2 3 sayfa öncesinde yeni başlayan arkadaşlar moral olsun diye bi kaç foto örneği istemiş benim tedavim geçtiğimiz kasımda bitti 1 sene sürdü yüklemiştim ama çok eeskilrde kaldığı için buyrunuzzz:):)Ne değişim ama değil mi? :)
Eki Görüntüle 331159 Eki Görüntüle 331160
forumda telle ilgili ne kadar mesaj varsa okumuşdur, nena'nın dişleri de muhteşem olmuş :))
dişçimin de desteğiyle kendi diş tellerini taktırdığı ortodontiste gittim cumartesi günü,
uygun görürse şeffaf istediğimi herhangi bi eksisi olup olmadığını sordum, kullanabilirsin sorun olmaz sadece alt-üst 700 lira maliyeti artırır, dedi. Toplam da bana 5.200 rakam çıkardı ama 5.000'e anlaştık, tedavi süresi de 2, 2.5 seneymiş, kapanışta da problem var benim.
Filmleri çektirip verdim yarın sabah tekrar randevum var, ama ben çok tedirginim,
nasıl olucak, şeffaf olması dezavantaj yaratır mı ? süreyi uzatır mı ? teller çıktıktan sonra tekrar bozulma olur mu ?
doktora güveniyorum, çünkü dişçim de kendisine yaptırmış diş tellerini
kızlar lütfen fikir verin, kafam o kadar karıştı ki anlatamam
birazdan fotoğrafları da eklerim
hayır başka doktora gitmedim, düşünmüyorum da aslında, biraz pahalı olduğu kesin ama babamla da konuştum kalitesiz bi doktordan ziyade biraz fazla ödemeyi göze almak daha mantıklı sanırım
ben 2,2.5 sene sürmez diye düşünüyodum öyle olsaydı metali tercih ederdim ama forumda şeffaftan memnun olan çok arkadaş var onların fikirleri de beni teşvik etti açıkçası
daha ne yapmak istediğime de tam karar vermiş değilim aslında, o kadar tedirgin o kadar kararsızım ki
şeffaf olunca iyi mi olur kötü mü olur, metal yaptırınca pişman olur muyum :/ hiç bilmiyorum
inş bir an önce başlayıp biter de güsel güsel gülerim bende :))
Allah razı olsun, bilgiden ziyade çok güsel moral oldu benim için, inş hayırlısıyla ben fikrimi değiştirmeden takılır bir an önce,
yemek yemede sıkıntı oluyo diyosunuz ama kilo vermek istiyen biri için sorun olucağını sanmıyorum :)) yer arıyorum zaten diyet yapmak için :)
forumda telle ilgili ne kadar mesaj varsa okumuşdur, nena'nın dişleri de muhteşem olmuş :))
dişçimin de desteğiyle kendi diş tellerini taktırdığı ortodontiste gittim cumartesi günü,
uygun görürse şeffaf istediğimi herhangi bi eksisi olup olmadığını sordum, kullanabilirsin sorun olmaz sadece alt-üst 700 lira maliyeti artırır, dedi. Toplam da bana 5.200 rakam çıkardı ama 5.000'e anlaştık, tedavi süresi de 2, 2.5 seneymiş, kapanışta da problem var benim.
Filmleri çektirip verdim yarın sabah tekrar randevum var, ama ben çok tedirginim,
nasıl olucak, şeffaf olması dezavantaj yaratır mı ? süreyi uzatır mı ? teller çıktıktan sonra tekrar bozulma olur mu ?
doktora güveniyorum, çünkü dişçim de kendisine yaptırmış diş tellerini
kızlar lütfen fikir verin, kafam o kadar karıştı ki anlatamam
birazdan fotoğrafları da eklerim
hayır başka doktora gitmedim, düşünmüyorum da aslında, biraz pahalı olduğu kesin ama babamla da konuştum kalitesiz bi doktordan ziyade biraz fazla ödemeyi göze almak daha mantıklı sanırım
ben 2,2.5 sene sürmez diye düşünüyodum öyle olsaydı metali tercih ederdim ama forumda şeffaftan memnun olan çok arkadaş var onların fikirleri de beni teşvik etti açıkçası
kızlar peki ağzınızda aft oluşuyor mu? oluşuyorsa ne yapıyorsunuz. ben ne yaptıysam geçiremiyorumayın bir haftası muhakkak aft lı geçiriyorum (
kızlar 3. haftamın başındayım.kapanışlarım değişti sanki.dişlerimi kapattığımda bi iki nokta değiyo gerisi havada yada ben öyle hissediyorum :)
bide tekrar sorucam pipetle gıdım gıdım dişlere tellere değdirmeden kola içsek nolur ya hiç içen yok mu dibim düşecek kola içmek istiyorum
arkadaşlar merhaba
2 sene süren tel maceram ,nasip olursa bu cuma bitiyor:124:
geceleri takmam için damaklık vericekmiş doktor bakalım nasıl olcak.2 sene geçtide şu 2 gün geçmiyor yahuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?