Merhaba kızlar, forumda yeniyim. Diş telimi taktıralı 4 ay kadar oluyor taktırma sebebim alt çenemin geride olmasıydı. Ameliyatla öne çekmeyi teklif ettiler ama korktum açıkçası başka yöntemlerle deneyecek doktorum şimdi. Merak ettiğim diş telleri çıkan var mı? çıkınca beyazlatma işlemi uyguluyorlar mı? şimdiden teşekkür ederim, hepinize sağlıklı, mutlu günler dilerim...
ben de 10 gün sonra taktıracağım. nasıl takılıyor kızlar takılırken acıyor mu? ve taktırdıktan sonraki ilk hafta çok ağrı yaptığını duydum, yemek bile yiyemiyormuşsun. doğru mu??
Merhaba kızlar, forumda yeniyim. Diş telimi taktıralı 4 ay kadar oluyor taktırma sebebim alt çenemin geride olmasıydı. Ameliyatla öne çekmeyi teklif ettiler ama korktum açıkçası başka yöntemlerle deneyecek doktorum şimdi. Merak ettiğim diş telleri çıkan var mı? çıkınca beyazlatma işlemi uyguluyorlar mı? şimdiden teşekkür ederim, hepinize sağlıklı, mutlu günler dilerim...
olamaz yamerhaba cnmm ben taktırlı henüz 2,5 ay oldu. hiç korkma takılırken acı ağrı sızı hiç bişey yokktakıldıktan sonraki ağrılarda herkesde olmuyo cnm kişiin yapısına göre değişiyo mesela bende çok korkmuştum ağrı olcak diye ama öyle aman aman bi ağrı olmadı. az bişey sızlama tabiki olcak dişler yerinden oynuyo çnkü. yemek konusuda zten her ay kontrolden sonraki ilk hafta sıkıntılı oluyo cnm 3. kontrolüme gttim ben ilk haftalar hassaslaşıyo sonralarında geçiyo. ama ynede eskisi gibi yemeyi unutucaksın cnm ben ön dişlerimi nerdeyse hiç kullanmıyorum bile
olamaz yaben boğazına çok düşkün bir insanım ne yapacağım alışmam çok zor olacak yani her kontrolden sonraki ilk hafta aç kalıyorsun öylemi peki dişlerini telliyken nasıl fırçalıyorsun? ben bazı arkadaşlarımda görüyorum tellerinin üstünde beyaz beyaz tabakalar oluşuyor iyi fırçalamadıkları için. o nasıl engelleniyor canım?
olamaz yaben boğazına çok düşkün bir insanım ne yapacağım alışmam çok zor olacak yani her kontrolden sonraki ilk hafta aç kalıyorsun öylemi peki dişlerini telliyken nasıl fırçalıyorsun? ben bazı arkadaşlarımda görüyorum tellerinin üstünde beyaz beyaz tabakalar oluşuyor iyi fırçalamadıkları için. o nasıl engelleniyor canım?
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Sadece üste diş teli taktırmak istiyorum. 2 tane dişim biraz geride. Eskiden öyle olmaz sanıyordum ama oluyormuş. Ne kadara mal olur acaba? Ben bir yerde 1.750 diye duymuştum.
çoook sağolun kızlar :)
ben de 10 gün sonra taktıracağım. nasıl takılıyor kızlar takılırken acıyor mu? ve taktırdıktan sonraki ilk hafta çok ağrı yaptığını duydum, yemek bile yiyemiyormuşsun. doğru mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?