Kız senın ne canuk kaymaya baslamıs dıslerıbende daha tık yok gıbı ben bakıyorum fark yok bende gecen ay ıkı azı dısıme yay takıldı 26 subattada altlara tel takılacak benım bugun 42 gun oldu
Hadı bakalım ıns. Guzel sonuclanır tedavın benımde hala dudaklarım kuruyor catlıyor ama ılk zamankı gıbı degılsana tavsıyem dudakların ıcın bepanten krem al ben sıvılce ılacı kullanırkende cok dudaklarım catlıyordu bu kremı vermıstı doktor aklıma geldı aldım hemen işede yarıyır bayabı bıde tost ekmegı tuket yumusacık hiç dişlerim agrımadan yıyorum koparak
Kız senın ne canuk kaymaya baslamıs dıslerıbende daha tık yok gıbı ben bakıyorum fark yok bende gecen ay ıkı azı dısıme yay takıldı 26 subattada altlara tel takılacak benım bugun 42 gun oldu
Hadı bakalım ıns. Guzel sonuclanır tedavın benımde hala dudaklarım kuruyor catlıyor ama ılk zamankı gıbı degılsana tavsıyem dudakların ıcın bepanten krem al ben sıvılce ılacı kullanırkende cok dudaklarım catlıyordu bu kremı vermıstı doktor aklıma geldı aldım hemen işede yarıyır bayabı bıde tost ekmegı tuket yumusacık hiç dişlerim agrımadan yıyorum koparak
Banada doktor 1ay içinde başlayabilir düzelmeye yada 1ayıda geçebilir dedi cnm ben resim yüklemeyi bilmiyorum yazarsan akşama yüklerim bende
canımm hadi hayırlısı olsun, geçmiş olsun, başladın artık nasıl nasıl düzelcek onlar :)
bende ilk takıldığında olduğundan fazla çarpıkmış yahu dediydim :) dişler yamuk tellerde onlara göre yamuk takılınca komik te olmadım değil :)
akşama burda yazıcam canım nasıl yüklendiğini sana, bende yüklücem maksat moral :)
diğer doktordan ne haber bebişten hayırlı haberler ver bize :)
Sağol cnm dudaklarımın içine batıyo kpnuşurken kremi içinede sürsem bişey olurmu acaba
canım oldu mu 42 gün ya :) maşaallah :) valla yaylar işe yarıyor, hızla boş olan yere kayma yaptı. inşaallah senin de öyle olur canım
Dudaklarına batan telın uzerıne mum yapıştır canım doktorun verdımı sana mum? Zamanla alışıyor dudakların teller yenıyken benımde yanaklarım yara oluyordu gece uyudugumda kesıyordu teller
Oldu canım 19 aralıkta takıldı 19 ocakta randevum vardı bu randevuda yay takıldı breketlerı acıp kapattılar5 hafta sonraya randevu verdı altları tellıycez dedı 26 subatta altlarada takılacak bakalım
zaman ne çabuk geçiyor valla. şubatın 13 ünde benim randevuda. ilk gün takıldı ya bu yaylar bakalm ne yapacak. ikinci ayda takıyor demekki telleri, önce takılcak senin arkandan ben :)
sonuçları paylaşmayı ihmal etme :)
Niholl bızm doktor ayda bır gelıyor sana 13 une bana 26 sına vermısler randevu bırhafta burda kalıyor dıye bılıyorudm ılgınc bu kadınçözemedım ben
canım benimde teller takılalı 53 gün oldu.üste takıldıktan 5 hafta sonra alta takıldı.ben iki durumdada sadece 1 hafta yerken biraz zorlandım.şuan herşeyi yiyebiliyorum dikkatlice.o yüzden malesef hiç kilo kaybım olmadı.hatta bazen tellerimin olduğunu unutup paldır küldür yediğim oluyo sonra kendi kendime "hooppss yavaş" diyorum braketler fırlayacak diye korkuyorumMerhabalar arkadaşlar...
15 günlük tatil sonrasında forumu kaldığım yerden okumaya devam ediyorum :) Ben bu ay diştelleri sebebiyle 2 kilo verdim zira ilk ayda herşey olağana yakınken 2. ayda durum değişti lokmalarım küçüldü, kuş lokumu olur ya o şekilde yiyebiliyorum ve haliyle zayıfladım. 3. randevuma 1 hafta kaldı,yemek yemeyi özlemeye başladım :)...Sizler ne durumdasınız ?
canım benimde teller takılalı 53 gün oldu.üste takıldıktan 5 hafta sonra alta takıldı.ben iki durumdada sadece 1 hafta yerken biraz zorlandım.şuan herşeyi yiyebiliyorum dikkatlice.o yüzden malesef hiç kilo kaybım olmadı.hatta bazen tellerimin olduğunu unutup paldır küldür yediğim oluyo sonra kendi kendime "hooppss yavaş" diyorum braketler fırlayacak diye korkuyorumbenimde 3. randevuma 1 hafta kaldı bu arada sanırım aynı zmanda taktırdık. Ön dişlerimle ısırarak bişeyler yemeyi özledim şimdiden..senin tellerin ne kadar kalıcak tahminen
bende zayifaldim meraketme sonradan aliyorsun insan yemeyi ozluyor hep otuyordu karnim :)iyi yonden dusun agrilar artikca dislerde oynayip kaynaycakMerhabalar arkadaşlar...
