmaniz gereken sadece sabir ve dislerinize ozen gostermeniz. Benim dislerim berbatti diyebilirim ust damagim dar ve bozuktu altta bozuktu ama simdi o kadar duzeldiler ki ben bile o kadar hayal etmiyordum. Son demine geldim bundan sonraki kontrolumda arka dislerini bagliycaz dedi doktorum ama anlamadim insallah ciktiginda resmini ceker koyariim emin olun degeck dedigim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…