Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Sağol cnm dudaklarımın içine batıyo kpnuşurken kremi içinede sürsem bişey olurmu acaba

canım oldu mu 42 gün ya :) maşaallah :) valla yaylar işe yarıyor, hızla boş olan yere kayma yaptı. inşaallah senin de öyle olur canım

Banada doktor 1ay içinde başlayabilir düzelmeye yada 1ayıda geçebilir dedi cnm ben resim yüklemeyi bilmiyorum yazarsan akşama yüklerim bende

canımm hadi hayırlısı olsun, geçmiş olsun, başladın artık nasıl nasıl düzelcek onlar :)
bende ilk takıldığında olduğundan fazla çarpıkmış yahu dediydim :) dişler yamuk tellerde onlara göre yamuk takılınca komik te olmadım değil :)
akşama burda yazıcam canım nasıl yüklendiğini sana, bende yüklücem maksat moral :)

diğer doktordan ne haber bebişten hayırlı haberler ver bize :)

Sağol cnm ama ağzında sürekli bişeyin olması kötüymüş sen alıştınmı diğer doktor ilaç verdi salı kontrole gidecem eğer olmasa tedavini hızlandıracam dedi hayırlı olanı nasip etsin Rabbim cnm benim şimdi çıkmam lazım yemek hazırlayacam akşama gelirim

Sağol cnm dudaklarımın içine batıyo kpnuşurken kremi içinede sürsem bişey olurmu acaba

Dudaklarına batan telın uzerıne mum yapıştır canım doktorun verdımı sana mum? Zamanla alışıyor dudakların teller yenıyken benımde yanaklarım yara oluyordu gece uyudugumda kesıyordu teller
canım oldu mu 42 gün ya :) maşaallah :) valla yaylar işe yarıyor, hızla boş olan yere kayma yaptı. inşaallah senin de öyle olur canım

Oldu canım 19 aralıkta takıldı 19 ocakta randevum vardı bu randevuda yay takıldı breketlerı acıp kapattılar 5 hafta sonraya randevu verdı altları tellıycez dedı 26 subatta altlarada takılacak bakalım

zaman ne çabuk geçiyor valla. şubatın 13 ünde benim randevuda. ilk gün takıldı ya bu yaylar bakalm ne yapacak. ikinci ayda takıyor demekki telleri, önce takılcak senin arkandan ben :)

sonuçları paylaşmayı ihmal etme :)

Öyle valla ben 2. Aya gırıyorum cok cabuk gecıyor tamam cNım patlaşırım nasılsa doktor aynı bakalım ıkımızın tedavıyı karşılaştırırmbenım diş çekimi yapılmadı senın yapılmıstı dıye hatırlıyorum bosluk var dıye cabuk ilerlemiş olabılır benım bır dısım damaga dogru yayla ıkı dısın arasını acıp onu oraya cekecek kanımcalastık zor oluyormus duyduguma gore ben randevumu beklerken kızın bırıne lastık takımıını gosterıyorlardı ucgen sekılde baya zor ılk ay cok agrıdı dıyordu doktorabana altlara takıldıgı gıbı lastık vermese barı:18:zor bır surec ama atlatıcaz ıns. Alnımızın akıyla cıkıcaz bu işin içinden

Niholl bızm doktor ayda bır gelıyor sana 13 une bana 26 sına vermısler randevu bırhafta burda kalıyor dıye bılıyorudm ılgınc bu kadınçözemedım ben

Niholl bızm doktor ayda bır gelıyor sana 13 une bana 26 sına vermısler randevu bırhafta burda kalıyor dıye bılıyorudm ılgınc bu kadınçözemedım ben

evet canım diş zaten dolgu olsa 5 yıl gider olcak gibi değil onu çekelim dedi iki doktorda, hem yer kazanalm demişti.
valla alt dişlere takılınca lastiği verir bence, aman versin bence lastik daha fazla kuvvet demek :)
bende anlamadım bu doktoru bizim , bana ilk gittiğimde diş etlerin fazla görünmüyo demişti erken yaşta yaşlı görünceksn dedi
telleri takarken de diş etleirn çok görünüyor ne kadar kurtarsak kar dedi.
dedim ne diyorsunuz allah aşkına ? hani böyle böyleydi? ıvır zıvır bilmem ne açıklama yaptı. umarım hakkını verir

okyonus, canım bu arada benim dişimde öyle sağ üstte yan kesici olan diş , normal hizanın üstünde damak ta ou aşağıya indircek ama ona tel geçirmedi, braketi taktı sadece.
birde bana imza alcam dedi, çekimsiz tedaviyi uygun gördüm düzeldiği derece kabulümdür diye, atamam dedim çekimi siz önermediniz ben çektirmem demedim size dedim.
hoş zaten sağlıklı dişi çektirmem de yine de niye atayım yani. tamam dedi önce bu şekilde deneyip istediğimiz sonucu almaya çalışıcam zorlanırsak soldan çekim yapabiliriz dedi. zaten solda pek problem yok yerinde döndürse dişleri yetermiş. döndürebilirse tabi

Merhabalar arkadaşlar...

