Bende ayın 30 da tel taktıracam ama metal bi yanım tak diyo bi yanımda istemiyor açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum bu yaştan sonra boşver diyorum
lastıklerıme alıstım kızlar :) doktor 2 saat enfazla cıkarabılırsın gun ıcerısınde demıstı yemek yerken falan
ben yemekte bıle cok zorlamazsa cıkarmıyorum sadece dıs fırcalarken :)
aklıma taklan acaba son aya kadar dogumuma kadar yanı lastık takmaya devam edıcekmıyım eger cıkarırsam lastıgı dısler anında gerı gıtmezmı
ne kadar kalıcak bu lastıler falan 2 hafta var doktora gıtmeme gıdınce sorucam muhakkak
Taktıracam bende sonunu düşününce değer diyorum metal olacak önce üst dişlerime takılacak 31 yaşındayım cnmBenımde teller takılalı 15 gun oldu benımkıler metal alıstım bıle metalın cekım gucu daha fazlaymıs bence metal taktır bıran once duzelsın dıslerın bırkac yıl sonra ıncı gıbı dıslerın olacak bence taktırmaya degerbu arada kac yasındasın merak ettım
Taktıracam bende sonunu düşününce değer diyorum metal olacak önce üst dişlerime takılacak 31 yaşındayım cnm
bende keşke bu kadar beklemeseydim diyorum ama kısmet işte. hem teller beni şu an hiç rahatsız etmiyor önce olsa rahat etmeyecektim kendime güvenimin tam olduğu zamanı seçmişim teller için :)
27 yaşındayım.henüz 15 gün oldu. tellerim metal Ankara da özel bir klinikte.üstelik çok kalabalık bir ortamda çalışıyorum.herkes görüp bende düşünüyorum diyor :) aslında düzgün dişli insan ne kadar azmış hafif bir pürüz hemen gözüme çarpıyor.
4500 tuttu ama daha uyguna arayıp bulanlar var.ben içime sinsin istedim.
sende içine sineni yaptır belki tedavin bittikten sonra keşke ameliyatı da olsaydım diyebilirsin iyi düşün.
geçmiş olsun inci gibi dişler diliyorum :)
27 yaşındayım.henüz 15 gün oldu. tellerim metal Ankara da özel bir klinikte.üstelik çok kalabalık bir ortamda çalışıyorum.herkes görüp bende düşünüyorum diyor :) aslında düzgün dişli insan ne kadar azmış hafif bir pürüz hemen gözüme çarpıyor.
Merhabalar gülsevdam bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın İnşallah.Bende telde 1. ayımı doldurmak üzreyim.Kısmet olursa hamilelik düşünüyorum.Hamilelikte tel kullanımı hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bir de ben 1. ayıma geldiğim bu günlerde alt ve üst çenem üstüste geldi,yani üst çene alt çeneyi içine alır ya normalde,benim alt ve üst çenemde pozisyon değişti.dişler birbirine dokunmasın diye dikkat ediyorum,üst çene alt çeneye basınç uygulayamıyor.umarım ifade edebilmişimdir :)
amin canım sağol :)
ağrı eşiği ile alakalı canım ben tel tedavımın 3. ayında hamıleydım o ay alt dişlere teller takılcaktı
kadındogum uzmanım ılk 3 ay hıc bısey yapmayın dedı sonrası tedavıye basladık ama alt cenem hıc agrımadı bos yere beklemısım :)
kac yıllık evlısın bılmıyorum canım ama acelenız yoksa once tedavıyı bıtırmenı tavsıye ederım ılk 3 ay ve son ay derken bır kac ay tedavı mecbur ara verılıcegı ıcın
ama agrı sızı yonunden sorarsan hamılelıkte engel degıl ..
üst üste gelmesı ıyı canım doktor kapanıslara cok onem verıyo benım sorun alt cene cok gerıde on dıslerde hafıf dısleklık vardı gıttı cok sukur
sımdı lastıklerle alt cene dıslerını one getırmeye calısıyoruz
merhaba bişey sorabilirmiyim bende tel taktıracam ama hamile kalmak için tedavigöreceğim bu engel olmaz tel takmam için bilgin varsa yazarmısın cnm diş doktorum engel olmayacağını söledi
arkadasa soyledıgım senın ıcınde gecerlı canım engel degıl kesınlıkle
ama ılk 3 ay ıle son ay tedavı bekletılcek ee bırde dogum sonrası bıraz kendıne gelmen derken 6 ay falan tedavı uzamıs olucak
bu yuzden bebıs acelesı olmuyanlar once tedvı yad abebıs ısteyenler once bebıs sonra dusunse daha ıyı olur
ama yıne dıyorum engel degıl suan tedavımı rahatca oluyorum inşallah Rabbım aratmadan bebişi nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?