Eki Görüntüle 600875 Eki Görüntüle 600876
kızlar epeydir yoktum tek olan resim geçen gün geçildi 1 yıl 2 ay oldu 2-3 ay sonra çıkacak gibi :)))
Arkadaslar merhaba, senelerdir takipci olarak girip ciktim bu siteye soru sormak , yorum yazmak bu gune kismetmis :)neyse..benim problemim dislerimdeki cok azicik carpiklik ve tel taktirmaya karar verdim.sonrasinda beyazlatmak istiyorum ve yapmiskende inci gibi olsun istiyorum dislerim.bugun gittigim doktor istersen hemen takarim dislerinde buyuk iskeletlik bir priblem yok sadece senin estetik anlayisindan dolayi takmak istiyorsan tedavine baslayabilirim dedi.sasirdim cunku daha once gittigim doktor bir kac asamadan bahsetmisti film , agiz kalibi fln gibi ve bu tur tedavilerin genelde 2-3 ayda dislerin sekle girdigini 3-4 ayda kalin tel kullandigini 9-10 ayda ise de bitebildigini ama sabitlemek icin yine bir sene tuttugunu soyledi.sizce guvenmeli miyim filmsiz direkt takmak istmesine? Ucret olarak 3500 dedi ama senin hem problemli degil hemde uzun surmeyecegi icin 3000 tl uygundur dedi.sizce nasil?
kendinde diyorsun biraz carpiklik varmis bana sorarsan 6 ayda ulasirsin istedigin sonuca..ilk bir ay ben ince tel taktim ikinci ay kalin tele gectik..unutmamak gerekir ki her tedavi farkli oluyor..burda bana uygulanmayan tedavi sekilleri var(arkadaslar yaziyor) ilk defa duyuyorum :) seninkide daha degisik surecten gececktirArkadaslar merhaba, senelerdir takipci olarak girip ciktim bu siteye soru sormak , yorum yazmak bu gune kismetmis :)neyse..benim problemim dislerimdeki cok azicik carpiklik ve tel taktirmaya karar verdim.sonrasinda beyazlatmak istiyorum ve yapmiskende inci gibi olsun istiyorum dislerim.bugun gittigim doktor istersen hemen takarim dislerinde buyuk iskeletlik bir priblem yok sadece senin estetik anlayisindan dolayi takmak istiyorsan tedavine baslayabilirim dedi.sasirdim cunku daha once gittigim doktor bir kac asamadan bahsetmisti film , agiz kalibi fln gibi ve bu tur tedavilerin genelde 2-3 ayda dislerin sekle girdigini 3-4 ayda kalin tel kullandigini 9-10 ayda ise de bitebildigini ama sabitlemek icin yine bir sene tuttugunu soyledi.sizce guvenmeli miyim filmsiz direkt takmak istmesine? Ucret olarak 3500 dedi ama senin hem problemli degil hemde uzun surmeyecegi icin 3000 tl uygundur dedi.sizce nasil?
Arkadaslar merhaba, senelerdir takipci olarak girip ciktim bu siteye soru sormak , yorum yazmak bu gune kismetmis :)neyse..benim problemim dislerimdeki cok azicik carpiklik ve tel taktirmaya karar verdim.sonrasinda beyazlatmak istiyorum ve yapmiskende inci gibi olsun istiyorum dislerim.bugun gittigim doktor istersen hemen takarim dislerinde buyuk iskeletlik bir priblem yok sadece senin estetik anlayisindan dolayi takmak istiyorsan tedavine baslayabilirim dedi.sasirdim cunku daha once gittigim doktor bir kac asamadan bahsetmisti film , agiz kalibi fln gibi ve bu tur tedavilerin genelde 2-3 ayda dislerin sekle girdigini 3-4 ayda kalin tel kullandigini 9-10 ayda ise de bitebildigini ama sabitlemek icin yine bir sene tuttugunu soyledi.sizce guvenmeli miyim filmsiz direkt takmak istmesine? Ucret olarak 3500 dedi ama senin hem problemli degil hemde uzun surmeyecegi icin 3000 tl uygundur dedi.sizce nasil?
Arkadaşlar herkes yaşını yazabilirmi ben 36 yaşındayım :)acaba en yaşlı hasta benmiyim içinizde ..ben de 43 yaşında bir arkadaşım tel taktırmıştı ve çok memnundu ondan cesaret alarak takdırdım.
Arkadaşlar Kocaeli'de önerebileceğiniz, tecrübeli, işinde gerçekten iyi olan bir ortodontist var mı?
Arkadaşlar herkes yaşını yazabilirmi ben 36 yaşındayım :)acaba en yaşlı hasta benmiyim içinizde ..ben de 43 yaşında bir arkadaşım tel taktırmıştı ve çok memnundu ondan cesaret alarak takdırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?