Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

anladım cnm ben adetliyim bana 1 ay öncesinden yarına randevu verildi doktorum şehir dışından geliyor ne yapacağım ben şimdi

tabikide adet bitiminde temizlenip abdest alinir ama ben dis konusunu hic oyle dusunmemistim.sonucta disleri zaten dr temizliyor.hicbiryerde de duymadim.ben kupelerimi cikaririm ojelerim varsa oje ..

anladım cnm ben adetliyim bana 1 ay öncesinden yarına randevu verildi doktorum şehir dışından geliyor ne yapacağım ben şimdi

bilemiyorum canım ben şimdi seni yanıltmak istemem..sen diyanetin fetva hattını arayıp sor istersen..böyle bir hizmet var alo fetva 190 diye

zeynep ablacım sizin diş sorununuz fazla olmadığı içindir haklısınız benim küçük yaşlarda süt dişlerimden birisi erken çekildiği için diğer dişler kaymış boşluğu o yüzden köpek dişimin olduğu yerde çok az boşluk var ve biraz üstten çıkmış en kısa zamanda fotoğrafımı yollarım

inşş. cnm sende güzel dişlere sahip olursun teller sayesinde

hahahah çok teşekkür ederim cevabınız için şu an telleriniz duruyor mu ? bide eşinizin davranışlarında size karşı bi değişiklik oldu mu tellerden sonra

evet bir senedir duruyor esimin bana karsi tavri degismedi.ilk uc ay benim zordu sadece ama yinede iliski acisindan iyiydi.sen tasalanma yani evli olmadigina gore sorun yok.ve kizim var.ilk 3 ay hergun dudagimi patlatti ona ragmen devam tellere

evet bir senedir duruyor esimin bana karsi tavri degismedi.ilk uc ay benim zordu sadece ama yinede iliski acisindan iyiydi.sen tasalanma yani evli olmadigina gore sorun yok.ve kizim var.ilk 3 ay hergun dudagimi patlatti ona ragmen devam tellere

belki sormuşumdur daha önce kusura bakma ben çok unutkanım şeffafmı tellerin

bence de eşler erkek arkadaşlar hep yanımızda olmalı sonuçta bu tel kendimize sağlığımıza önem gösterdiğimizin kanıtı esas itici olanlar dişleri yamuk olduğu halde hiçbirşey yapmayanlar burda kendimi teselli etmiş de olabilirim sanırım

bakacam cnm benimde normal takılacak kötü durmuyo demi
ne desem simdi..kendimden ornek vereyim onceden toplumda gulemezdim simdi tellerle rahatlikla guluyorum adi ustunde tel var yani cok cekici bir kadin oldugumdan degildir sanirim gozlerin tellerimde takili kalmasi

bazen durumu el vermeyenler yamuk dislerine ragmen tel takamayabiliyorlar canim.. amaa sen kendi kendini teselli et guzel dislere kavusacam diyee.. ve liseli kizlarda guzel duruyor teller bir komsumuzda da var

bikaç gün zorlanır sonra alışırım bende söyledikleri gibi gerçekten tükürük falan saçılıyomu konuşurken

bikaç gün zorlanır sonra alışırım bende söyledikleri gibi gerçekten tükürük falan saçılıyomu konuşurken

valla bende hic tukuruk sacilmadi ama "s" harfi cikariyordum yada cikaramiyordum konusurken biraz gulunc oluyor ama her tedavi sekli farkli kimisinde olmuyor ben iki aya yakin aci cektim dislerim birden yer degsitirdi (iyi yonde) kimiside bir hafta aci cekmis belli olmuyor bu isler:44::44::44::44:

anladım cnm senin alt ve üst dişlerine aynı günmü takıldı kaç dakika sürüyo takılması

Son düzenleme:
anladım cnm senin alt ve üst dişlerine aynı günmü takıldı kaç dakika sürüyo takılması

ustler disleri once yikiyor sonra kurutuyor..yapistirici surup demir (braket oluyor sanirim)leri lazerle yapistiriyor..sonrada telleri geciyor kucuk lastiklerle..takerken hicbirsey hissetmiyorsun o gunun aksami ve ertesi gunler agri oluyor ben hep agri kesici aldim.yaniii agrimasida bir yonden iyi disler oynuyor..aman haaa dislerinize direkt isirmayin elinize lokma yapip oyle atin agziniza.disler sallanir tellerle
altlara 10.ayda takildi benim istegimle dr um ustler ciktiktan sonra diyordu ben acele ettim..uc aydir alt tellerim degismedi oncelik olarak ustlerle ilgileniyor

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm bende yarını bi atlatayım yazarım gelişmeleri benimde yarın sadece üst dişlerime takılacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…