arkadasa soyledıgım senın ıcınde gecerlı canım engel degıl kesınlıkle
ama ılk 3 ay ıle son ay tedavı bekletılcek ee bırde dogum sonrası bıraz kendıne gelmen derken 6 ay falan tedavı uzamıs olucak
bu yuzden bebıs acelesı olmuyanlar once tedvı yad abebıs ısteyenler once bebıs sonra dusunse daha ıyı olur
ama yıne dıyorum engel degıl suan tedavımı rahatca oluyorum inşallah Rabbım aratmadan bebişi nasıp eder
Amin...
gülsevdam druma çocuk düşündüğümüzü paylaştığımda 4. aydan itibaren dedi ve hamile iken haberdar etmemi söyledi, hamilelikte diş eti çekilmelerinin arttığını okumuştum bir yerde,bu düşünceden yola çıkarak zorluğu olabileceğini tahmin ettim.nasip olursa tedavimin ortalama 15+ ay sürmesi bekleniyor.
Bir de normal doğumlarda ıkındırıryorlar yahut acıdan diş sıkılıyor ya :) tel varken bu nasıl olacak diye merak ediyorum,internette arattım böyle bir deneyimle karşılaşmadım.Dediğin gibi tedavi bir şekilde uzayabilir zira telden sonra başka aşamalarda gündemde...implant gibi örneğin...
kızlar merhaba.dün gece ekmek yerken en arka dişimdeki braket yerimden çıktıo kadar da dikkat ediyorum halbuki ama ekmeğin kenarı denk geldi olacağı varmış işte..en arka dişimdeydi zaten bende çıkardım sardım bi folyoya bugün pazar olduğu için doktoru da aramak istemiyorum zaten prş-cuma-ctesi burada sadece.internette tedaviyi uzatır felan yazmışlar çok üzüldüm diğer tellerime bi şey olmadı sanırım onlar sabit sizce durum ne benimle aynı kaderi paylaşan var mı bugün tedavimin 19. günü bu arada yeni henüz..
kızlar merhaba.dün gece ekmek yerken en arka dişimdeki braket yerimden çıktıo kadar da dikkat ediyorum halbuki ama ekmeğin kenarı denk geldi olacağı varmış işte..en arka dişimdeydi zaten bende çıkardım sardım bi folyoya bugün pazar olduğu için doktoru da aramak istemiyorum zaten prş-cuma-ctesi burada sadece.internette tedaviyi uzatır felan yazmışlar çok üzüldüm diğer tellerime bi şey olmadı sanırım onlar sabit sizce durum ne benimle aynı kaderi paylaşan var mı bugün tedavimin 19. günü bu arada yeni henüz..
iyi geceler kizlar:)
2. ayimi doldurdum ust disim nerdeyse duzeldi doktor bile sasirdi epey. Iyiki ertelemeden baslamisim diyorum tedaviye
arkadaşlar arka dişlere geçirilen yüzük yada halka denilen şeyi tedavinin kaçıncı ayında takıyorlar?herkese uygulanıyor mu acaba ?
Poselen braket + 4 dolgu ve diş taşı temizliği toplam 4020 tl sizce uygun mudur? İstanbul Ortodonti bu fiyatı verdi. Diş yapın çok ilginç hattı kaymış dedi o ne ya :44: daha önce hiç denilmedi böyle bişe... lastik ve yüzük halka takılmalıymış...
canım, ben sadece brakete 4000 tl fiyat aldım. kaldı ki porselen değil kapaklı sistem. dolgu temizlik işlemleri 700 ü buldu şuan. yüzük konusunda şunu biliyorum, klasik braket sistemlerinde kullanılıyormuş, arka dişe braket takılmıyor yüzük geçiriliyor ondan güç alınıyor. benim kapaklı braketlerde yok yüzük. lastik mevzusuda önemli gerçekten, tedavi süresini uzatır ya da kısaltırsınız
Poselen braket + 4 dolgu ve diş taşı temizliği toplam 4020 tl sizce uygun mudur? İstanbul Ortodonti bu fiyatı verdi. Diş yapın çok ilginç hattı kaymış dedi o ne ya :44: daha önce hiç denilmedi böyle bişe... lastik ve yüzük halka takılmalıymış...
Köpek dişlerimin üstündeki braketler her konuştuğumda güldüümde yanaklarımı kesiyor.yanaklarımıniçi pert durumda.ne yapabilirim.Bi de üzerinde düğümler var onların uçları batıyor.önceleri daha rahat konuşabiliyordum şimdi daha fazla zor oluyor.alışacağıma daha kötü durumdayım.Bi de alt dişlere takılmadı.onlara alışmak daha mı kolay ya da zor????
Köpek dişlerimin üstündeki braketler her konuştuğumda güldüümde yanaklarımı kesiyor.yanaklarımıniçi pert durumda.ne yapabilirim.Bi de üzerinde düğümler var onların uçları batıyor.önceleri daha rahat konuşabiliyordum şimdi daha fazla zor oluyor.alışacağıma daha kötü durumdayım.Bi de alt dişlere takılmadı.onlara alışmak daha mı kolay ya da zor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?