çok klişe olucak ama bugün taktırdım ve inanılmaz açım çorba falan kazanla olsa yerim o kadar açık dişlerimi birbirine değdiremiyoruum çok kötüymüş gerçekten şimdi daha iyi anladım
Slm bende dün üst dişlerime tel taktırdım dünden beri bişey yiyemiyorum yediklerimide çiğnemeden direk yutuyorum ben sanki pişman oldum taktırdığıma hep böle devam ederse işim zor
Altlara da tel takildi.daha iki saat oldu agri basladi.aglamak istiyorummm...ustlerimi de sikti.tellerini degistirdi.bir ay oldu daha kalin tele geckldi.sizde de mi boyle.offf ya tam alistim derken simdi de altlar yanagimi vuruyor....konusmam garip oldu.cok moralim bozuk....
çok klişe olucak ama bugün taktırdım ve inanılmaz açım çorba falan kazanla olsa yerim o kadar açık dişlerimi birbirine değdiremiyoruum çok kötüymüş gerçekten şimdi daha iyi anladım
Cnm bende pişman oldum dünden beri taktırdığıma bişey yiyemiyorum tansiyonum düştü midem bulanıyo ne zaman geçecek bunlar
Cnm bende pişman oldum dünden beri taktırdığıma bişey yiyemiyorum tansiyonum düştü midem bulanıyo ne zaman geçecek bunlar
benimde 2. ayım bitti..dediğin gibi çoğu zaman varlıklarını unutuyorum.Ama hiç konuşma bozukluğu yaşamadım çok şükür..Sanırım dudak yapısıyla alakalıDiş tellerimle 3. haftama girdim. bazen hiç varlığını hissetmiyorum ama bazen de sanki ağzımda bir kalıp var ve onunla konuşuyorum. mesela bugün, dudaklarım dışarı doğru çıkık konuşman tıs tıs(( yani ben böyle hissediyorum :2:
evet ve kötü haber!
sol alt çene en arka diş de olan telim çıktı((
o kadar dikkat ediyorum yemek seçiyorum bir şey olmasın diye... hemde yemek yerken filan değil durduk yere...[/ sen dikkat ettiysen malzeme iyi degisldir yada iyi yapamamislardir..13 aydir tel kullaniyorum nee telim ne braketim cikti.sadece bir ay once braket ustundeki kucuk lastik dustu..onuda onemsemedim rdv iki hafta sonra diye am bir haftada dis ice dogru mm oynayince soluhgu dr da aldim dr yokmus asistani takti :)bugun yarin dr una git rdv almadan....acil birsey sonuctaa..ben dun acil olarak dr uma gittim cunku tedavim bitmesine yakin dislerim daha tam duzelmedi.dr benim endisme gordu hemen alacakti bende yarin dan sonraya rdv verin dedim .yarin olcu alacak sanirim plak icin
Nihayet tellere alıştım ama bu sefer ağzım olduğu gibi yara oldu onlarda en kısa zamanda geçer inş.
çok sevindim canımm, geçiyor merak etme bidaha kolay kolay olmuyo. atlattın bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?