Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Merhaba kızlar bu gün tellerle 12.günüm.ağrılarım tamamen geçti diyebilirim.sorunum köpek dişlerimin yukarda olması. aynı sorunu olan arkadaşlarımın köpek dişleri yerlerine ne zaman oturdu acaba?
iki ayda indiler ama cok inmeside iyi degil.benimkiler diger dislerle ayni hizaya geldi ama ben birazcik yukarda olmasini isterdim kopek dislerinin ozelligi o zaten..hic ummadigim bir dsin donmesini bekliyoru²z bir sene oldu takali

benimde bugun alt tellerim takıldı bide iki dişim cekildi hafiften sızlıyo simdi insallah cok agrım olmaz:26:

benimde bugun alt tellerim takıldı bide iki dişim cekildi hafiften sızlıyo simdi insallah cok agrım olmaz:26:

Hayırlı olsun canım benımde cumartesı gunu randevum var benım alt ceneye 2-3 ay sonra takılacak doktor oyle demıstı

evet benimde bazı braketlerin ucu sivri dediğin gibi..ama bence sürekli mum kullanma..2 gün canın yanar sonra alışır ağzın kesin çözüm olur

eveeettt kızlar dün tibariyle benimde tedavi sürecim başladı,üst damağım öndeydi benim,dün braketlerim takıldı üst çeneme,yarın ve pazar 1er diş çekilcek ve 1 hafta sonrada teller takılcak.kızlar ya bu braketler yanağımın iç kısmını kesti sızlıo bayaa,geçio dimi kızlar bu sızlama,bildiğinz yara oldu yanaklarımın iç kısımları:s

geçiyo canım merak etme :) bi gün önce allahım nasıl alışır bu yanaklar bu işkenceye derken ertesi gün bi bakıyosun tınnn

Hayırlı olsun canım benımde cumartesı gunu randevum var benım alt ceneye 2-3 ay sonra takılacak doktor oyle demıstı

saol canım benim bi bucuk ay olmustu ustler takılalı dun altlar takıldı işte ama digerine gore kolay oldu agzım tellere alıstı sanırım artık

tuzlu suyla gargara yap benim de ilk takıldıgı zaman bi tane yara gibi bişi olmustu bi kere gargara yaptım gecti bi daha da bişi olmadı sükür

merhabalar, bir saat oldu sanırım takıldı braketler. damon sistem (kapaklı braket) tel lastik falan yok.
şimdilik ağrı sızım da yok arkadaşlar, ama bi ihtimal yara yaparsa diye bir jel söylediler, protefix diye daha kullanmadım ama yara olanlar için söylüyorum.
belki denersiniz.

Son düzenleme:
iki ayda indiler ama cok inmeside iyi degil.benimkiler diger dislerle ayni hizaya geldi ama ben birazcik yukarda olmasini isterdim kopek dislerinin ozelligi o zaten..hic ummadigim bir dsin donmesini bekliyoru²z bir sene oldu takali

Cidden çok kısa sürede inmişler maşallah diyeyim.benim bir aya 4 günüm kaldı halen bir hareket göremiyorum farkedilir. farkettiğim bir şey varsa alt dişlerimin daha da bozulduğu.ama doktorum "önce bozulur sonra düzelir" dedi açılıyooor şekilsizleşiyooor ve yerine çekiliyormuş.

Son düzenleme:
ben sadece üsttekilere takacam . aynneen konyada fiyatı ne kadar olur acaba . en uygun doktor?

10 gün sonra 5. ayım bitecek, çok şükür tedavi yarılandı haha bence tabi üst dişler bayağı düzgünleşti ancak kapanış sorunlu, nasıl halledilecek merak ediyorum. 26.sında görücez.. hepimize kolay gelsin yol arkadaşlarım

Hayırlı olsun canım benımde yarın randevum 1 ay gectı bıle

Hayırlı olsun canım benımde yarın randevum 1 ay gectı bıle
Kizlar bilginize cok ihtiyacim var.yarin ozel bi merkeze gidipp fiyat alicaz.haberlerde ise devlet hast yonlendirdigi ozel hastanelerde ucretsiz yapilca yani bi kismini cepten bi kismini devlet odeyecek diyee haber ciktii ama asli astari yokk..napcam bilemedim.ben iki yil gordum. tedavi hepde gatada iyi bi hekimdi ama aradan on yilnsonra tekrar tekrarladi hepsi egri bugru bide dis koklerim agriyo..ankarada olan arkadaslar netede yaptiriyosunuz.her hekiminn yapca is dgl tecrubem varr yardimm edinn

merhaba kızlar 24 yaşındayım diş teli taktırmayı düşünüyorum ama kararsızım çok mu geç kaldım birde önerebileceğiniz diş hekimi varmı izmirdeyim.

10 yıl sonra tekrarlamasının sebebi 20lik dişleriniz olabilir mi? bence bu dişler çok önemli..tedavi olduktan sonra 20likler çıkarsa tekrar sıkıştırma yapabilir dolayısıyla dişler yamulabilir..ben ankarada diş doktoru kuzenimin bi arkadaşına yaptırıyorum.o yüzden araştırma fırsatım olmadı..iyi yada kötü diyemem çünkü daha 1 bucuk ay oldu ama şimdilik memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…