ne güzel canım çabuk alışmışın.bende en yakın zamanda gidip doktorla görüşeceğim ama hangi doktora gitsem bilemiyorum.bu arada çok şey sordum ama ne kadara yaptırdın?
benimkiler iyi uyum sagladi masallah diyeyim dr um sasirmisti yasim ilerlemis olmasina ragmen disler oynak :) ciktihalen tam duzelme yok bir disim kucuk o biraz dis dizaynini bozuyor diger donmesi erekn disim donyor yavas ilelriyor sabredecez artik.. disetleimde cekilme var ondislerim buyudu hosuma gidiyor ama insallah zarari dokunmaz sonra.umdugumuz salikli sonuclara ulasiriz insallah
e ogeçiyo canım merak etme :) bi gün önce allahım nasıl alışır bu yanaklar bu işkenceye derken ertesi gün bi bakıyosun tınnn
tecrübeli bir arkadaşın olarak en fazla 3 gün sızın olur diyorum oda sızı şeklinde ağrı değil bak :)e o
gerçekten 2.günün sonunda alıştı yanaklarım o feci sızlama geçti,diş de çektirdim sıra geldi telin ve o meşhur lastiğin takılmasına:s
tecrübeli arkadaşlar ağrıdan sızıdan bahsetmişler gözüm korktu baya:s
Kızlar yarın dişetime gingivektomi yapılacak yapan varmı aranızda acıyan bi işlemmi
ayyy sonuctan beni haberdar et lütfeeen nasıl oldu cnkü benide aynı sey beklio :s kac para birde canım zahmet olmazsa yazabilir msn agrın sızın oldu mu
Dişlerimi günde en az 4 kez fırcalıyorum ortodontık fırca ara fırca dıs ipi ve gargara yapıyorum ama doktor tellerınde besın artıkları kalmıs dedı kapaklı tel benım sız nasıl yapıyorsunuz lekelenme olacak dıye cok korkuyorum
Dişlerimi günde en az 4 kez fırcalıyorum ortodontık fırca ara fırca dıs ipi ve gargara yapıyorum ama doktor tellerınde besın artıkları kalmıs dedı kapaklı tel benım sız nasıl yapıyorsunuz lekelenme olacak dıye cok korkuyorum
Cnm benim tek bir dişime yapıldı bugün o bölgeyi uyuşturdu şimdilik bi ağrım yok ama olacakmış ağrı kesici içersin ve tuzlu gargara yaparsın dedi doktir sen bütün dişlerinemi yapılacak haftaya çarşambada tellerim takılacak ben 30 liraya yaptırdım cnm
canım bnm bütün dişetlerime yapılacak..senin neden bi dişine yapıldı ki canım? bna tek ceneye 250 lira dedi..ikisi 500bnm teller cıktıktn sora olucakk
Benim bi dişim digerlerine göre daha kısaydı o yüzden sen ne zamandan beri tel kullanıyosun
Benim bi dişim digerlerine göre daha kısaydı o yüzden sen ne zamandan beri tel kullanıyosun
benimde bir disim kucuk (on yan kesici) disetini kestirsem diger dislere uyum saglarmiki ?dr um kesilir dedi baska dr kesiyormus ama ben kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?