slm kizlar,
Oncellikle hepinize gecmis olsun, aranizda lingual tedavi icin herhangi bi hekimle gorusmus olan var mi, hem fiyat konusunda hem de tavsiye edebilceginiz bir ortodontist konusunda cevplarinizi bekliyrm...
arkadaşlar.dünb takıldı tellerim.dün ağrı yoktu ama şu an 2 dişimde acayp ağrı var.sızlama gibi.dokunamıyorum bile o dişlere.ya ne zaman alışıcam ben bunlara.çok garip geliyor sıkıntı basıyor.
doktor 8 ay kalacağını söledi.8 ay yeter umarım.çok fazla sorun yok.sadece biraz öne çıkarılcak.8 aydan fazla uzar mı sizce.1 1.5 sene olmaz değil mi((
pazartesi saat 2 de diş telim takılmaya başlıo kızlar benım üstten 2 tane (4üncü sıradaki dişler) cekildi ama o acıklık kapanırmı ya serce parmagımın ucu kadar geniş yaşda 25((
kırılıp dökülüyo anlıyorum3 braker kırdım 4-5 günde hatıra diye saklamak gerek
hayırlı olsun, güle güle kullan. ağrın biraz daha artabilir ama en fazla 1 haftaya zınk diye biticek birazcık dayanmaya çalış, zaten ağzında braketin olduğunu unutcaksın söz:)
8 ay dediyse sen kafadan 1 seneyi göze alhepppp uzuyor ama bundan da emin ol bir süre sonra zamanı önemsemeyecksin. sev braketlerini, gururla sergile...
kırılıp dökülüyo anlıyorum3 braker kırdım 4-5 günde hatıra diye saklamak gerek
eğer istanbuldaysan özel çapa ortodonti merkezi var cnm bn tedavimi orda yaptırıyorum ve inanılmaz memnunumm
çok sağol canım ua.inan bana moral veren tek şey burdaki arkadaşların yazdıkları.bugun 4.günüm alışıyor gibiyim.ama ilk gün berbattım.tansiyonum düştü bayılır gibi oldum.çok rahatsızlık verdi.
şimdi alıştım gibiyim.evet bana üstler için 8 ay alt için 1 sene dedi.ya üstler için 1 sene olsun istemiyorum ben.gerçekten uzar mı okadar.dişlerimin resimlerini yollamak istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum.bana sık sık yaz olur mu :) moral veriyorsun
acaba muayene ve diğer ücretleri yazabilirmisiniz? ben ücretler uçuktur diiye bi türlü cesaretlenemiyorum da : (
:) elbette yazarım. Birkaç hafta sonra mutlaka yazışalım, şöyle dediğini duyar gibiyim "amannnn ben de en başta 3-5 ay hesabı yapıyordum şimdi umurum değil" :))))))
aa aklıma gelmediii keşke saklasaydım artık birdahakine:)
ya canım ben dolu dolu 4 aydır telliyim :) ama hiç braketim kırılmadı nasıl kırıyosunuz merak ettim :))))gene de çok merak etmiyim ben :))
arkadaşlar.dünb takıldı tellerim.dün ağrı yoktu ama şu an 2 dişimde acayp ağrı var.sızlama gibi.dokunamıyorum bile o dişlere.ya ne zaman alışıcam ben bunlara.çok garip geliyor sıkıntı basıyor.
doktor 8 ay kalacağını söledi.8 ay yeter umarım.çok fazla sorun yok.sadece biraz öne çıkarılcak.8 aydan fazla uzar mı sizce.1 1.5 sene olmaz değil mi((
eğer istanbuldaysan özel çapa ortodonti merkezi var cnm bn tedavimi orda yaptırıyorum ve inanılmaz memnunumm
aman düşmesinde saklama sen yahu
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr isteğim şudur!deli gibi cik cik cik ciklet
çıtır çıtır çikolatalı bonibon yemekah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?