Merhaba cnm nasılsın yazacam cnm bakalım nasıl olacak
canım sağol sen nasılsın.
eminim iyi olacak herşey yarın ola hayrola bakalım
Bende çok şükür iyiyim cnm yarın benim için iki doktor heyecanı var cnm biri tel biride çocuk tedavisine başlayacam yarın hayırlısı Allahtan artık
Aminn cnm inş. güzel dileklerin için çok sağol yarın doktordan geldiğim gibi topiğe yazacam olanlarıcanımm inşaallah herşey yolunda gider, şans,kısmet seninle olsun yarın, iyi düşün iyi olsun herşey
haberdar et bizide habersz bırakma, aklımdan çıkmadı çarşamba olduğu :)
inşaallah bebiş haberide alırız senden burda hayırlısıyla canım
seffaf plak nasil oluyor icerden mi takiyorlar..teller ciktiktan sonra icerden bir aparat daha takiliyormus uzun mu surer icerde kalmasi?[/QUOT
şeffaf plakları, teller çıkınca dişler hareketli olması sebebiyle bozulmasını önlemek amaçlı takıyorum, üst çenemde 1 dişimde de çok hafif önde olma durumu var onu da plakla hallediyor doktor. 4 hafta sürekli takıcam bu plakları,yemek haricinde tabiki.. daha sonra 1 sene gece uyurken takıcam.pekiştirme amaçlıı.
dişlerin arkasına takılan sabit tel, adı rıteynır gibi bişey,alt dişlere takıldı,1 hafta sonra üst dişlere de takılacak ve ben plakları sadece gece kullanıcam.
yanlız bu rıteynır denen sabitleyici teli ömür boyu tak dedi doktor, biraz şaşırdım,gerçi alt çene mi üstt çenemi hatırlamıyorum, birinde 5 sene sonra çıkarttırabilirsin dedi..
neyse ,bu arada tellerim metaldi..
insallah bebis haberini aliriz asilama mi tup mu?? bende istiyorum bakalim allahim hayirlisiyla saglicakla versinBende çok şükür iyiyim cnm yarın benim için iki doktor heyecanı var cnm biri tel biride çocuk tedavisine başlayacam yarın hayırlısı Allahtan artık
seffaf plak nasil oluyor icerden mi takiyorlar..teller ciktiktan sonra icerden bir aparat daha takiliyormus uzun mu surer icerde kalmasi?[/QUOT
şeffaf plakları, teller çıkınca dişler hareketli olması sebebiyle bozulmasını önlemek amaçlı takıyorum, üst çenemde 1 dişimde de çok hafif önde olma durumu var onu da plakla hallediyor doktor. 4 hafta sürekli takıcam bu plakları,yemek haricinde tabiki.. daha sonra 1 sene gece uyurken takıcam.pekiştirme amaçlıı.
dişlerin arkasına takılan sabit tel, adı rıteynır gibi bişey,alt dişlere takıldı,1 hafta sonra üst dişlere de takılacak ve ben plakları sadece gece kullanıcam.
yanlız bu rıteynır denen sabitleyici teli ömür boyu tak dedi doktor, biraz şaşırdım,gerçi alt çene mi üstt çenemi hatırlamıyorum, birinde 5 sene sonra çıkarttırabilirsin dedi..
neyse ,bu arada tellerim metaldi..
merci ilkbahar.iste beni korkutan omurluk olmasi.arkada tartar olusmasi..benimde disimin biri tamamen onde degil hatta iki dis :) fotografta var.acaba banada plak yaparmi icerden disi duzeltmek icin .bana bir ara demisti dr um.dislerim tam duzelmedi dedigimde icerdende ayarlariz demisti.ama ben hemen sonuca icerden ulasilirmi dis konusunda suphelyim
Bende çok şükür iyiyim cnm yarın benim için iki doktor heyecanı var cnm biri tel biride çocuk tedavisine başlayacam yarın hayırlısı Allahtan artık
insallah bebis haberini aliriz asilama mi tup mu?? bende istiyorum bakalim allahim hayirlisiyla saglicakla versin
allah ikinize de hayirli saglikli bebisler nasip eder insallah...
yüce allahim hepimize anne olmayi nasip eylesin
ay kizlar cok merak ile bekliyorum gebelik haberinizi :92:
insallah bebis haberini aliriz asilama mi tup mu?? bende istiyorum bakalim allahim hayirlisiyla saglicakla versin
mirage89 sen çocuk istiyorum sitesindeki miragesin değilmi:)
bende merak ediyorum bakalim :)insallah guzel haberleri aliriz ilkbahar mi yoksa mirage mi yazdi yada bu karisik duruma nasil geldik yaa
Cnm senin teller ne alemde bi değişklik varmı
Bazen telleri sokup atasim var.(daha da altlara takilmadi.size de sikinti veriyor mu?surekli agzimda plastik biseyleri hissetmek kotu...arkadaslar azicik morall...
Amin cnm inş klomen verdi cnm bakalım artık hayırlısı Allahtan inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın cnm
merci ilkbahar.iste beni korkutan omurluk olmasi.arkada tartar olusmasi..benimde disimin biri tamamen onde degil hatta iki dis :) fotografta var.acaba banada plak yaparmi icerden disi duzeltmek icin .bana bir ara demisti dr um.dislerim tam duzelmedi dedigimde icerdende ayarlariz demisti.ama ben hemen sonuca icerden ulasilirmi dis konusunda suphelyim
insallah islerinin hepsi yol bulur
A
Amin cnm inşş.
zeynep ablacım bu saatlerde büyük ihtimal tellerin takılıyordur merak ettim seni görünce hemen cevap verirsin umarım 2 tedavinde yolunda gider :))
canım benim şimdi gördüm yazını, iyi gidiyor iki dişim ilk haftada kaymaya başladı bile yer açıyoruz işte yavaş yavaş.
senin de bu takılmış olmalı bu saatte, heyecanla bekliyorum iyi haberlerini. fotoğraf yükle olur mu, bende yükleyeceğim akşama bakalım hoş daha 2 haftalık ama :)
Hadı bakalım ıns. Guzel sonuclanır tedavın benımde hala dudaklarım kuruyor catlıyor ama ılk zamankı gıbı degılKızlar tellerim takıldı en sonunda ağzım çook kuruyo sizdede oluyomu korktuğum gibi değilmiş teller takıldıktan sonra dişlerimin çooook kötü olduğu bariz ortaya çıktı ben şimdiye kadar hep kendimi avutuyormuş dişlerim kötü değil diye
canım benim şimdi gördüm yazını, iyi gidiyor iki dişim ilk haftada kaymaya başladı bile yer açıyoruz işte yavaş yavaş.
senin de bu takılmış olmalı bu saatte, heyecanla bekliyorum iyi haberlerini. fotoğraf yükle olur mu, bende yükleyeceğim akşama bakalım hoş daha 2 haftalık ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?