Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Kızlar 17 ocakta aranıza katılıyorum. Dolgularımı falan tamamladık bir tane kaldı. 17 ocakta tel takılacak... Ama çok ağrım olur mu korkuyorumm bu konuda yardımlarınızı istiyorumm

ilk hafta çok ağrı sızı oluyor sadece
daha sonrada tellerin kalınlaşınca baskı ve ağrı oluyor
ben şuan ölüyorum çünkü lastiklerim takıldı
beynim zonkluyor bu nasıl bi ağrıdırr oturup ağlıcam valla yaaa çıksın artık diyeee (

olur canım istersen özelden de atabilirsin. Bu arada diğer sayfaları okuyamadım sen nerede yaptırıyodun? fiyat bilgisi hakkında da bilgi verebilir misin acaba?

bende floryada yaptırıyorum dolgular ve tel porselen braketle 5000tl oldu

Canım sanırım hamılesın sana nasıl dolgu yaptılar hamılelıkte dolgu yapılıyormu:26:benım teller takılalı 9 gun oldu bugun baya alıstım 3 ay sonrada alt ceneye takılacakbenım normal kapaklı tel

Sağol okyanus .
üst kapaklımı bilmiyorumda braketlerin üstüne çapraz şekilde lastikler taktı tek tek
aynı şekilde altada taktı
bide tedavimin sonuna yaklaştığım için alt ve üst tele en kalınından kullandı
tedavimin başında benimkilerde inceydi o telleri mumla arıyorum 4. aydan beri her gittiğimde kalınlaştırıyo bu takılanlar en sonuncusuydu
bunlar çok ağrı yapıyor bana

bnmde lastik asamasındaa cok fenaymıs bu lastikler yahu...ama alıstım 2 günden sora gecioo agrısı..umarım sadece 1 ay kullanırım..daha fazla kullanan var mıı cünkü cok etkilioo konusamıyorum bile cenem kilitlendi resmen

Kızlar 17 ocakta aranıza katılıyorum. Dolgularımı falan tamamladık bir tane kaldı. 17 ocakta tel takılacak... Ama çok ağrım olur mu korkuyorumm bu konuda yardımlarınızı istiyorumm

Merhabalar..Bende yeni tel taktıranlardanım sanırım 20 gün kadar oldu.Alt,üst aynı anda takıldı.İlk 2 gün biraz zorluyor sonrasında hiç sıkıntı vermiyor neredeyse.Benimde çürük belirtisi gösteren dişlerim vardı ama dr acil olmayan çürüklerin 3/4 ay sonra doldurulabileeceği,en doğrusunun tedavinin bitme aşamasında dolgu vs.. işlemlerinin yapılmasının daha doğru olduğunu söyledi,buna sebep olarakta dişler hareket ediyorhareket esnasında o dolgular yerine oturmuyor,kapanış düzgün değilken dişe işlem yapmak manasız kalıyor dedi.Çok acil bir dolgu olursa geçici dolgu yapılır dedi.Acaba sizin dolgularınız acilmiydi ve tam dolgu mu yapıldı?

benimdde tükürüklerim ağzıma birikioo :) kendimi çok iğrenç hissediyorum

merhaba, benim 19 ocakta takılacak teller, 4 dolgu kanal kanal tedavisi yaptırdım, iki çekim oldu, hala daha dolgular devam ediyor,
ağız içi sağlıklı hale gelmeden tellerin takmadılar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…