15 günlük tatil sonrasında forumu kaldığım yerden okumaya devam ediyorum :) Ben bu ay diştelleri sebebiyle 2 kilo verdim zira ilk ayda herşey olağana yakınken 2. ayda durum değişti lokmalarım küçüldü, kuş lokumu olur ya o şekilde yiyebiliyorum ve haliyle zayıfladım. 3. randevuma 1 hafta kaldı,yemek yemeyi özlemeye başladım :)...Sizler ne durumdasınız ?
benim fotografa dikkatli bakarsan kucuk disim damaktan indi geldiokyonus, canım bu arada benim dişimde öyle sağ üstte yan kesici olan diş , normal hizanın üstünde damak ta ou aşağıya indircek ama ona tel geçirmedi, braketi taktı sadece.
birde bana imza alcam dedi, çekimsiz tedaviyi uygun gördüm düzeldiği derece kabulümdür diye, atamam dedim çekimi siz önermediniz ben çektirmem demedim size dedim.
hoş zaten sağlıklı dişi çektirmem de yine de niye atayım yani. tamam dedi önce bu şekilde deneyip istediğimiz sonucu almaya çalışıcam zorlanırsak soldan çekim yapabiliriz dedi. zaten solda pek problem yok yerinde döndürse dişleri yetermiş. döndürebilirse tabi
Kızlar tellerim takıldı en sonunda ağzım çook kuruyo sizdede oluyomu korktuğum gibi değilmiş teller takıldıktan sonra dişlerimin çooook kötü olduğu bariz ortaya çıktı ben şimdiye kadar hep kendimi avutuyormuş dişlerim kötü değil diye
okyonus, canım bu arada benim dişimde öyle sağ üstte yan kesici olan diş , normal hizanın üstünde damak ta ou aşağıya indircek ama ona tel geçirmedi, braketi taktı sadece.
birde bana imza alcam dedi, çekimsiz tedaviyi uygun gördüm düzeldiği derece kabulümdür diye, atamam dedim çekimi siz önermediniz ben çektirmem demedim size dedim.
hoş zaten sağlıklı dişi çektirmem de yine de niye atayım yani. tamam dedi önce bu şekilde deneyip istediğimiz sonucu almaya çalışıcam zorlanırsak soldan çekim yapabiliriz dedi. zaten solda pek problem yok yerinde döndürse dişleri yetermiş. döndürebilirse tabi
Dudaklarına batan telın uzerıne mum yapıştır canım doktorun verdımı sana mum? Zamanla alışıyor dudakların teller yenıyken benımde yanaklarım yara oluyordu gece uyudugumda kesıyordu teller
Oldu canım 19 aralıkta takıldı 19 ocakta randevum vardı bu randevuda yay takıldı breketlerı acıp kapattılar5 hafta sonraya randevu verdı altları tellıycez dedı 26 subatta altlarada takılacak bakalım
Ben bırcok ortodontısle gorustum en çok içme yatan bu kadın olmustu ılk basta cokta heveslıydım ıns. Benı yanıltmaz banada ımza attırdılar cenemın tedavıyle duzelıp duzelmeyecegı bellı degıl duzelmeyedebılır dıyeımza attım bana cene kapanısın normal ama yamukluk var duzelme ıhtımalı yuksek demıstı bılmıyorum ne olacak benım damaktakı dıste breket falan yok oyle duruyor dıgerlerınde var onumuzdekı randevuda altlarada takılacak 15 ayı gecer tedavındedı bakalım nekadar surecek ıns. Istedıgım gıbı olur kımı doktor cene amelıyatı olman gerek dedı kımısı hıc amelıyat falan demedı buda yamukluk var ama açılışın normal duzelme ıhtımalı yuksek dedı bızde kabul ettık bırkac tanıdıgım bu doktordan cok ıyı sonuclar aldı kadın baya işinde iyi ama benım tedavı nasıl sonuclanır bılemıyorum açıkçası korkuyorumda :18:
Cnm bana hiçbirşey vermedi neden acaba 3marta verdi randevumu o zamana kadar ben ne yaparım böle batmaya devam ederse
canım mum vermediyse doktor şekersiz sakız alıp batan yerlere ufacık koparıp koyarsın.
koymazsan eğer ağız içi dudakların iki güne geçiyor, gargara al alkolsüz, birde dayanamam dersen protefix söyledi doktor bana krem ağız içine tahriş olan yerlere özel. çok güzel geçiriyor.
hiç sorunum olmadı benim yara falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?