Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

yok canım üstler takılı şuan , altlara ne zaman hiç bilmiyorum

Neden önce üst dişlere acaba sordunmu doktora benim çenem dar olduğu için diyemi acaba ben sormadım kara verdikten sonra biraz internetten araştırdım doktora fazla soru sormamıştım şimdi olsa sorardım aklıma takılanları

canım eminim pişman olmucaksın, herşeyden önce sağlık , kaç diş çürüdü gitti bu çarpıklıktn benim, beterin beteri var de eminim iyi olacak.
aft yapıyo canım ister istemez, yazmıştım daha önce, Protefix çok etkili bi krem dr. dedi bana da, hemen tahriş oldugunu hissettiğim gibi sürdüm, dr. danışarak kullaırsın belki
çok rahat ettim

Allaha şükür benim çürük dişim yok ama sürekli olmaz herhalde aft onun acısı çok kötü cnm sana röntgen çekildimi ben çektirmedim

Allaha şükür benim çürük dişim yok ama sürekli olmaz herhalde aft onun acısı çok kötü cnm sana röntgen çekildimi ben çektirmedim

çektik canım, dediğim gibi benim sağ taraf sorunlu. altta da implantlık bi yer var, azı dişi oraya yatmış o kaldırılcak.
birde benim dolgu oldu bayağ bir de kanal tedavisi, iltihaplı iki diş çektik, sonra röntgen ve tel
olmaz canım aft sanmıyorum alışıyor ağız içi bikaçgüne

Sen dişlerinden baya çekmişsin inş.bundan sonra sağlıklı dişlerin olur benim okadar problemim yok çarşamba gelsede bende taktırsamda bu stresten kurtulsam nasıl olacak diye düşünmem en azından

Sen dişlerinden baya çekmişsin inş.bundan sonra sağlıklı dişlerin olur benim okadar problemim yok çarşamba gelsede bende taktırsamda bu stresten kurtulsam nasıl olacak diye düşünmem en azından

canım ben ortodontik sorunum var biliyordum ama bu kdr oldugunu aklımın ucundan geçirmemiştim dogrusu:)
ağrayan bir diş için gittim ve 5 dolgu 1 kanal 2 çekim ardından tel, neye ugradıgımı şaşırdım. zaten olcaksa böyle bir anda ya da hiç cesaret edemeyecektim.
iltahap ağrısından sonra tel bana vız geldi.
canım seni çok iyi anlıyorum bir hafta önce bende öyle diyordum. inşaallah çabucak çarşamba gelsin de seninde deneyimini hemen dinlemek isterim :)

Bende hangi doktora gittiysem ortodonti tedavi olmam gerektiğini sölediler ben üniversite hastanesine gittim 4yıldan önce sıra gelmez dediler bende orda yaptırmaktan vazgeçtim zaten ordada bana 3000lira fiyat çıkardılar bunun ròntgeni var dediler bunun içinde ayrı para odeyeceksin dediler bende gölcükte tıp merkezi var orda yaptırmaya karar verdim cnm kaç dakika sürdü telin takılması

fark yokmuş canım arada, hayırlısı olsun kararın, yanlış değilse yarım saat kadar sürdü .
gözün korkmasın ama kalıp alıyorlar başlamadan önce, rabbim o nasıl bir mide bulantısıydı. ağzımda küçük benim gözlerimden o kadar yaş geldi ki, tek sıkıntısı oydu.
kalıbın içine alçı koyuyo diyorlar, kötü kokuyo falan, öyle bir şey yok tadlandırmışlar sanırım artık onları portakallıydı tadı, ağzına birşey girince miden bulanmıyorsa sıkıntı yok miden bulanıyor ama birşey olmuyor 20 sn de çıkarıyo endişelenme , altların kalıbını alırken birşeycik olmuyor.

Son düzenleme:

Amin inş. benimde midem bulanır ama kısacık bi süreymiş dayanırım aslında ben tellet takıldıktan sonraki halimi merak ediyorum ve çevremdekiletin tepkilerini

Amin inş. benimde midem bulanır ama kısacık bi süreymiş dayanırım aslında ben tellet takıldıktan sonraki halimi merak ediyorum ve çevremdekiletin tepkilerini

evet canım haklısın, insan sürekli aynada oluyor alışana kadar, çevrenin tepkileri değişiklik göstermekte bakalım neler olacak tatlım, inş. dilediğin gibi olur herşey :)

evet canım haklısın, insan sürekli aynada oluyor alışana kadar, çevrenin tepkileri değişiklik göstermekte bakalım neler olacak tatlım, inş. dilediğin gibi olur herşey :)

Ben hergün geçerim ayna karşısına bi değişiklik varmı diye sen okuyomusun cnm

bende hala öyleyim biliyor musun aynada :) okul bitti canım üniv. sen ? keşke bitmeden yaptırsaydım ama olmadı

İnsan hemen değişiklik olsun istiyor ama zaman isteyen bi tedavi inş sonuc güzel olur ben liseyi bitirdikten sonra okumadım cnm 11yıllık evliyim bu yaştan sonra ne yapacaksın teli diyorum bazen sonra neden olmasın diyorum

maşaallah canım ne kadar güzel , 40 küsür yaşlarda vakalar var biliyor musun, yaşınızın neyi varki allah aşkına.
hem insan her yaşta doya doya gülmek ister, sağlık ister, şanslısın şimdiye kadar çarpık ta olsa dişlerinde kayıp yaşamamışsın ama daha ileriki yaşlarda bilemezsin ne olur, kemik erimesi başladığı zaman kadın vücudu daha çabuk çöküyor o yüzden sağlık sağlık sağlık, en doğru bilinçli karar vermişsin, daim olsun ve sonucu paylaşmak nasip olsun

Haklısın cnm hayatta en önemli şey sağlık telleri taktırdıktan sonra yazarım sende değişikleri yaz

benimde altlara haftaya takılcak.Altlar daha mı çok ağrıyor...
galiba alt daha çok ağrıyor..benim üstlerde hiç ağrım olmadı ama altta 2 gün ağrım oldu ağrı kesici almak zorunda kaldım..şiddetli bir ağrı değil ama sürekli sızı şeklinde olduğu için sinir bozucu oluyor :/

benimde altlara haftaya takılacak. Altlar daha mı çok ağrıyor...
Ya ben unuttum üst dişlere takıldığında ki acıyı ya da evet alt dişler daha çok ağrıyor. Benim 4 gün oldu alt çeneye takılalı bu sabah biraz daha iyi gibi ama hala ağrı var.
Sana da kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…