Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bende çok şükür iyiyim cnm yarın benim için iki doktor heyecanı var cnm biri tel biride çocuk tedavisine başlayacam yarın hayırlısı Allahtan artık

canımm inşaallah herşey yolunda gider, şans,kısmet seninle olsun yarın, iyi düşün iyi olsun herşey
haberdar et bizide habersz bırakma, aklımdan çıkmadı çarşamba olduğu :)
inşaallah bebiş haberide alırız senden burda hayırlısıyla canım

Aminn cnm inş. güzel dileklerin için çok sağol yarın doktordan geldiğim gibi topiğe yazacam olanları

Bende çok şükür iyiyim cnm yarın benim için iki doktor heyecanı var cnm biri tel biride çocuk tedavisine başlayacam yarın hayırlısı Allahtan artık
insallah bebis haberini aliriz asilama mi tup mu?? bende istiyorum bakalim allahim hayirlisiyla saglicakla versin

Son düzenleme:

Son düzenleme:

zeynep ablacım bu saatlerde büyük ihtimal tellerin takılıyordur merak ettim seni görünce hemen cevap verirsin umarım 2 tedavinde yolunda gider :))

Cnm senin teller ne alemde bi değişklik varmı

canım benim şimdi gördüm yazını, iyi gidiyor iki dişim ilk haftada kaymaya başladı bile yer açıyoruz işte yavaş yavaş.
senin de bu takılmış olmalı bu saatte, heyecanla bekliyorum iyi haberlerini. fotoğraf yükle olur mu, bende yükleyeceğim akşama bakalım hoş daha 2 haftalık ama :)

Bazen telleri sokup atasim var.(daha da altlara takilmadi.size de sikinti veriyor mu?surekli agzimda plastik biseyleri hissetmek kotu...arkadaslar azicik morall...

Bazen telleri sokup atasim var.(daha da altlara takilmadi.size de sikinti veriyor mu?surekli agzimda plastik biseyleri hissetmek kotu...arkadaslar azicik morall...

canım kafanı onlara takma fazla, benmde altlara takılmadı daha,
hissetmek kötü tabiki ama bir de yamuk dişleri her hissetiğinde ki psikolojini aklına getir.
tellerini her hissettiğinde "evet o muhteşem gülüşe ulaşma yolunda bir gün daha gitti " de mesela :)

Kızlar tellerim takıldı en sonunda ağzım çook kuruyo sizdede oluyomu korktuğum gibi değilmiş teller takıldıktan sonra dişlerimin çooook kötü olduğu bariz ortaya çıktı ben şimdiye kadar hep kendimi avutuyormuş dişlerim kötü değil diye

Kız senın ne canuk kaymaya baslamıs dıslerı bende daha tık yok gıbı ben bakıyorum fark yok bende gecen ay ıkı azı dısıme yay takıldı 26 subattada altlara tel takılacak benım bugun 42 gun oldu
Hadı bakalım ıns. Guzel sonuclanır tedavın benımde hala dudaklarım kuruyor catlıyor ama ılk zamankı gıbı degılsana tavsıyem dudakların ıcın bepanten krem al ben sıvılce ılacı kullanırkende cok dudaklarım catlıyordu bu kremı vermıstı doktor aklıma geldı aldım hemen işede yarıyır bayabı bıde tost ekmegı tuket yumusacık hiç dişlerim agrımadan yıyorum koparak

Banada doktor 1ay içinde başlayabilir düzelmeye yada 1ayıda geçebilir dedi cnm ben resim yüklemeyi bilmiyorum yazarsan akşama yüklerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…