acaba muayene ve diğer ücretleri yazabilirmisiniz? ben ücretler uçuktur diiye bi türlü cesaretlenemiyorum da : (
Aaaa evet bende orda yaptırıyorumm :)))
cnmm ilk muayene ücretsiz bi görüş derim ben gerçekten çok mükemmel biyer ona göre zten fiyat verirler sana. ama olursada pişman olmıcaksın gerçekten işini bilen insanlarr
cnmm ilk muayene ücretsiz bi görüş derim ben gerçekten çok mükemmel biyer ona göre zten fiyat verirler sana. ama olursada pişman olmıcaksın gerçekten işini bilen insanlarr
sen kme yaptırıyosun cnmm ben koray eryılmazın hastasıyımm
Pazartesi yani yarın takılıyor tellerim çok heyecanlıyım..
Önce karar aşaması sonra hazırlıklar falan derken epey zaman kaybettim ama artık büyük gün geldi.
Bugün ısırarak yiyebileceğim ne varsa yiyeyim diyorum, hepimiz için..:)
Ağrıdan çok korkuyorum ve alışma aşamasından, ağzımın içinde yabancı objeler olacak ne de olsa..
Bakalım neler yaşıycam.. :18:
Burda yazan siz kızlar olmasaydınız ben bu işe cesaret edemezdim bu dönemde, çok teşekkür ederim sizlere ve bu siteye..
kızlar tellerim takılalı iki aya yakın oldu fark var dişlerimin arası kapandı daha doğrusu kapanmıştı ama şimdi yine eski gibi ayrıldılar hemen doktora koştum normal dedi ama mantığım almadı nie ayrıldı yine bunlar
Ne kadara yaptırdınız acaba? Şeffaf mı metal mi? Bir de sakıncası yoksa fotoğraf paylaşabilir misiniz?
tavsiyen için saol canım şuanda bebek bekliyorum ama doğunca hemen gidicem : )
Burak canım benim doktorum :))
kızlarr 4.ayy bitti ama çok ağrım var ya ön dişlerimi ortodontist törpüledi ön dişim çarpıklığı gitti ama biri hafif önde onu geriye almak için törpüledi çok ağrıyoooooo
valla ben sakız çiğniyorum
yok yok hala diyor gibiyim.hatta 8 ay değil de 1 sene olursa diye korkuyorum.bir de sana bir ara resmimi yollayım.aslında üst dişlerde sorun yok benim.ama alttakileri yamulturdupu için biraz öne alınması gerekiyormuş o yüzden üst de takıldı.ama şimdi korkuyorum.ya üstler eski halinden daha kötü olursa öne çıkaralım derken yüzüme uymayan bir hal alırsa((
tel tedavim bitti dişlerimin ölçüsü alındı hareketli ağız plağı yapılacak pekiştirme için doktor günde 20 saat takmam gerektiğini söyledi bu şeffaf plağı ben sadece gece takılıyor diye biliyordum sizde günde bu kadar süreylemı taktınız arkadaşlarım merak ediyorum
kızlar tellerim takılalı iki aya yakın oldu fark var dişlerimin arası kapandı daha doğrusu kapanmıştı ama şimdi yine eski gibi ayrıldılar hemen doktora koştum normal dedi ama mantığım almadı nie ayrıldı yine bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?