Sevindim senin adına canım inş. istediğin gibi olur herşey:) Bu arada ne kadar fiyatı fiber tel derken teflon telmi demek istedin ?bu arada az önce cips yiyodum büyük bi özlemle çığlık attım ağrıda yinede devam ediyorum cnm alışırsın böle durumlarda oluyor yani şeffaf braketle rahat ediceksin emin olabilirisn
bu arada benim agzimda 28 dis var :):44::44::44:
geçmiş olsun...yaşa hiç takılma ben 34 'de taktım:)bende diş teli taktırmaya karar verdim,çarpık dişlerden ötürü. ama 20lik dişlerimin çekimesi gerek. bugün bir tanesi çekildi,ameliyatla,ama çok zormuş yaa. yarı yarıyapişman oldum diyebilirim. bu işe hiç girişmesemiydim diye. 32 yaşındayım,bu yaştan sonra.. bilmiyorum yani,zor bu işler. daha 2 tane 20lik var ameliyatla alınacak
4 ay nasıl geçti anlamadım hiç, inş tellerin çıktığı tarih de böyle çabucak gelir
yalnız şu kontrole gitmekten sıkıldım, bugün yine kontrolüm var
Evet teflon tel :) bu arada 3 gün oldu tel takılalı ama alışamadımAğzımda fazlalık var gibi nasıl alışıcam buna? Yemek de yiyemiyorum doğru düzgün ahaha çok sefilim :):)
ben de perşembe damak taktım ve mahvetti dilimi hala yaracanım daha çok yeni. ben 15-20 gün katı birşey yiyememiştim. hem sıvı şeyler tüketiyodum. çorbanın içine minik minik ekmekler ufalıyordum, puding yiyodum. 2 kilo vermiştim o yönden güzeldiama bende çenemi genişletmek için damaklık da vardı. o dilimi yara yapmıştı, yutkunurken bile zorluk çekiyodum. martta 3 yıl bitecek hala ağzımdalar bütünleştim artık onlarla. 1 veya 2 kontrol sonra çıkacak inşallahh
canım daha çok yeni. ben 15-20 gün katı birşey yiyememiştim. hem sıvı şeyler tüketiyodum. çorbanın içine minik minik ekmekler ufalıyordum, puding yiyodum. 2 kilo vermiştim o yönden güzeldiama bende çenemi genişletmek için damaklık da vardı. o dilimi yara yapmıştı, yutkunurken bile zorluk çekiyodum. martta 3 yıl bitecek hala ağzımdalar bütünleştim artık onlarla. 1 veya 2 kontrol sonra çıkacak inşallahh
canım daha çok yeni. ben 15-20 gün katı birşey yiyememiştim. hem sıvı şeyler tüketiyodum. çorbanın içine minik minik ekmekler ufalıyordum, puding yiyodum. 2 kilo vermiştim o yönden güzeldiama bende çenemi genişletmek için damaklık da vardı. o dilimi yara yapmıştı, yutkunurken bile zorluk çekiyodum. martta 3 yıl bitecek hala ağzımdalar bütünleştim artık onlarla. 1 veya 2 kontrol sonra çıkacak inşallahh
ben de perşembe damak taktım ve mahvetti dilimi hala yaradoktor en fazla 8 ay kalır dedi ama bilmiyorum 8 ay bile çok bence (
Evt benimdeeeee.. 29 aralık 2009 yılında taktılar ve hala ağzımdalar 2 bucuk yıl oldu ve iyice bütünleştim insanlar beni artık telli olarak benimsedi ve neyse ki herhangi bi görsellikte sorun yasamıyorum.İlk görenler ise yakıstıgını soyliyorlar ama koskaca 2 bucuk yıl kolay mı yaa. Bıktım artıkBenimde mart ya da nisana cıkcak artııkkk sabırsızlıkla bekliyorum o günüü.
Evt benimdeeeee.. 29 aralık 2009 yılında taktılar ve hala ağzımdalar 2 bucuk yıl oldu ve iyice bütünleştim insanlar beni artık telli olarak benimsedi ve neyse ki herhangi bi görsellikte sorun yasamıyorum.İlk görenler ise yakıstıgını soyliyorlar ama koskaca 2 bucuk yıl kolay mı yaa. Bıktım artıkBenimde mart ya da nisana cıkcak artııkkk sabırsızlıkla bekliyorum o günüü.
hayırlı olsun şimdiden ikinizedeikimizinki de aynı zamanlarda çıkıcak demekkiii. artık çıksın da kurtulalım yaa
hayırlı olsun şimdiden ikinizedeinci dişlerininizin önce ve sonra fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz burdan ona göre gerçi ben daha yolun başındayım artık danırısı benim ve tedavinin süresini biteceğini umutla bekleyen diğer kızların başına
Evet teflon tel :) bu arada 3 gün oldu tel takılalı ama alışamadımAğzımda fazlalık var gibi nasıl alışıcam buna? Yemek de yiyemiyorum doğru düzgün ahaha çok sefilim :):)[/Q
Hayırlı olsun canım 1 hafta sonra alışırsın :) ama şöyle bir durum var ki bu alışma süresi her ay, bir hafta sürüyor biraz çileli ve eziyetli ama alışılması imkansız değil yeter ki sonuçlar güzel olsun
benimki de 1 yıla yakın kalmıştı. 10-15 gün olunca alışıyorsun ağzında olduğunu bile unutuyorsun canım,biliyorum çok zor ama azcık sabret
hayirli saglikli gulusleriniz olur insaalah ciksin fotolari bekleriz bu ara yasiniz kac ben taktim yasa 26 yasindayim ustte ice dogru disim var disa cikmasi lazim ve pek bi duzgun degiller :) aahhh o gunleri gorebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?