inşallah çabuk geçsin:)
nasıl beyazlattı teller çok enteresan... benim eşim daha detaylı bakmış bile değil tellere:)) şeffaf olmasına rağmen çekiniyorum görüntüden ama alışıcam sanırım:)
İşte porselen braketlerim
Eki Görüntüle 632406 Eki Görüntüle 632407
ama bir sıkıntım var benim en arkalara braket takılmadı en arkanın biir önüne metal halka takılıp orda bağlandı ve dilimi tahriş ediyotnasıl geçer???
tellere takilinca surekli fircaliyorum yaa beyazladilar :)esim cok ilgileniyor
harika! demek ki benimde beyazlayacak:) şuan için tek problemin( benim braketler şeffaf bu arada) ön üst iki dişim de takılı olan braket etrafında beyaz lastik sarardı sanırım sigaradan((
bu arada sen hamile misin? :)ekince-
Allah gönlünüze göre versin inşallahh:)yok canim hamile degilim ama bu sabah kadar hamilelikten suphelenebiliyorduk ama test negatif hayirlisi bakalim.. yani esim benden daha cok istiyor telleri artik cikar diyor ercekten bende sikildim/oyle aman aman bir guzelikte degil ama olsun eskisinden iyi oldu.
bu arada altta bugun lastigim dustu onu taktirmam lazim..dunde braketim dusmustu ona gitmistim dr delirecekesim isden gelsede gitsem benim kiza baksin
çok teşekkür ederim cevabınız için..çene yapım dar galiba o yüzden çektirmemi istedi doktor. çünkü 20 lik dişlerim henüz çıkmadı 3'ü yarı gömük,1i ise gömük.ilerde çıkma ihtimalleri çok yüksek.ben tedavi olduktan sonra çıkarlarsa dişlerimi tekrar mahvedebilirler..
Arkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu yazmaylı. Aralık sonu üst iki arka dişlerime köprülü tel takılmıştı .Dün doktorum üst çenemin genişlemesinin iyi olduğunu söyleyerek üst dişlerimin hepsinin braketleri dizildi ve tel ta,kıldıçok sıkıntı yapmamakla birlikte yamuk dişlerimde ve ön dişlerimde çok hassasiyet oluyor birazda çiğneyememe ama çok kötü durum da değilim ..size bir sorum olacak şu ara diş fırçası olarak ne marka ve nasıl bir fırça kullanıyorsunuuz ben Oral B aldım içinden 2 tane uç çıktı bu uçları ne kadar süre kullanıcam bilgisi olan varmı .birde her yemekten sonra ara diş fırcasını kullanıyomusunuz .
Arkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu yazmaylı. Aralık sonu üst iki arka dişlerime köprülü tel takılmıştı .Dün doktorum üst çenemin genişlemesinin iyi olduğunu söyleyerek üst dişlerimin hepsinin braketleri dizildi ve tel ta,kıldıçok sıkıntı yapmamakla birlikte yamuk dişlerimde ve ön dişlerimde çok hassasiyet oluyor birazda çiğneyememe ama çok kötü durum da değilim ..size bir sorum olacak şu ara diş fırçası olarak ne marka ve nasıl bir fırça kullanıyorsunuuz ben Oral B aldım içinden 2 tane uç çıktı bu uçları ne kadar süre kullanıcam bilgisi olan varmı .birde her yemekten sonra ara diş fırcasını kullanıyomusunuz .
artık benim de tellerim var :) şu an sızlama var. ama korktuğum kadar bir şey olmadı
Kızlar bende bugün gittim muayene olmaya. Doktor üstten 2 dişimi çekeceğini ve diş teline başlayacağını söyledi. Ücret olarak da 3.750 tl dedi. Acaba hem alt çene hem üst çene için toplam fiyat mı bu yoksa sadece üst çene için midir ? Deneyimli olan arkadaşlara sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?