15 günlük tatil sonrasında forumu kaldığım yerden okumaya devam ediyorum :) Ben bu ay diştelleri sebebiyle 2 kilo verdim zira ilk ayda herşey olağana yakınken 2. ayda durum değişti lokmalarım küçüldü, kuş lokumu olur ya o şekilde yiyebiliyorum ve haliyle zayıfladım. 3. randevuma 1 hafta kaldı,yemek yemeyi özlemeye başladım :) ...Sizler ne durumdasınız ?

canım benimde teller takılalı 53 gün oldu.üste takıldıktan 5 hafta sonra alta takıldı.ben iki durumdada sadece 1 hafta yerken biraz zorlandım.şuan herşeyi yiyebiliyorum dikkatlice.o yüzden malesef hiç kilo kaybım olmadı.hatta bazen tellerimin olduğunu unutup paldır küldür yediğim oluyo sonra kendi kendime "hooppss yavaş" diyorum braketler fırlayacak diye korkuyorum benimde 3. randevuma 1 hafta kaldı bu arada sanırım aynı zmanda taktırdık. Ön dişlerimle ısırarak bişeyler yemeyi özledim şimdiden..senin tellerin ne kadar kalıcak tahminen

yeni taktıran arkadaşlar Allah yardımcınız olsun şimdiden ..dişler yamukken ve telliyken temizlenmesi çok sıkıntı oluyor yaa günde 3 4 kere fırçalıyorum. Hatta bikere gece yatmadan önce 3 kere fırçaladım temizlenmediğini gördükçe çıldırdım. diş ipide kullanıyorum çok zorda olsa...yani her akşam yarım saat uğraştırıyo bu teller beni

elifoscum 15+ ay kalması bekleniyor.

bende zayifaldim meraketme sonradan aliyorsun insan yemeyi ozluyor hep otuyordu karnim :)iyi yonden dusun agrilar artikca dislerde oynayip kaynaycak
benim fotografa dikkatli bakarsan kucuk disim damaktan indi geldi en fazla 3 ay surdu gelmesi.ama dier disler oynadikca oda oynak oldugu cin hafif iceri girip cikiyor bazen en zoru disi dondurmek

demiii yaa hadi allah bembeyaz cizilmis ibi dislerle kurtarsin bizi ben eski fotografima bakiyorummm aslinda bakamiyorum o derece simdi okadar iyi degil ama eskisinden cok cok iyi

Ben bırcok ortodontısle gorustum en çok içme yatan bu kadın olmustu ılk basta cokta heveslıydım ıns. Benı yanıltmaz banada ımza attırdılar cenemın tedavıyle duzelıp duzelmeyecegı bellı degıl duzelmeyedebılır dıyeımza attım bana cene kapanısın normal ama yamukluk var duzelme ıhtımalı yuksek demıstı bılmıyorum ne olacak benım damaktakı dıste breket falan yok oyle duruyor dıgerlerınde var onumuzdekı randevuda altlarada takılacak 15 ayı gecer tedavındedı bakalım nekadar surecek ıns. Istedıgım gıbı olur kımı doktor cene amelıyatı olman gerek dedı kımısı hıc amelıyat falan demedı buda yamukluk var ama açılışın normal duzelme ıhtımalı yuksek dedı bızde kabul ettık bırkac tanıdıgım bu doktordan cok ıyı sonuclar aldı kadın baya işinde iyi ama benım tedavı nasıl sonuclanır bılemıyorum açıkçası korkuyorumda :18:

Cnm bana hiçbirşey vermedi neden acaba 3marta verdi randevumu o zamana kadar ben ne yaparım böle batmaya devam ederse

anladım canım bende bursa da bir çok yere gittim ç.kalede zaten yok bu kadına tedavi olmuş tanıdıklarım var sonuçlar iyi evet ,
dediğin gibi her vaka ayrı, umarım iyi sonuç alınır

Cnm bana hiçbirşey vermedi neden acaba 3marta verdi randevumu o zamana kadar ben ne yaparım böle batmaya devam ederse

canım mum vermediyse doktor şekersiz sakız alıp batan yerlere ufacık koparıp koyarsın.
koymazsan eğer ağız içi dudakların iki güne geçiyor, gargara al alkolsüz, birde dayanamam dersen protefix söyledi doktor bana krem ağız içine tahriş olan yerlere özel. çok güzel geçiriyor.
hiç sorunum olmadı benim yara falan

Tamam cnm ben en iyisi o dediğin kremi alayım yarın bende oralb nin gargarası var o işe yaramazmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…