Birşey olmaz dişler kaymakta diretiyor demekki o yüzden takıyorlar.kardeşiminkide zigzaklı ama onun ağrımıyor alıştı 3 aydır öyle.birkaçgüne birşeyin kalmaz.
bugün kaçıncı gündü? çorba filan içemiyormusunuz..gerçi içseniz ne fayda tok tutmuyorki.. bence 3 güne kdar geçicek..2 ile 10 gün arasında alışıyormuş dişlerson durumu bildiriyorum;
çok acıktım...
hassasiyet üst düzeyde, ben de merak ediyorum ne zaman yemek yiyebileceğimi?!:18:
öyle tabi elifos doktor ne derse o.. ilerde problem yaşayacağına şimdiden önlem işte
merhaba sizin telleriniz niçin takılmıştı merak ettim 2 yılda mı sorun çöüzldü yoksa garanti olsun diyemi beklediniz?Tellerim haziranda çıkmıştı durun son durumu yazayım bari.
Alt dişlerimin arkasına incecik görünmez bir tel takıldı. İlk zamanlar dilinize takılıyor ama sonra unutuyorsunuz gidiyor.
Bu kullanım son derece rahat. Doktorum Üst dişlerimin arkasına 2-3 ay sonra takacğını söyledi.
Ayrıca düzenli olarak şeffaf aparey kullanmam gerekiyor ama umursamıyorum pek.Daha doğrusu unutuyorum. Uzuun zamandır takmıyordum, bugün takınca müthiş bir sızlama ve ağrı yaşadım. Demek ki dişler hareket ediyor onlar olmayınca.
Adam o kadar dedi.
NOT : Her türlü soruya açığım. Memnuniyetle yardım ederim tel tedavisinde :) ( O iki yıl içierisinde Ortodonti okumuş kadar oldum da.)
bugün kaçıncı gündü? çorba filan içemiyormusunuz..gerçi içseniz ne fayda tok tutmuyorki.. bence 3 güne kdar geçicek..2 ile 10 gün arasında alışıyormuş dişler
merhaba sizin telleriniz niçin takılmıştı merak ettim 2 yılda mı sorun çöüzldü yoksa garanti olsun diyemi beklediniz?
bugün 3.gün
gitgide daha az rahatsızlık veriyor,
hakikaten insanoğlu her şeye alışıyor..
sıvıyla beslenmek daha iyi, biraz midem küçülsün zaten
çorba doyurmuyor ki canım, ekmek çok tüketirdim pat diye kesince
zaten dudaklarım kuru deli gibi su içiyorum..
şikayetim yok, bir kaç güne varlıklarını unuturum
senin ne zaman takılıyor?
sevindim alışmana canım inş geçer 2 3 güne..çorba doyurmuyor dediğin gibi bide sabah akşam içmek çok sıkıcı..:/ dudakların içinde nemlendirici filan kullan istersen.şimdi doğru düzgün bişeyler yiyemiyorsun,bol bolda su içiyorsun fazla kilocukların varsa giderler bu sayede de :) olumu yönlerden bakmak lazım dimibugün 3.gün
kardeşim de tedavi gördü, o da acı yok dedi, rocky kılıklı...öyle söyledi en azından, ama ateşlendi bunu da diş teline bağlamak ne kadar mantıklı bilemiyorum,çok çabuk normal yeme düzenine döndü, ağız içi yara görmedi, her bünyenin tepkisi farklı olsa gerek.. geçmiş olsun ve
Banada aynısı oldu yeni takıldığında ağrı oluyor daha sonra ceviz dahi yersin sert olan şeyleride yiyebilirsin ,bir zararı olmuyor.
kızlar tellerinizi nekadar sürede bir kalınlaştırıyorlar. birde randevunuz kaç günde bir oluyor.
arkadaşlar size tel taktırma işi nekadara mal oldu lütffffffffffffennnnnnnnnnnnnnn beni bilgilendirin ben kazık yedimmi acaba:44:benim sadece ortodontiste 3,500 vereceğim ama bide dışarıda başka bir dişçiye çekim temizlik ve dolgu yaptırdım en az 300 ,500 de ona e bunu bide filmi gittisi geldisi 4000tl mal oluyo ama görümcemin kızı eskişehirde 1000tl yaptırıyor ve herşey içinde yani çekim de dahil galiba
bugün 3.gün
theblackkeys seninle aynı gün takılmış tellerimiz :) birşey sormak istiyorum yorumlara bakılınca diğer arkadaşlarımız baya ağrıdan söz ediyo ama sanırım seninde benim gibi pek ağrın olmamış ,yani beni teller hiç etkilemedi diyebilirim evet ağzımda garip bişey var alışmak güç ama öyle ağrı kesicilik şeyler filan olmadı acaba normal mi acaba niye ağrımıyo ya yoksa geç mi düzelme olacak filan diye dşünmeye başladım :)) sizdede kuruluk var değil mi benim dudaklarım feci çatladı kuruluktan
sevindim alışmana canım inş geçer 2 3 güne..çorba doyurmuyor dediğin gibi bide sabah akşam içmek çok sıkıcı..:/ dudakların içinde nemlendirici filan kullan istersen.şimdi doğru düzgün bişeyler yiyemiyorsun,bol bolda su içiyorsun fazla kilocukların varsa giderler bu sayede de :) olumu yönlerden bakmak lazım dimi
benimde eylül ayı içinde takılcak işte tam günü belli değil çünkü şuan başka bi hastanede 20liklerimi çektiriyorum.onların arasındada en az 10-15 gün iyileşme süreci olduğu için uzun sürdü.ayın 3ünde ve 13ünde randevum var kalan 2 20liğim için..daha sonrada normal 1 tane diş çekimim var..sonrada takılsın teller
tez vakitte şifa bul, aramıza katıl elifos, sen ki 20' liklerin alt etmiş kızsın, kim tutar seni :)) arkadaşım çektirdiğinde konuşamadı bir kaç gün ordan biliyorum, teller daha rahat yüksek ihtimal
ooo kilo olmaz mı ya, belki tellerin bir hayrı daha olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?