iki ayda indiler ama cok inmeside iyi degil.benimkiler diger dislerle ayni hizaya geldi ama ben birazcik yukarda olmasini isterdim kopek dislerinin ozelligi o zaten..hic ummadigim bir dsin donmesini bekliyoru²z bir sene oldu takaliMerhaba kızlar bu gün tellerle 12.günüm.ağrılarım tamamen geçti diyebilirim.sorunum köpek dişlerimin yukarda olması. aynı sorunu olan arkadaşlarımın köpek dişleri yerlerine ne zaman oturdu acaba?
benimde bugun alt tellerim takıldı bide iki dişim cekildi hafiften sızlıyo simdi insallah cok agrım olmaz:26:
Arkadaşlar benim köpek dişlerimin üzerindeki braketlerin uçlarıı sivri.doktora sordum ilerde onların uçlarına lastik takıcam o yüzden dedi.Ancak uç kısımları gülerken konuşurken yanaklarımı yara yapıyor.sürekli mum koymak zorunda kalıyorum.mumlar bitince ne yapıcam.sizlerinde mi öyle braketler ??cevap yazarsanız sevinirim.merak ettim.
Hayırlı olsun canım benımde cumartesı gunu randevum var benım alt ceneye 2-3 ay sonra takılacak doktor oyle demıstı
eveeettt kızlar dün tibariyle benimde tedavi sürecim başladı,üst damağım öndeydi benim,dün braketlerim takıldı üst çeneme,yarın ve pazar 1er diş çekilcek ve 1 hafta sonrada teller takılcak.kızlar ya bu braketler yanağımın iç kısmını kesti sızlıo bayaa,geçio dimi kızlar bu sızlama,bildiğinz yara oldu yanaklarımın iç kısımları:s
Hayırlı olsun canım benımde cumartesı gunu randevum var benım alt ceneye 2-3 ay sonra takılacak doktor oyle demıstı
eveeettt kızlar dün tibariyle benimde tedavi sürecim başladı,üst damağım öndeydi benim,dün braketlerim takıldı üst çeneme,yarın ve pazar 1er diş çekilcek ve 1 hafta sonrada teller takılcak.kızlar ya bu braketler yanağımın iç kısmını kesti sızlıo bayaa,geçio dimi kızlar bu sızlama,bildiğinz yara oldu yanaklarımın iç kısımları:s
iki ayda indiler ama cok inmeside iyi degil.benimkiler diger dislerle ayni hizaya geldi ama ben birazcik yukarda olmasini isterdim kopek dislerinin ozelligi o zaten..hic ummadigim bir dsin donmesini bekliyoru²z bir sene oldu takali
merhabalar, bir saat oldu sanırım takıldı braketler. damon sistem (kapaklı braket) tel lastik falan yok.
şimdilik ağrı sızım da yok arkadaşlar, ama bi ihtimal yara yaparsa diye bir jel söylediler, protefix diye daha kullanmadım ama yara olanlar için söylüyorum.
belki denersiniz.
Kizlar bilginize cok ihtiyacim var.yarin ozel bi merkeze gidipp fiyat alicaz.haberlerde ise devlet hast yonlendirdigi ozel hastanelerde ucretsiz yapilca yani bi kismini cepten bi kismini devlet odeyecek diyee haber ciktii ama asli astari yokk..napcam bilemedim.ben iki yil gordum. tedavi hepde gatada iyi bi hekimdi ama aradan on yilnsonra tekrar tekrarladi hepsi egri bugru bide dis koklerim agriyo..ankarada olan arkadaslar netede yaptiriyosunuz.her hekiminn yapca is dgl tecrubem varr yardimm edinnHayırlı olsun canım benımde yarın randevum 1 ay gectı bıle
Kizlar bilginize cok ihtiyacim var.yarin ozel bi merkeze gidipp fiyat alicaz.haberlerde ise devlet hast yonlendirdigi ozel hastanelerde ucretsiz yapilca yani bi kismini cepten bi kismini devlet odeyecek diyee haber ciktii ama asli astari yokk..napcam bilemedim.ben iki yil gordum. tedavi hepde gatada iyi bi hekimdi ama aradan on yilnsonra tekrar tekrarladi hepsi egri bugru bide dis koklerim agriyo..ankarada olan arkadaslar netede yaptiriyosunuz.her hekiminn yapca is dgl tecrubem varr yardimm edinn
cansu geçmiş olsun ben de Ankarada yaşıyorum ,bende ilk bir ay araştırdım 5 merkezle görüştüm ve hepside Tunalı hilmideydi ..en sonunda bir merkezde karar verdim dişlerimi yapan doktor Hacettepe Üniv. Hoca Sağolsun çok ilgilnediler ilk önce dişlerime üst çenem çok dar ve alt çenemin içine aldığı için ilk olarak çene tedavisi uyguluyor ayın 31 inde üst dişlerimin telleri takılacak ...1 ay oldu üst çeneme köprülü tel takılalı alıştım.Merkezin adı Dentapol Benim doktorumun adı ERhan TÜLÜMEN Tunalı hilmi caddesinde internetten yazınca çıkıyor istersen bir ön görüşme randevusu al ücretsiz bakıyorlarr.
Kizlar bilginize cok ihtiyacim var.yarin ozel bi merkeze gidipp fiyat alicaz.haberlerde ise devlet hast yonlendirdigi ozel hastanelerde ucretsiz yapilca yani bi kismini cepten bi kismini devlet odeyecek diyee haber ciktii ama asli astari yokk..napcam bilemedim.ben iki yil gordum. tedavi hepde gatada iyi bi hekimdi ama aradan on yilnsonra tekrar tekrarladi hepsi egri bugru bide dis koklerim agriyo..ankarada olan arkadaslar netede yaptiriyosunuz.her hekiminn yapca is dgl tecrubem varr yardimm edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?