peki her tedavide lastik takılıyor mu?benim dişlerimde öyle aşırı sorun yok çünkü [/QUOT
bildiğim kadarıyla her tedavide lastikleri sona doğru takıyolar ama kimilerinde erkenden de takılıyo çekilen dişlerin boşlukları için
ben de sadece tek bir diş için taktırdım aslında pişman olmadımda değil tek diş için o kadar para ve acı
berbat durumdayım
tek dişinse sorun etme canım ama senin kararın tabiki
canım fotoğraf koyabilir misin?
olur canım istersen özelden de atabilirsin. Bu arada diğer sayfaları okuyamadım sen nerede yaptırıyodun? fiyat bilgisi hakkında da bilgi verebilir misin acaba?
bende floryada yaptırıyorum dolgular ve tel porselen braketle 5000tl oldu
Masallah cogu gıtmıs azı kalmıs senınsenın alt ust kapaklı tel mı benım ust oyle alta normal takıcaz dedı doktor benım daha 9.gunum 3ay sonra alta takılcak senın aradakı telde baya kalın kac oldu degıstı o telın benım ılk ay dıye ınce aradakı tel
Kızlar 17 ocakta aranıza katılıyorum. Dolgularımı falan tamamladık bir tane kaldı. 17 ocakta tel takılacak... Ama çok ağrım olur mu korkuyorummbu konuda yardımlarınızı istiyorumm
bnmde lastik asamasındaa cok fenaymıs bu lastikler yahu...ama alıstım 2 günden sora gecioo agrısı..umarım sadece 1 ay kullanırım..daha fazla kullanan var mıı cünkü cok etkilioo konusamıyorum bile cenem kilitlendi resmen
Merhabalar..Bende yeni tel taktıranlardanım sanırım 20 gün kadar oldu.Alt,üst aynı anda takıldı.İlk 2 gün biraz zorluyor sonrasında hiç sıkıntı vermiyor neredeyse.Benimde çürük belirtisi gösteren dişlerim vardı ama dr acil olmayan çürüklerin 3/4 ay sonra doldurulabileeceği,en doğrusunun tedavinin bitme aşamasında dolgu vs.. işlemlerinin yapılmasının daha doğru olduğunu söyledi,buna sebep olarakta dişler hareket ediyorhareket esnasında o dolgular yerine oturmuyor,kapanış düzgün değilken dişe işlem yapmak manasız kalıyor dedi.Çok acil bir dolgu olursa geçici dolgu yapılır dedi.Acaba sizin dolgularınız acilmiydi ve tam dolgu mu yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?